Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj dotaz ohledne phytaaminu,,,,,snizuje se jeho kvalita & trvanlivost kdyz uz je nareden s vodou v rozprasovaci....?jak dlouho to vydrzi?a v jake optimalni teplote mam nadobu s roztokem skladovat nejlepe ;] ?
alpa:namíchaný roztok phytaminu mi vydržel jednoU 2 dny a pěkně to smrdí nemyslím si že by to nějak potom snižovalo JEHO funkčnost ale už sem ho tam nelil smrděl by celý byt hnojem nejlepší je si udělat vždycky čerstvou zálivku
Já bych to tak černě neviděl. Když to bude celou dobu v uzavřené v tom rozprašovači bez přístupu vzduchu, tak v tom teoreticky nevidím problém. A prakticky to v tom mám vždycky tak 14 dní a nikdy s tím nebyl žádný problém.
Neviem si presne spomenúť na nick growera, ktorý sa v jednom príspevku nazval "prasa" alebo "hovädo", a to preto, lebo používal Phytamin namiešaný aj niekoľko týždňov. Osobne som to neskúšal a držím sa radou výrobcu. Som toho názoru, že látky z Phytaminu sa môžu pri kontakte s vodou začať po čase rozkladať, resp. odhnívať, preto to tak nerobím. Okrem toho aj keď je samotný Phytamin skladovaný v originál balení v nevhodných podmienkach (najmä teplo), tak chytá mierne "zakvasený" zápach. Organické hnojivá a hnojivá so živými kultúrami sú na toto háklivé.
Start up je kompletní růstové hnojivo určené pro vaše rostliny od naklíčení semínek po celou dobu růstu.
Start up obsahuje hormony stimulující rychlý růst a rozvoj kořenů, což vede k vytvoření silnějšího kořenového systému s mnohem více kořenovými vlásky, takže rostlina může rychleji a lépe absorbovat živiny.
Start up je výsledkem dlouhé série testů, které měli za cíl přinést na trh jednoduše použitelný produkt vhodný pro začátečníky i profesionály. Výsledkem je kombinace kořenového stimulátoru, produktlů podporujících vitalitu, přirodních růstových hormonů a růstových živin.
Start up obsahuje současně s nutnými prvky N, P, K také stopové prvky, vitamíny, minerály, humidové kyseliny, enzymy a algináty, které poskytnou vašim rostlinám excelentní start a zaručený fantastický růst.
Používá se na naklíčená semena, řízky a po celé období růstu.
Dávkování:
denní: 1ml na litr vody (1:1000)
týdenní: 7ml na litr vody (1:150).
Naposledy upravil 19Mustang67 14-09-2011 v 18:52 PM
Start up je kompletní růstové hnojivo určené pro vaše rostliny od naklíčení semínek po celou dobu růstu.
Start up obsahuje hormony stimulující rychlý růst a rozvoj kořenů, což vede k vytvoření silnějšího kořenového systému s mnohem více kořenovými vlásky, takže rostlina může rychleji a lépe absorbovat živiny.
Start up je výsledkem dlouhé série testů, které měli za cíl přinést na trh jednoduše použitelný produkt vhodný pro začátečníky i profesionály. Výsledkem je kombinace kořenového stimulátoru, produktlů podporujících vitalitu, přirodních růstových hormonů a růstových živin.
Start up obsahuje současně s nutnými prvky N, P, K také stopové prvky, vitamíny, minerály, humidové kyseliny, enzymy a algináty, které poskytnou vašim rostlinám excelentní start a zaručený fantastický růst.
Používá se na naklíčená semena, řízky a po celé období růstu.
Dávkování:
denní: 1ml na litr vody (1:1000)
týdenní: 7ml na litr vody (1:150).
diki moc uz budem vedet
Ak sa budes smiat, bude sa s tebou smiat cely svet, ak budes plakat, budes plakat sam!!!
Neprichádzam sa klaňať. Prichádzam víťaziť
Pouzivate green sensation az do konce kvetu, nebo ho vysazujete na proplach? Pisou na nem pouzivat poslednich 4-6 tydnu kvetu, ale zaroven tam pisou ze obsahuje nejaky fosfor atd. Po trose patrani jsem narazil na schema hnojeni od Plagronu (http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf) a tam dokonce doporucuji skoro dokonce pouzivat i Alga Bloom coz mi pripada jako nesmysl..
Původní příspěvek od godinbox Pouzivate green sensation az do konce kvetu, nebo ho vysazujete na proplach? Pisou na nem pouzivat poslednich 4-6 tydnu kvetu, ale zaroven tam pisou ze obsahuje nejaky fosfor atd. Po trose patrani jsem narazil na schema hnojeni od Plagronu (http://www.plagron.nl/Downloads/bio_schedule.pdf) a tam dokonce doporucuji skoro dokonce pouzivat i Alga Bloom coz mi pripada jako nesmysl..
ahojj, posledni tyden na proplachu jen vodou , bez gs
cuss groweri.chcem sa opytat ci mozem puzivat postrek repro forte spolu s nejakym pripravkom proti plesni a proti skodcom...ci ich mozem zmiesat spolu a tak striekat
a este ci mozem zmiesat phyt-amin s pripravkom proti skodcom,proti srnam aby to neokusovali a tak...dik