Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
[M]@r!hU&nA
Nový Člen

Karma uživatele [M]@r!hU&nA - 0% Pěstitelská

Palec nahoru 2 Wimpy[vp] Příspěvek č. 145

Zdrawím mistra
Sračky?No celey den ? No fujj ! Chudaci spolubydlici
Znáš regulax?To tě zreguluye chlape

Old Post 09-06-2003 v 22:37 PM
[M]@r!hU&nA je offline   Profil uživatele [M]@r!hU&nA   Find more posts by [M]@r!hU&nA   Foto galerie člena [M]@r!hU&nA   Click here to Send [M]@r!hU&nA a Private Message   Add [M]@r!hU&nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

No nebývá to až tak hrozny myslel jsem to jenom tak občas.hih sakra to je dens šílenej den už od šesti jsem uplně moc smouknutej...není to ideální?

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 10-06-2003 v 06:16 AM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheKeptn
Námořník

Karma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% PěstitelskáKarma uživatele TheKeptn - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Po speku mam dycky hlad , vetsinou se ale hrozne prezeru a pak to ma negativni vliv na muj pivas Tak se asi stanu linym clovekem a budu jist mene

250W - BUSH\250W - ScroG\250W - 2xBubbler+2xHlina

\150W - LST\150W/250W - Bubbler \Balkonek 2003\ Balkonek 2004

Vyhlídky v Praze i jinde
Opylení
Výroba HOMEMADE Cooltube

Old Post 10-06-2003 v 16:16 PM
TheKeptn je offline   Profil uživatele TheKeptn   Find more posts by TheKeptn   Foto galerie člena TheKeptn   Click here to Send TheKeptn a Private Message   Add TheKeptn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ladunkaaa
Stálý Člen

Karma uživatele Ladunkaaa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

mám hlad

Old Post 11-06-2003 v 09:25 AM
Ladunkaaa je offline   Profil uživatele Ladunkaaa   Find more posts by Ladunkaaa   Foto galerie člena Ladunkaaa   Click here to Send Ladunkaaa a Private Message   Add Ladunkaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

sirová kráva Příspěvek č. 149

to Bamboo: sem taky docela tlustej (110kg/176cm), teda přibližně, radši se váze vyhejbám

se žrádlem jsem docela v pohodě, až do doby kdy přijdu zhulenej, asi před rokem jsem psal do tohodle threadu, a ptal jsem se na návod jak s tim přestat, někdo radil čaj, ale já nejsem vůbec čajovej, čaj piju jednou za rok když sem nastydlej, tak že čaj se neuchitil

teda bojuju s tim poslední dobou, ale marně většinou si dám brčko v hospodě a samozřejmě pivko, jedno, dvě, tři... kámoši nevydržej a žerou jak zjednaný už v hospodě(pak jsou hned v útlumu ), tam mě to ale nijak neláká, protože pivko je celkem slušnej antihlad, ale jak přijdu domu, zase sežeru co najdu... tak snad abych si nosil lahváče i z hospody domu

a teď přihodim jednu hustší historku z nedávné doby (na podobnej pokrm sem tu zatim nenarazil : mám v lednici cca 0,5lkg pěknýho hovězího zadního, krásný tmavě červený maso, jako gurmán se těšim na biftek, přijdem s kámošem domu, samozřejmě zmaštění jak zákon káže, a pro jistotu ještě dáváme jedno brčko, žravka je tu, tak jdu do lednice, ha maso, tak že udělám bifteky

trochu to chci nakrájet, a moje dvě kočky, jsou jako když do nich praští, v pozoru u linky a chtěj si taky dát dobrotu, tak ukrojim menší kousek a dám jim to, a ve zhulenosti mě napadá, kurva když jim to tak chutná, na tom něco bude, vosolim, vopepřim a dávám si taky pěknej kus sirový krávy/bejka. ty vole žranice jak hovado, trochu kečupu
do kuchině příde kámoš "ty vole, ty žereš sirový maso" "jo žeru " a von "tak mi dej taky kousek, ale asi se pobleju" no nepoblil se a za 10 minut, jsme všechno maso a bifteky sežrali.... druhej den jsem se tomu teda tlemil, kámoš už tak moc ne , mě to zase až tak moc nepřišlo, protože celkem často děláme při nějaký dobrý příležitosti tatarák, a to je taky sirový maso (nejlepší je tatarák ze srnky, to je pak maso! )

Old Post 11-06-2003 v 15:05 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

Chlape řeknu ti zhe tatarak je naprosto skvělá věc.Mám to uplně hrozně rád.Jak budem mít nějaky kouřeníčko po sklizní tak se chystáme s kámošem uvařit špenát s bramborovýma knedlíkama a uzeny.Ten špenát samozřejmně z brčka.Bramboráčky jsou taky uplně super...ale žravky jsou strašně zákeřny.Kámoš když si zahulí a nemá jídlo tak začíná byt agresivní.Proto mu vždycky něco nosím...brku zdar!!

