Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nestalo sa vam ze by ste po ganji priberali? ja som za pol roka aktivneho hulenia(skoro kazdy den)nabral asi 10 kilo... ked sa vam stalo nieco podobne tak sa pochvalte...
Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.
zdarec no myslim ze gania s tvojim pribratim nema nic spolocne (mozno )skôr na opak môzes schudnut ale ...to ze si pribral môze byt akurat tym ze je dlksia zima a telo sa chista na taketo veci ..cavs
2Evildoer: na nechutenstvi se MJ pouzva naprosto bezne kde je to schvaleny tak ti ji predepise i doktor 8-)
Nekde jsem cetl (skusim najit a hodit sem link) ze MJ sice zvysuje chut k jidlu, ale zaroven lehce zneefektivnuje nebo urychluje traveni takze se po ni ani moc nepribira :-)
Osobne mam, ale tu zkusenosz ze poslednich 10mesicu hulim pomerne hodne a schodil jsem 10kg... tak nevim :-)
nj, me to pekne sere, v posledni dobe, kdyz se dobre zhulim, tak musim porad zrat. porad. ja se treba prezeru jak dobytek a za chvili zapomenu na to, ze jsem nazranej nejvic a dostanu zase zravku, tak to je pak tezky si hlidat vahu :-D
Travička zelená, to je moje potěšení, travička zelená....
Kdyz nechces po brcku zrat a nicit si tak stav,tak se nazer predtim.Jak tady,uz nekdo rikal,tak palo zrychluje metabolismu.Takze zeres,zeres a nepribiras.Ale taky asi zalezi na kazdym zvlast.
cawes, ja som kedysi tiež po húlení žral a žral, ale ted si zahúlim hoc kedy a vôbec nemám pocit hladu....
k tomu tlstnutiu : ked si zafajčím tak nemôžem byť dom a zavretý MUSÍM íst von sa prejsť, či už s kamošmi alebo sám... proste doma v malom priestore to nie je ono... - a t´ým míňam ENERGIU z jedla
Jo často mě po špeku chytne žravá nálada, ale pokud hulim hodně (vícekrát za den) tak naopak chut k jídlu moc nemám. Je to jak kdy. Každopádně si myslim, že pokud je člověk zvyklej hulit a pak si dá třeba pauzu, tak se potom mohou vyskytnout problémy s nechutenctvím. Nebo alespon u mě... Proto je nejlepší žádný pauzy nedělat
chut k jidlu mam po huleni porat, (i bez huleni ) ale niaj to na sobe nepozoruji. asi to bude tim, ze moje vaha me absolutne nezajima, natoz abych se kvuli usoplenejm par kilum nervoval.
2Kerič: troska pohybu, pokud netravils posledni pulrok valenim na gauci hulenim a jidlem ti stopro pomuze. + more fruit!
no i když mám genetické předpoklady ke tloustnutí a nahulenej dokážu sežrat strašné kvanta čehokoliv tak se mi zdá že spíš hubnu než přibírám zajímavé ale je to tak a vubec mi to nevadí
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever