Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 jardaXXL: no gdyby se ti to nedej boze nejak haluzackyucpalo tak mas to sklo po cely skrini a uz vubec nechvi vjedet co by to udelalo s vybojkou nebo s cooltube. Jinak dyz se dela vino tak jedina prekazka je 5-10 ml vody ve sklenene bance.
Otazka zni jake jsou naklady na vyrobu gramu CO2 z mysi a jake z kvasnic. :-) Kvasnice jsou taky zvirata a navic vam zaroven s tim CO2 vyrabeji lih. :-)
Ovsem vzhledem k ventilaci je alespon u me problem vyrobene co2 ve skrini udrzet.
zbytecny to neni jen dyz to budes poustet do owzdusi a budes tahat wzduch ze skrine tak s nim budes tahat i co2 tak to asi k pousteni co2 do wzduchu este me napada zahrabat tu hadicku do hliny a nechat ju tam wesele poustet co2 cili mysim si ze to ma smysl i na kytky w hline
mear vlček
podle me je to i korenama wiz treba maharsiho thread dokonce mozna hlawne korenama dyby to "nezrali" korenama tak to nema cenu wubec dawat do wody dyztak zkoukni ten maharsiho thread na kerej odkazuje dude
mear vlček
Pokud je na tebe cukr moc drahej, tak do ty vody nahazej starej chleba nebo pripalenou rejzi nebo stary brambory, qainky ti skrop premenj na glukozu a nasledne na etanol a CO2. Kdyztak tam pridej trochu kminu a muzes destilovat kminku.
Jak píše Maharsi, pokožkou těla(myšleno hlavně listů) vstřebává rostlina víc vzduchu(tím pádem i CO2) než kořeny, avšak pokud vím, tak jsme se ve škole učili, že se na kořenech nachází druh pokožky, který umožňuje kytce dýchat(myslím,že se jmenují dýchací kořeny) a navíc, pokud je rostlina schopna vstřebat CO2 z vodného roztoku, tak nevidím důvod, proč by to nemělo jít z hlíny... Každopádně to v nejbližších dnech otestuju a podám vám podrobnější info...
Teď mi ale došlo, že sice kytka přes den dýchá CO2, ale přes noc O2 takže nevím, jestli by přidávání CO2 24h deně nemohlo mít nějaké škodlivé účinky...
no s tím obsahem CO2 ve vzduchu: vlez do skříně a za jak dlouho se budeš dusit tolik CO2 máš ve skříni:-)...jo trošku sem nepochopil to s 15 dnama... to to bude chrlit CO2 15dnů? na noc bych to určitě vyndal protože by to zpomalovalo růst...asi jako když kytka ve dne nemá dostatek CO2¨-taky ji to zpomaluje...
Neblbnte, toho co2 se timdle systemem produkuje fakt minimum. Kytka se tim rozhodne dusit nebude, uz quli vetrakum, ktery to vsechno odcerpaj. Jedinej zpusob, jak toho efektivne vyuzit, je jednou za obcas pres den vypnout vetraky, otevrit flasku a nechat ji na ctvrt az pul hodiny otevrenou, pak zase zaspuntovat a nechat dalsich par dnu pusobit qasinky. Nic vic, nic min.