oton
Stálý Člen
|
to Bamboo: sem taky docela tlustej (110kg/176cm), teda přibližně, radši se váze vyhejbám
se žrádlem jsem docela v pohodě, až do doby kdy přijdu zhulenej, asi před rokem jsem psal do tohodle threadu, a ptal jsem se na návod jak s tim přestat, někdo radil čaj, ale já nejsem vůbec čajovej, čaj piju jednou za rok když sem nastydlej, tak že čaj se neuchitil
teda bojuju s tim poslední dobou, ale marně většinou si dám brčko v hospodě a samozřejmě pivko, jedno, dvě, tři... kámoši nevydržej a žerou jak zjednaný už v hospodě(pak jsou hned v útlumu ), tam mě to ale nijak neláká, protože pivko je celkem slušnej antihlad, ale jak přijdu domu, zase sežeru co najdu... tak snad abych si nosil lahváče i z hospody domu
a teď přihodim jednu hustší historku z nedávné doby (na podobnej pokrm sem tu zatim nenarazil : mám v lednici cca 0,5lkg pěknýho hovězího zadního, krásný tmavě červený maso, jako gurmán se těšim na biftek, přijdem s kámošem domu, samozřejmě zmaštění jak zákon káže, a pro jistotu ještě dáváme jedno brčko, žravka je tu, tak jdu do lednice, ha maso, tak že udělám bifteky
trochu to chci nakrájet, a moje dvě kočky, jsou jako když do nich praští, v pozoru u linky a chtěj si taky dát dobrotu, tak ukrojim menší kousek a dám jim to, a ve zhulenosti mě napadá, kurva když jim to tak chutná, na tom něco bude, vosolim, vopepřim a dávám si taky pěknej kus sirový krávy/bejka. ty vole žranice jak hovado, trochu kečupu
do kuchině příde kámoš "ty vole, ty žereš sirový maso" "jo žeru " a von "tak mi dej taky kousek, ale asi se pobleju" no nepoblil se a za 10 minut, jsme všechno maso a bifteky sežrali.... druhej den jsem se tomu teda tlemil, kámoš už tak moc ne , mě to zase až tak moc nepřišlo, protože celkem často děláme při nějaký dobrý příležitosti tatarák, a to je taky sirový maso (nejlepší je tatarák ze srnky, to je pak maso! )
|