Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak nejak som nadabil na tento shop. Sannie seeds ponúka semena svoje (ehm) + semena "sukromnych pestovatelov" + semena motarebela + nake basic seeds. Genetika, podla mna, velmi zaujimava za fcelku lacny peniaz (max. 35EUR). Aby som vas navnadil, uvediem ... priklad:
Lady Cane (super silver haze*G13) A unique super silver haze phenotype with a twist of g13.
Mad.S (ww / herijuana)
Lavender haze (lavender / neville's haze)
NYCD f2
.
.
.
Chcel som sa registrovat, ale v tom zozname krajin nie je Slovensko, tak som im pisal mejla. A odpisane mi bolo, ze objednavku mam len hodit do obalky a poslat im to.
Máte nekdo nake nove info zkusenosti se spolehlivosti a klicivosti semen tohoto obchodu, rad bych si objednal herijuanu a lowridera, ale zvlast u toho lowridera se mi zda ta cena opravdu hodne nizka.
tak já bych se toho od nich moc nebál. stačí si trochu project jejich forum... je to menší seedsbanka, nic komerčního. a teďka dostaneš k jenomu balení Lowridera-1 pack of freebees with each order ! (not with every pack of seed ! ).
S tou anesthesii jim zkus napsat a nějak se domluvit. Ohledně ní sem si psal s whazzupem(ten chlápek co ji šlechtí) na foru a odpověděl docela rychle +poradil.
jo taky mam od nich neco doma ale zatim v mrazaku, tak jen muzu pochvalit rychle doruceni, a na jejich foru se muzete dozvedel zajimave veci o vybranem modelu, coz je taky plus
taky jsem zkusil něco objednat, jelikož to jsou modely, že se člověku protáčí panenky )
Třeba "New Blue Diesel" - 8 weeks, 9 weeks / up to 500 grams / Hybride (Blueberry Indica / NYCD)
nebo... "Cheeseberry Haze" - Cross between a blueberry cheese and lady cane (Super Silver Haze G13)
No neberte to za ty prachy .-)
Takže dneska mi přišly výše zmiňované semínka 10*Blue Diesel, 10* Cheeseberry Haze a k tomu 5 freebes "The One/Chronic*NYCD" - ale už tam nemají info jak se to chová, jak dlouho to přibližně kvete a vůbec nějaký to info. Nevíte někdo ?... .-) mimochodem v každym pytlíku se semenama bylo cca 15-20 korálků stejně velkých jako semínka )
Původní příspěvek od Kus hoven tak nevim tet jak to je predelane se nemuzu nijak na forum dostat
jediný forum na který to odkáže je toto : https://www.opengrow.com/index.php?act=idx některý odrůdy tam jsou ale to co hledám já jsem nenašel pak by jsme to mohli promáznout oba
Mam dojem, ze stare forum je zde https://www.opengrow.com/index.php?showforum=14 pokud to nekomu pomuze,mam tam take obednavku, ale mezi tim se to trochu zvedlo a ted nevim, kolik jim mam poslat...
Motarebel seeds zmizely z nabídky, nevim z jakýho důvodu ale už tam prostě nejsou
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.