Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkuste sem napsat 5 nejlepších odrůd,co jste kdy kouřili a zkuste napsat i účinky.Hlavně v rámci oběktivity uveďte i všechny odrůdy,co jste vyzkoušeli.
Moje 5 "vyvolených" je:
1) NEW YORK CITY DIESEL -bezkonkurenční kvalita,která Vás odrovná tak,že chvílema doslova nevíte která bije !!!
2)NEVILLE´S HAZE - snad nejvíce halucinogenní sativa,která doopravdy není vhodná pro nezkušené kuřaky,protože je moc trippy a moc účinná !!!
3)S.A.G.E. - zasloužený nositel mnoha ocenění-velmi potentní-idealní party high
4)KALI MIST - velice potentní,ale zaroveň euforické a silně povzbuzující high
5)G-BOLT - excelentní a hlavně velmi potentní indika,která "motá" a to doslova !
OK, se taky pripojim. Spoustu jsem toho nevyzkousel a jsem spis zameren na lehci out, tak me nekamenujte.
1.ww (zeblil jsem se jako alik a nasledne jsem se zpetne pratelil a pripadal jsem si jako kocka co drazdi dobrmana)
2.maly budha (mozna ne nejsilnejsi huleni sveta, ale me naprosto sedi)
3.durga mata (vyber nejpotentnejsi shiva x shiva)
jo supera threand myslím že tkovích je tu pár ale taky jsem o něčem podobném přemyšlel jen jsem línej mělo se jednat o modely které jsou nejvíce v hodné na ven do našich zem.šíř a taky je porovnat podle toho na jakém konci rep.. se to pěstilo no to je jedno ted k tomu to tématu je těžké určovat kvalitu na tom bych našel tísíce věcí podle kterých nelze určit 5nejlepších ale není špatné znát názory lidí takže
1 G13BWxBW super narkozní hulení skvělá chut a dlouho trvající učinek proste number one
2 dávat znovu G13 jiného křížence by bylo zbytečné takže číslo 2 je NEVILLE'S HAZE
3 S.A.G.E nemusím komentovat v mích treandech je toho řečeno víc než dost
4 jack herrer klasická aleasi nejlepší sativa
5 GREAT WHITE SHARK NEBO WHITW WIDOW prostě tyhle odrůdy rodu white mám rád krásně se na nich dá fungovat a jejich chut je nádherná zvlášt u žraloka ovocná a krásně sladké
jinak modelů mi prošlo rukama ranec ale tyhle jsem si zamilval a jel jsem je na 5 působů takže mohu i lépe hodnotit
No.. ty který jsem si nejvíc zamiloval jsou... (bez pořadí, to se těžko určuje)
White odrůdy (GWS,WW,PM,White russian (Rhino mě moc nepřekvapil...)
PowerPlant
Orange Bud
Nebula
Buddha
chtěl bych taky podotknout že sem kouřil hodně odrůd který jsou možná i lepší (amnesia haze, jack herer, nyc diesel, silver pearl, blueberry a mnoho dalších) ale nemůžu to posoudit páč když si jednou něco zakouříte nemáte šanci poznat jaký to je..takže asi tak.. (hodnotit model podle jednoho zapálení je torchu šílené..že (viz. víše))
ja jsem mel zkusenost z tech bilejch odrud s White rhinem a nic moc, nebot jsem to nevypestil dobre ale jednou kdyz jsem se zhuli po WW tak to me rozmrdalo natolik ze jsem asi hodiu sedel klepal se jako bych byl na severnim polu s plavkama jinak byl v klidku mazar hodne tvrda palice a stav do pohody..na ostatni modely co jsem hulil si moc nepamatuju
Muj Top 5 : 1) White Russian - chuťově se nic nevyrovná, zkouřenost absolutně vyvážená a pohodová
2) Afghan - masakr, vypouští snad nejmasivnější pach co znam a zkuřuje velice silně...
3) Interpol - nádherná struktura paliček, chuť i účinky vynikajcí
4) Shivu Skunk - Vytváří velice klidnou a mírumilovnou náladu...
5) Jack Herrer - Provařenej model, zábava hulit ho ve městě...
