Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Indoor pestovani 400W alias Spajzka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12
Autor
Téma 
tekk_hudy
Stálý Člen

Karma uživatele tekk_hudy - 80% PěstitelskáKarma uživatele tekk_hudy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

5. tyden na rustu a porad na pytel

Opravdu. Uz svitim 5. tyden na rust a kytizz vypadaj smutne a zakrsle !!! Nevim cim to je zapricineno ale nejspis pri prevozu trochu premrzli. Pry je to klas. syndrom premrzlych kvetin. Nizky vzrust, celkova zbrzdenost rustu a nizko rostla patra. Viz smrciny na horach. Cim vis se dostanete tim nizsi stromy tam rostou a jsou hustsi.
Tento (5.) tyden zacnu hnojit klasiku od AH na rust. Snad jim to pomuze. Jinak kytiz sem musel zbavit spatnych (zlutych ci uschlych) listu.
Teploty - zustavaji stejne jak jsem psal. noc 14-16° den 22-26°, lampu jsem dal krapanek vis. Ted je cca 40cm od vrcholku.
Jeste jsem se chtel zeptat na jednu vec. Pouzivam Philips Son-T Pro, nemuze taky byt to problemem ??Predtim jsem jel Osramku Plantastar a v rustu byly OK. Je mozne ze na rust Philipska neni uplne ono a proto jsou kytiz tak svetle a male ???

Kazdopadne na priste uz chystam malej boxik kde si budu rizky pripravovat na kvet. Nejlepe nejaky zarivky. Jde mi oto abych zbytecne nesvitil sodikem uz 5.tydnu (jako ted) na rust! Zda se mi to uplne zbytecne. Ale kdo mohl vedet ze se to tak zakousne?! Minule sem prepinal za 10dni a kytiz uz meli necelejch 20cm.

Zkuste mi pomoct , nechapu proc to neroste

1st grow indoor - UnNamed
2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Naposledy upravil tekk_hudy 03-01-2006 v 09:21 AM

Old Post 02-01-2006 v 11:35 AM
tekk_hudy je offline   Profil uživatele tekk_hudy   Find more posts by tekk_hudy   Foto galerie člena tekk_hudy   Click here to Send tekk_hudy a Private Message   Add tekk_hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Karma uživatele tekk_hudy - 80% PěstitelskáKarma uživatele tekk_hudy - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Zdravim,
koukam ze se nikdo nevyjadril.
Diky pepemu se muj problem zacina ujasnovat. Dosli jsem ke trem moznostem, ktere mohli zapricinit nynejsi stav.

1 prehnojeni
2 nedostatek zivin
3 ph

1. a 2. moznost jsem vyloucil pac nehnojim a zacnu az zjistim ph
cili me cekaji udelat testy ph substratu a zalivky. Budu si muset vystacit s nejakym akvaristickym ph testem

Tak mi drzte palce a zatim punk
uz abych prepnul

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 04-01-2006 v 11:06 AM
tekk_hudy je offline   Profil uživatele tekk_hudy   Find more posts by tekk_hudy   Foto galerie člena tekk_hudy   Click here to Send tekk_hudy a Private Message   Add tekk_hudy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 163

tak sem si poridil Tetra ph test --- roztok na urceni ph podle barvy

mam hodne zasaditou zalivku ... 7.5

objednam ph metr a zacnu merit ph s kazdou zalivkou, drvi sem ph vubec neresil a jelo to. Divny ze ted je to jinak ...

ph metr

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Naposledy upravil tekk_hudy 05-01-2006 v 09:34 AM

Old Post 05-01-2006 v 09:27 AM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 164

2puljec :
zdarek ... mno uz se mi nezda ze by to bylo premrzly pac uz by se musely davno vzchopit. Novy klony davat nebudu. Kdyz uz sem ten boj jednou zacal tak ho dokoncim A verim ze to jeste bude narez
Rozhodne z toho nejsem vyrizenej. Hold konecne nakej poradnej problem a hold si trosku dyl pockam

Growu zdar

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 05-01-2006 v 11:02 AM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

tekk ja by som tiez povedal ze to je skor tym pH

pozry sem povedal by si ze su v 7.dni rastu

a ked som upravil pH zalievky hned sa rozbehli
tekk a skus sa spytat v tom Connrade ze ked zoberes dva tie pH metre ci daju nejaku zlavu jeden by som zobral aj ja pre seba

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 05-01-2006 v 11:12 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Palec dolů Příspěvek č. 166

Tak jsem tu opet ....
Nic novyho ... kytiz se mi sice trochu rozjeli ale na nejaky extra boom to nevypada.
Uz je to neco pres 2 mesice a kytiz vypadaj jak po tydnu rustu. PH metr funguje a PH zalivky mam jiz kontrolovane ... musim uznat ze v tomhle chyba urcite byla ale nejen v tom. Svoji roli hrala i zemina kterou jsem pouzil na substrat a rekl bych ze i to premrznuti jim moc nepomohlo.

Jinak od 1.2.2006 je prepnuto na kvet, takze jsem zvedav co z toho bude . Uz sem rezignoval .

Zacal jsem pridavat do zalivky Repro-Forte(1xweek), a nasledne budu pouzivat hnojky AH spolecne s postrikem P-A (mimochodem ten mi hodne pomohl)

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 07-02-2006 v 07:25 AM
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

a neni tam v noci zima ja som to mal na svojich tiez a bolo to zimou pocas noci ked sa nesvietilo
musel som poriesit dostatok tepla
teplo.ventilatorom
hned sa mi baby rozutekali

Old Post 07-02-2006 v 07:53 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 168

v noci mi teplota nespadne pod 10°C .... bejva kolem 12-13 stupnu ... ale obcas to klesne na 9°C ... poresil jsem periodu tak aby vic svitilo pres noc nez pres den.