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 25-06-2003 v 20:39 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HCV
Nový Člen

Karma uživatele HCV - 0% Pěstitelská

Obecné moje žravečka Příspěvek č. 151

jojo, jednou sem přišel domů a tak si říkám, že abych vypadal nenápadně, tak trochu pojím. Mamina mi nachystala na talíř brambory + maso, sněd sem to ale přišel ještě hlad, takže sem vlezl do ledničky a udělal trošičku dost obložený chleba : široký krajíc, namazaný paštikou, na tom rajče a úplně nahoře sýr - mňam. V okamžiku kdy došla paštika sem přešel na chleba s tatarkou, salámem a hořčicí, prokládané sýrem. Celkem 6 krajíců + teplá večeře, no dodnes se divím že sem sez toho nepokosil

Old Post 29-07-2003 v 17:10 PM
HCV je offline   Profil uživatele HCV   Find more posts by HCV   Foto galerie člena HCV   Click here to Send HCV a Private Message   Add HCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hicks
Stálý Člen

Karma uživatele Hicks - 77% PěstitelskáKarma uživatele Hicks - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 152

Nedávno sme zašli s mladou trochu "in high" do jedný cool restauračky a já si dal mexický kuře . Mám rád pikantní jídla, ale tohle bylo trooochu doooost přehnaný . Vypil sem k tomu beera, po tom mě to pálilo ještě víc, tak pak litr vody a trochu se to zklidnilo.
Ale když sem šel po asi 4 hodinách spát, tak to ještě furt na jazyku a v krku vřelo jak v pekle .

outdoor 2003

Old Post 30-07-2003 v 14:27 PM
Hicks je offline   Profil uživatele Hicks   Find more posts by Hicks   Foto galerie člena Hicks   Click here to Send Hicks a Private Message   Add Hicks to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

TAKZE:

vcera jsem prisel a p máslu jsem si chleba namazal sejrem a na to sádlo... na to položil plůátečky sejra a moc moc cibule... .. (v práci ze mě měli radosť no a na to jsem si dal plátkyx na tvrdo uvařenýho vejca a pomazalů to kremžskou... +posypal bazalkou a potřel tzo rozmixovaným kompotem meruňkovým... WAU - to bylo žrádlo (ale mteď bych to do huby nedal(((((((((""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 30-07-2003 v 19:35 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 154

BTW. to ja vcera videl nejaky stary dil "Zenaty se zavazky" a oni tam jedli chleba s vitacitem. coz jsem tady jednou popisoval, ze jsem taky jedl. tak to medocela dost pobavilo.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 31-07-2003 v 08:44 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deno
grower handyman

Karma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% PěstitelskáKarma uživatele deno - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 155

moje celkem dobrá a levná varianta na jídlo po hulení jest:

2 vajíčka, kus točeňáku, kus nastrohanýho sýra, spoustu koření - podle chuti a sůl. Na pánev s tim a míchat a míchat tak 10 minut. Pak hodin na talíř, polejt trochu klasikem (magi) trochou kečupu a k tomu namazanej chleba máslem - libooozní

zaručeně po tom přejde hlad a může se balit další brko...

thc?

Old Post 31-07-2003 v 09:36 AM
deno je offline   Profil uživatele deno   Find more posts by deno   Foto galerie člena deno   Click here to Send deno a Private Message   Add deno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zombie
Nový Člen

Karma uživatele Zombie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

ja sem si takle jednou dal pernik (pečený) a zabalil ho do platkoviho sýra a posipal ho nákym gril. kořenim. Sežral sem ten pernik takle celej a řeknu vam to byla ale pochoutka)

Old Post 31-07-2003 v 10:30 AM
Zombie je offline   Profil uživatele Zombie   Find more posts by Zombie   Foto galerie člena Zombie   Click here to Send Zombie a Private Message   Add Zombie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
K8
Host

Příspěvek č. 157

No tak vám pěkně děkuju, zrovna mám žravou, ale nějak mě to raději přešlo.

Old Post 01-08-2003 v 22:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Beowulf
Stálý Člen

Karma uživatele Beowulf - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 158

Ja mam proste nejradsi zradlo od Mekace-teda ty sendvice. KFC taky neni spatny...
Sico to dost leze do penez (takze tam chodim hodne malo), aby se clovek poradne nazral, ale je to orgac.

Old Post 03-08-2003 v 12:30 PM
Beowulf je offline   Profil uživatele Beowulf   Find more posts by Beowulf   Foto galerie člena Beowulf   Click here to Send Beowulf a Private Message   Add Beowulf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
POWER
Nový Člen

Karma uživatele POWER - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 159

Me vzdycky chytne chut na vajecinu s knedlikem s cibuli do toho hodin este sejra a cely to zaliju 8 vajcama . Mňamka

Old Post 04-08-2003 v 12:48 PM
POWER je offline   Profil uživatele POWER   Find more posts by POWER   Foto galerie člena POWER   Click here to Send POWER a Private Message   Add POWER to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 160

Beowulf: máš recht, u Maca je to vychytaný, jenom mít s sebou prachy. Jednou jsem tam dal 8*cheesburger a pak jsem se na to několik měsíců nemohl ani podívat. Teď se ale chystám otestovat KFC vs žravka. No uvidíme, jak dlouho potom nebudu moci jíst kuřecí maso.

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 04-08-2003 v 12:53 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás