Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nebo staci si stahnout progrmek bittorrent-3.3.exe (newim už gde sem ho stah) a staci pak kliknout na prvni odkaz .Začne to tahat samo.Bude to trvat ale už sem tak neco tahal a f klidu (hlavně p¨řes vikend) odchozí data maj bejt že to vlastně taky tahaj od tebe ostatni co maš už stahli ty.Umi to i resume.
Plně soulasimm s Katalyzatorem...ted sem to dotajhl pres Azureus, jelikoz to ted sosa docela dost lidi, tak sem to zacal stahovat na kabelu od Karnevalu a za 10 hodin to bylo stahnuty, jinac to ma 666,66 MB a stoji za to se na to aspon podivat..sice me to ujistilo, ze kdybych si mel zaridit neco jako to v tom videu, tak budu muset byt asi drobet ve vate...ale jakozto inspirace je to naprosto v pohode...pokud ma nekdo zajem tak hodim na net torrent a muzete si to sosnout od me..je v tom video cca. 27 min. a potom uz jen reklamni videa, neco o hnojivech a zemine, ale vse je uz reklamni povaha, takze je mozna i zbytecny to sosat, to hlavní a to je samotný film ma 492 Mb a usetrite aspon nakej ten cas pri stahovani..sou good luck a dyztak hodte message do PM kdo to bude chtit...
BTW: DC++ na stahovani nedoporucuju, Azureus je fakt v poho klient a sem snim nadmiru spokojenej..
diki moc, ten kodek som potreboval. zatial som to pozeral iba na DVD, ale velmi ma to vzalo, odporucam ako liek na prilisnu spavost, po tomto nezaspite
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Prosim pomozte mi s Azureusom:
Potrebujem na nom zapnut autostart ( nech nabehne spolocne s OS podobne ako Kazaa.
Alebo ak to nejde tak iny torrentovy program ktory tuto funkciu ma.
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ježiž tak sem s toho docela na palicy. Vůbec newim jak mám stahovat v Azuresu udělal jsem vše jak radil katalizátor. jenže v kroku 6. jak mám otevřít ten souubor tak to je jen otevření již stáhlého toret souboru. to mám odněkud stáhnout ten toret a pak to otevřít v azuresu a začne se mi to stahovat ???? Jestli jo odkud mám stáhnout ten toret ?????
grower varuje:
pozor hulení může
způsobit stav uvolnění
K tomu torrentu - áno musís si ho stiahnut a potom otvorit v Azereuse