Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
popr. to dej vejs, a do tej vody hod knoty ktery ti potahnou vlhkost do kvetinace.....
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Krupieer - Koukni se sem,tam to mas uz vlastne poreseny.Kazdopadne ve vode bych to nenechaval a nez bych to nainstaloval overil bych si PH ty baziny abys vedel jestli to ma vubec smysl tam davat.
Já sem to skousel 2x jednou mi uhnili kořeny protoze sem mel malý květináč a po druhé sem tam dal mega velký květináč a dal sem tam naspod písek na to hlínu a na to rašelinu a bylo to v pohodě!!!
Ani newím proč to hulím???
ale chci to hulit!!!
a mám to moc rád!!!