Hodně odrůd je dobrých,záleží na genetice,a na pěstiteli a podmínkách při kterých se pěstí
Ale hodně dobrý co jsem měl byly:
1)Jack Herer-kvalitní kouření,dobrý smací stavy prostě sativa
2)Blueberry-dost sladounkýprostě mnamka,hodně uzemnuje
3)Neville's Haze-není co dodat....
4)S.A.G.E.-tak to patří mezi moje první ochutnávky značkových mdelů
5)Papaya x Ingemar's Punch-nejsladší chut co jsem okusil
To poslední za 5) jsem okusil dnes, byl jsem 4 hodiny v rauši,celou dobu jsem měl dobrou náladu,a měl jsem zatvrdlý úsměv na tváři,který jsem nemohl sundatVysoce sladká směsice chutí ovoce,takové chuti se zdaleka nevyrovnají ani vyhlášené chutovky,dávali jsme si jednoho špeka v 6ti lidech,všichni odpadli po prvním prdu,byl to out model-tomu říkám hulení
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
Medicine Man X Deep Chunk - jedna z těch vydařených odrůd , voňavá, silná , není třeba zastříhávat, větví se sama, jako asi žádná na světě. bohužel jsem udělal největší životní omyl a nechal jsem matku vykvést. sama selekce byla krutá , ze 7 semen se uchytila jen dva, z toho jeden mrzák a druhá naštěstí samice, ale stála zato.
Původní příspěvek od hary jo selekce je kurvárna kolikrát já jsem zařval na téhle chybe to jde do stovek dolarů jen jedna otázka které seeds banka nabízí tento model
Mr. Nice Seedbank
Kamarád má matku deepchunku, palice tvrdý jako šutr a výborný hulení, ale výnos není to pravé ořechové. Zde prostě kvalita převyšuje kvantitu.
Čistý Medicine Man je od Mr. Nice Seedbank , ale tohle je kříženec s Medicine Man X Deep Chun a vydražil jsem ho na :
Gypsy Nirvana is Selling Medicine Man X Deep Chunk(15+ seeds )last pack at Auction.
Bohužel jsem neuložil stránku dobře a nejde otevřít, bylo tam vše o ní napsáno. myslím ,že to ale bylo s jiné banky. Semena měl ještě Indický Konopí a Coliseum, nevím jak s tím uspěli , ale mohli by znát původce, nevím jestli někdo z nich má obal. Já teď zkouším několik kříženců s touhle odrůdou , tak jsem zvědav co z toho vyleze, mám asi nejméně 100 semen , tak experimentuji , budu informovat. Je zajímavé, že má některé větvičky fialové jako g13*BB od reefermana.
Tak ja byt tyky prispel...
1:WhiteWidow- Tak tahle pani me vzdycky dokaze slozit na kolena...strasne se po tom smeju!
2:JackHerer-Tenhle model taky urcite stoji za zminku:-))
3:BlueBerry-Za toto dekuju svymu kamosovy...prines to jednou do skoly ze to spalime po skole...rikam ok...dal sem si asi tri prdy...a nemoch sem se udrzet na nohou...a pak pribehl kamarad a z dalky na nas kricel a ja se tak lekl ze sem zacal utikat ale asi jen povedome protoze sem furt stal na miste proste to neslo...:-)))
No je to těžký,záleží na tom jestli indoor,nebo outdoor,na podmínkách a hlavně na pěstiteli
Ale měl jsem i noname odrůdy,které se vyrovnali i těm značkovým,a možná některé byli i lepší,jinak vše má něco do sebe
1)Papaya-tady ta odrůda je má oblíbená,výborná chut,stav,vzhled
2)Jack Herer-klasika,takový ten skunk co se po něm směju
3)Blueberry-výtečná chut,jedna z mých prvních co jsem ochutnal
4)B52-nejmasivnější smrad co jsem cejtil,nepopsatelný
5)Shaman-krásný paličky,hlavně fialové pheno,a i chut je dobrá
Jinak ještě mi chutnalo pár odrůdiček jako jsou-Belladona,Nebula,Durban Poison,Shiva,Orange Bud,Mango,Mendocino Mandes a Jamaican Pearl,také to jsou jediné značkové modely,o kterých vím že jsem je okusil spolu s těmi 5ti nahoře
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...