Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
orignalTHC*: hele kdyz se sem registujes tak mas jasne napsano od 18 let ... lidi kerejm je min porusujou pravidla fora ... kdyz to tu este vykrikujou tak to je vazne dmnce
Ty krávo a jako hustě ste vybílili tohle téma
Takle brutální zákroky sem tu ještě neviděl. Hele a co ta anketa, tu bílit nebudete?
Ale je to vlastně pravda, když sme chodívali před vosumnáckou na pifko, tak sme to taky nevyřvávali někde na náměstí a rači se chodili "skovávat" do né tolik profláklých putik
Jak je to? .....mlčeti zlato?
Asi na tom něco bude
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
a newadí ti aryane, že pěstuju a užívám konopí?
protože to je zase proti zákonu (a ten je mi prostě swatey)
esi vám vadí, že tu lidi zveřejňujou svůj věk, tak smažte tohle téma
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
kwjeton: jednou jsou dany nejaky pravidla fora a ty je musis brat v potaz..
tak to proste je a jestli chces resit to, ze pestujes, hulis a presto je ti zakon svatej (btw, krasne si protirecis), tak to res s carlosem, ktery pravidla stanovil.
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
ok já ty pravidla naprosto beru
jen sem chtěl bejt zajímawey
a neberte mě tak doslova, o zákoně vim výkal
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.