Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jara Čest zatim nejlepší hnojivo na květ co jsem vyskoušel je B cuzz bloombastic, ubec se nebojte ten litr do něj investovat však se vám to vráti.
Stejný jako PK13-14 (trochu koncentrovanější), s přídavkem železa a pár dalších mikroprvků.
Rozhodně nic co stojí za ty prachy, tyhle hnojky ti akorád vysajou peněženku...
EDIT: Spíš mi přijdeš jako někdo kdo by to rád prodal a snaží se na G udělat reklamu, viz tvůj první příspěvek...
Čau, chtěl bych znát vaše reakce pls, mám od plagronu cropmax a phytamin, kdysi jsem to používal dohromady, letos dělám postřik phytaminem i cropmaxem zvlášť. Co myslíte, prát oba dohromady nebo každý zvlášť ? Dík Dude
Původní příspěvek od SmallDudeZombie Čau, chtěl bych znát vaše reakce pls, mám od plagronu cropmax a phytamin, kdysi jsem to používal dohromady, letos dělám postřik phytaminem i cropmaxem zvlášť. Co myslíte, prát oba dohromady nebo každý zvlášť ? Dík Dude
na růst používam plagron-alga grow no a na květ plagron-alga bloom měl sem to tak i před loni a bylo to v pohodě.Oproti tomu sem loni zkoušel kuřince a buď sem nevychytal poměr nebo něco a až taková sláva to nebyla
Já si koupil jungle in da box, starter kit jen za 800,- http://www.e-grow.cz/grow-veci-na-pest/hnojiva/
aji s doplnkama, český hnojivo, nemůžu si stěžovat =) určitě mnohem lepší než Bio Nova co jsem používal předtím aji AH to předčilo
Původní příspěvek od Onedan Já si koupil jungle in da box, starter kit jen za 800,- http://www.e-grow.cz/grow-veci-na-pest/hnojiva/
aji s doplnkama, český hnojivo, nemůžu si stěžovat =) určitě mnohem lepší než Bio Nova co jsem používal předtím aji AH to předčilo
tohle hnojivo je v podstate okopirovane GHE trojslozka - jenom tak je navic ta fulvo kyselina a vit. B tusim - kazdopadne ja jsem spokojeny ...
a jakto ze mam takovy dojem, ze jsi majitelem mistniho growshopu a tady si delas mensi reklamu ??
Koupil jsem si tam úplně všechno na pěstování a jsme spokojenej tak soooorry že odpovídám do diskuzí který se mě ptaj co používam za hnojky, nebo třeba co používam za stan a nebo co si myslíte o A wings. Každej sem háže odkazy tak se omlouvám ted už to bude bez odkazu...
Původní příspěvek od Onedan Koupil jsem si tam úplně všechno na pěstování a jsme spokojenej tak soooorry že odpovídám do diskuzí který se mě ptaj co používam za hnojky, nebo třeba co používam za stan a nebo co si myslíte o A wings. Každej sem háže odkazy tak se omlouvám ted už to bude bez odkazu...
nenene... ja to nemyslim spatne, jen ze kazdy tvuj prispevek se toci ohledne toho shopu, staci napsat hodnoceni do prislusneho fora a ne to vepisovat jednotlive do vsech vlaken ...
Pouzivam hnojivo od Plagronu
Root stimulator
Alga grow
Alga bloom
Phytamin (vysazju 4 tydny pred sklizni)
doplneno aditivy od Hesi Supervit a Powerzime
Kyselina fosforecna od AH (rust i kvet)
bez kvetovych boostru, pruplach cista voda (14dni).
ahoj, ja si projel komplet sestavu bio bizz - bloom,grow,topmax,root juice, algamic,
dal sem jel hesi komplet - grow,bloom, enzimy, pk, rootstimulator a pk13/14
a ted jedu bio-no akomplet - nft aqua super mix, pk 13/14, tml, Ca-15, bioroots
a popravde muzu vrele doporucit bionovu, s ni sem videl nejvetsi rust a jak to bobtna jeneuveritelny. hesi a biobizz neni spatnej, ale bionova pro me vede hlavne to schema hnojeni pro profesionaly...... tot muj nazor