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 07-02-2006 v 07:57 AM
matko291
Slovak Growers

Příspěvek č. 169

presne aj ja som mal taketo teploty v tme a to ma zastavilo
moj nazor je ze tych 12-13 je stale malo
teraz z tym primotopom tam mam peknych 18 a pohodicka prave teraz ich musim krotit aby nesli tak rychlo

Old Post 07-02-2006 v 08:07 AM
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 170

Tak sem premyslel nad tou teplotou ... Koukal ruzne po kramech a e-shopech ... teplovzdusnych ventilatoru je opravdu pekna radka a nejsou ani moc drahy .. od 500kc ...

Zacal jsem vic pritapet v mistnosti ze ktere si pestirna bere vzduch. Minimalni teplota v noci je 13° ... tekze se muze pohybovat kolem 13-15 stupnu ... to si myslim ze by mohlo stacit tak nebudu nic kupovat. A jeste vlastne mi zbejvaj 2 mesice do konce kvetu (tehlech chudacku - snad z toho bude aspon 20 susiny) a to uz bude brezen/kveten takze outdoor a hlavne vyssi teploty v pestirne.

sqott
je toho tady spoustu jak si ji udelat na kolene, ale jestli na to nemas naladu tak si ji kup v jakymkoli growshopu .. ale pocitej s cenou tak 4x vyssi ... cca 1600 ..
ta samostatna trubka (nakej ten borosilikat nebo tak nejak) te vyjde na par stovek

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 08-02-2006 v 07:30 AM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

tekk_hudy - Tim PH to nebude.Ja mam taky vodu o PH 7,5.Plantastar byla jasne lepsi volba.Je jasny,ze obycejna son-t na rust taky neni idealni.Jak velky jsou ty kvetinace a jak vysoky jsou ty kytky v nich?Ve stejnejch kvetinacich jsi jel i urodu predtim?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 08-02-2006 v 09:25 AM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Příspěvek č. 172

vsehcno zustava stejny ... kvetniky jsou 15x15x15 ... kytky max. 20cm ... zkratka zaprdci

tenhle grow je moje fiasko

asi to bude tou max.zimou, co nas letos postihla

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Naposledy upravil tekk_hudy 08-02-2006 v 09:35 AM

Old Post 08-02-2006 v 09:30 AM
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Já myslim,že je to kombinace obou špatných faktorů.Takže vysoké Ph společně s nízkou teplotou.Ta teplota je opravdu nízká.Mě to při takto nízké teplotě také vůbec nerostlo.

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Old Post 08-02-2006 v 12:04 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 174

tekk_hudy - Tem kytkam nerostou urcite poradne koreny.Vem jednu kytku,vyklepni ji z kvetniku a koukni se jestli ma hodne korenu.V tak malym kvetniku by to melo bejt prorostly uplne totalne.Nic tim sice nevyresis,ale me by to zajimalo.Mam zkusenost,ze kytka absolutne neroste pokavad se ji z nejakyho duvodu spatne vyvijej koreny.Tech duvodu muze bejt samozrejme hodne moc.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 08-02-2006 v 15:18 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekk_hudy
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 175

27. den kvetu

Tak jsem tu opet. Kytiz se moc nezlepsili ale aspon sme bronzovy na OH06 a to je dulezity

Kytizz jsou 27.den pod periodou 12/12. Uz maji skoro vsechny kvety. Mel sem stochuti vyselektit ty nbejlepsi kusance a zbytek zahodit ale nemel sem to srdco to udelat Nyni uz i na tech nejmensich prckach jsou videt palicky.
Problem s teplotou stale pretrvava ale uz ne tak markantne. Okno jsem zateplil molitanem a telpota mi neklesne pod 14° ... Vim ze je to malo ale vic s tim asi neudelam kdyz je venku -8°/-14° ... zk**veny opici hory!! Je tu zima jak v ruskym filmu. Uz aby bylo jaro

Jahodka: tvuj napad s vytahovanim kytizz a koukani na korinky jsem zavrhl pac je to jasny. Takovy malinky rostlinky co tam nektery mam, opravdu nemuzou kvetnik prorust. Ale nektere silnejsi kusance si myslim ze prorostle sou.

Abych to schrnul- mam tak 4-8 kytek ze kterych urcite neco bude. Na zbytek jsem zvedavy. Budou to pidi-palicky ale neco tam bude.

Tak mi drzte palce at ty teploty trosku stoupnou... aspon na 15°

Jo a narazil jsem na jeden tech.problem. Potreboval bych vymyslet neco jako zpetnou klapku pro odtahovou rouru. Kdyz mi totiz odtah nefacha tak se rourou do pestirny tahne cerstvy ale zatracene studeny vzduch. Resil jste to nekdo ??

2nd grow indoor - SoG
3rd grow indoor - SoG

Old Post 27-02-2006 v 07:12 AM
matko291
Slovak Growers

Příspěvek č. 176

nautik moze byt ze to zvlahali ale v pripade tekkiho maju tie nizke teploty za pricinu ten malinky vzrast
s tymto som na zaciatku bojovaval aj kym som nezacal dokurovat a teploty vstupli pocas tmy na 18-20 a zmena sa dostavila hned zacali sa kosatiet a boli o mnoho spokojnejsie ako v klade

Old Post 27-02-2006 v 09:02 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás