Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A soul in tension thats learning to fly
Condition grounded but determined to try
Cant keep my eyes from the circling skies
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
peroxid bych tam vůbec nedával - obsah co2 v roztoku můžeš "měřit" právě pH metrem - jestli ses koukal na ty stránky no mercy tak tam maj i elektrolytickej CO2 produkovač do roztoku i s pH metrem
ne, tak to neni ani podobny...tady to ma na nejake chemicke (asi) reakci vyprodukovat dost CO2 pro 250litru roztoku, ty tablety maji cca 5g (budou-li to oni)... dokonce ta firma www.nomercy.nl rika, ze pres koreny se CO2 vstrebava 2x vice nez pres listy (!) coz mi je teda divný...no ale proto jsem to tu zalozil....
bud se neco dozvim (doufam)... nebo to tu zkusim já...
Je to tam napsáno polsky : nevím jestli sis to přeložil anglicky , nebo to už víš, ale tabletka vydrží 4-6 hodin.Jedna tabletka až na 250 litrů vody. Je tam k dostání otočný karusel na pravidelné dávkování tablet v časovém sledu, je to na principu krmítka pro rybky, jestli to víš tak sory. tolik v kostce. Nejlepší je úvod na stránky v Polštíně : jestli kouříš a máš 18 , tak zveme dál.
Jo ještě je v tom 1,2% magnezia, podle mě je to dost důležitá věc , měl jsem jednou u kytek nedostatek , jsou fotky v chorobách co přeložil havana... třeba máte taky nedostatek ke konvi květu a ani to nevíte, prknětew na to , jsou pak menší palice a kytka je taková fialově divná.
Naposledy upravil metalsodik 30-03-2006 v 19:40 PM
no...vstavání v pohodě
pH se mi srovnalo...nemusím dolaďovat kyselinou...
akorat mě trápí to EC....
když tam hodim čtvrtku tabletky....tak EC se krásně lineárně zvyšuje po 1uS .....
základní živný roztok má 1,13mS
když se tabletka rozpustí EC se mi zvedne na az na 1,23mS
roztok mi vydrží 6 dnů
no to jsem zvedav jak to bude vypadat další dny....
edit1:
po rozpuštění tabletky se EC srovnalo na 1,17mS
tie tablety maju aj na www.greenspirit.sk cena 540sk za 60ks.Tiez no mercy.Som to objednal,tak uvidieme,co to urobi. Da sa to nejak aplikovat do hlinneho substratu?Rozmyslal som nad zalievkou.Nevyprcha to nejako ked to dam rozpustit do vody?