Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ZDRAVIM PANI,CHCEM SA OPYTAT CI NEVIETE CO MI NAPADA RASTLINKY,JE TO OUTDOOR,V OKOLI SICE BOLO VELA MRAVCOV,ALE PO PRECITANI PRISPEVKOV NA TEMU MRAVCE SOM USUDIL ZE TO BY NEMALI NEJAK OBZIERAT,AJ KED NEVIEM,PRIPAJAM FOTO,JE TO OBHRYZENE A NEJAKE VYBILENE,JE TO SAZENE MEDZI KOPRIVOU KTORA JE TIEZ TAK ISTO NAPADNUTA. APLIKOVALI SME POSTREK MOSPILAN,CHCEM ESTE ZOHNAT BIOOL. CO VY NA TO? DIK.
SORAC ZA FOTO ZOBRALO MI TO LEN TUTO JEDNU....SAKRA...NAJBLIZSIE AKO POJDEM NAFOTIM V NIZSOM ROZLISENI A DODAM.
ne nejsou od slimáka, je to uplně normální a vůbec to neřeš. prostě některý kytky maj někdy dírky v listech. já to mam taky na některejch kytkách a to každej rok.
taky sem to tu toto řešil. A nevím nikdo neporadil, jsou tu uživatelé jako HNO kteří to maj v dosti velkém rozsahu. Taky to mám (třeba to není ono) ale říkám nic nenechat náhodě.
jestli vypadaj zhruba takhle tak s tím nic neuděláš. je to přirozený. Tohle je samec E-Rocket od Bluehemp.ch ostatní E-rocket jsou úplně v pohodě. Zkrátka někdy kytka takhle zblbne.
vojtaxxx: Tak to je dost drsné, a ještě je to chlapák. Jinak BOXi jestli to nemáš v takovém rozsahu jak tady vojtaxxx tak bych řekl že ti to fakt jen někdo ukousnul. A jestli ti po tom nikdo neleze a tak, tak bych řekl že pohoda.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
no já bych to řešil - vypadá to na parazitickou houbu, mám to taky, doporučili mě to postřikovat fungicidem Agro Dithane DG - prý i částečný insekticid na svilušky. Snad to pomůže.
Tady je soupis parazitických hub - hlavně řád Dothideales - tečkovkotvaré http://botany.upol.cz/atlasy/system/ascomycetes.php