Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Odrůdy :
Belladonna x Top 44 3x
K.O. Kush x Top 44 5x
Shaman x Top 44 2x
BubbleGum x Top 44 2x
+
Sensi Skunk 1x
Herijuana x Top 44 2x
CHTĚL BYCH JENOM PODOTKNOUT PRO SLEDUJÍCÍ TOHOTO THREADU ŽE NEMÁM VUBEC MONEY A TOPÍM SE V DLUZÍCH TÍM PADEM VALIM JEN Z MINIMEM TECHNICKYCH VYMOZENOSTI.
A chci dokázat že cannabis je plevel a snese toho hodně já si myslím že při dodržení ph a správném zalévání nic statního prakticky neni potřeba... (muj nazor) samozdřejmě že záleží i na světelné intenzitě .)
myslim že růst 30 dní ze semínka v tvym podání bude málo...světlo dej výš tyvoe - dyt tam maj 1cm čtvereční místa kde zachycujou .) takhle pražit do malejch - to je stresuješ už ze začátku. prvních 14 dní stačí klido jedna 18w nebo 36w zářivka ...
čiwě a co to máš za sklo pod stínítkem? to je zajímavý ... co to je?
si je dal rovnou do velkejch (a jednoho ultra velkýho) květníků? takyse dívám že sázíš ne doprostřed květníku ale kolikrát do rohu jak myslíš...
co se týče rozhodnutí jet ze semen - fakt si neumíš domluvit řízky? takhle to potrvá než vyplníš prostor a pak po přepnutí stejně pudou samci pryč - bude to katastrofa heled
ph neměříš? možná bys měl aspon pro informovanost páč tam bejvá často zakopanej pes
co to je za hlínu? ta hřbitovní? a co hnojiva? teploty? jak větráš? máš tam vůbec větrák na ofuk a odtah?
to sklo je plexisklo klasické co sa používá třeba u lamp venku někdy ... celkem odvádí teplo se mě zdá bez toho to by muselo být víš inak nasazené do do tech malech ty tom říkáš velké :¨) no proč sou v levo to bude tím že sem to zalel až po nasazení semínek neuvědomyl sem si že první zalít a pak nasadit inak se to muže pohnout v tom subsrátu inak dicky sadím na střed ale to sa přesadí takže to je v klidu a do jednoho ultra velkého sem to dal jen tak na skoušku a zdál osa mě že je tam toho málo ofuk zatim neni ale často to otevírám takže teplota tam nad 30 určitě nejde a co dělám kvuli vlhkosti furt tam na zem rozlívám vodu která se celkem rychle vypařuje a je tam celkem vlhko oproti mém pokoji v kterém to mám neřeknu ti přesně měřidla nemám ph neměřím ale věřím že odstátá voda a ta hlína z dolomitickým vapencem a mím totálním nehnojením bude stačit aby ph nešlo nad hladinu 6,8 a pod 5,5 a větrák tam dám až si na nho vidělám ale každopádně až tam bude 600W tak tam bude větrák a odtah
liješ vodu na zem? něco mi říká že se pobavim ještě ten vápenec pane se v hlíně rozkládá postupně neni to tak jednoduchý že si dal něco málo vápence a automaticky bude ph v normě...prostě si to hlídej občas co tam liješ a co vylejzá z hlíny
za stovku v akvaristice ph metr na vodu, zadarmo si tam dej teploměr a budeš vědět .) vlhkost se pořádně a dobře dá vyřešit zvlhčovačkou ...
ještě k tomu zaplnění místa - máš metr na metr...představ si to dopředu - i když před přepnutím budeš mít plno tak to pak budeš mít plný třeba z polovic...a pražit do pár palic se nevyplatí...
uvidíš sám já už psat moc nebudu - mám tak trochu pocit že je to zbytečný
Ahoj, měl bys tam na podlahu položit alespoň noviny bo koupit podložku s prohlubňema-stojí něco přes 100Kč, aby se ti tam nezačly tvořit plísně a množit bakterie, smutnice atd. Pořádek a čistota je základ.
Ta vlhkost je taky důležitá v prvních týdnech-dal bych na ně alespoň rozpůlené PET lahve, když už nechceš pořizovat tu zvlhčovačku.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
heh smazak rozjizdi dalsi peklovrazdu. bez zvlhcovacky se to da, sam ji uz ani nepouzivam, rozpuleny petky bych nijak nehrotil, tech 250 je takovy siditko, lepsi bys mel ale mh. to s tou vodou ulet, to uz je lepsi dat kybls hadrem
Kde jsi tu lampu ukradl ty řizky by to určite chtelo.... Polovinu uspechu by jsi mel kdyby jsi koupil kvalitni řezivo ... S tech semen pokud to neni třeba na nejakou selekci nebo na neco takoveho tak se moc nevyplati a v tvem pripade dvakrat ...
Ale asi si budeš stat za svym a stejne to pojedeš stech semen ... Jinak alespon rozeber toho rasampaka čim tam na ne svitiš a hod vybojku do klasickeho třeba hobby stinidla a bude to rozhodne učinejši než to co tady momentalne předvadiš ...
je to tvoje vec
jen ti sem pisou nazory
kdyz nemas ventylaci tahnou se
a neudrzi se a budou lezet
venku maj vytr a proto maj silnejsi stonek
ventylace je jako vytr aby se chladili
mneli cerstvej vzduch a silnejsi stonek
aby mohli stat rovne .....