Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ano idem zo semien,mal som nakupene tak co snimi?WW su feminizovane a z ostatnych neviem co sa vykluje,necham sa prekvapit,neponahlam sa a nerobim to pre obiem ale pre potesenie.Na rast pouzivam sodik + daylights a na kvet jednu cervenu Envirolite + warmlights.Tie planty su preto tak malo huste lebo odstikavam im vsetky spodne listy a nechavam len vrchne a vyhanajuce a tym ich brzdim a nevytahuju sa moc do vysky,co potrebujem na SOG.Keby som ich nestrihal tak tam mam prales!!!
Apofiss,v pohode,v podstate máš pravdu,jediné,čo som videl pod tým,tak má Backo,ale on to dal až neskôr.Teória je to fakt pekná,ale žiadne viditeľné výsledky.To chce proste prax
Představte si že výrobce dal peníze a né malé do něčeho co není až tak dobré jak si představoval a teď musí všechny přesvědčit grafy a pěknýma obrázkama že je to super. Až to vyprodá tak udělá druhou generaci která bude určitě podle něj ještě lepší . a zase se bude experimentovat . No a nakonec se vrátí všichni zase k metalhalidu a sodíku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ale krásně jse si pokecaly....
No jak jsem uz psal..Jsem ochotnej se obetovat ke zkousce nurturelite a dat sem growreport.Kazdopadne tolik prachu do nejistoty davat nechci protoze mam sodik a ten v pohode jede.Takze jedine udelat humanitarni sbirku na Jahudku...Jeste me tak napadlo ze kdyz by sme ji koupily tak by mohla bejt takova putovni,aby si to s ni mohli vyzkouset i jiny lidi a presvedcit se sami jestli to s ni jde a nebo ne..
tak na tom by si asi neušetril,podľa všetkého majú asi takú účinnosť ako sodík(možno ešte trochu menej),napr.150W sodík je asi ako 200W nurturelite.Ale nie je to zaručené.