Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od thuglife fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!
první část 5 měsíce už má být zasazeno a růst :-) někdo sadí konec dubna a první půlce května už to přesazuje ven
Původní příspěvek od vousac
2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.
Mám zasazeno na horách, kde se nedostanu, tak jsem zvědav jak obstojí to ochlazení, doufám ze nenasněží, ale věřim že přízemní mrazík přežijou s přehledem.
Původní příspěvek od SN!P3R Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte )
Původní příspěvek od serius46 Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?
Samozřejmě má. Udrží to vyšší vlhkost vzduchu okolo rostliny, takže ten přechod je šetrnější a kytka se podstatně lépe vyvíjí. Obzvlášť zajímavé je to v posledních letech, kdy předjaří přechází často rovnou do léta a výkyvy jsou značné,
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57659
minulý rok a nic se jim nezpomalí a rostli výborně.(na prvním foto bylo vidět jak jsem tam měl na tom ještě velkou petku ale pak už to bylo velké tak šla dolů)
Původní příspěvek od Mirex Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná
Já sem házel ptvní 2 kytky (La Blanca) o víkendu ven... Letos chci zkusit pořádnou guirellu. Mám to v lesní školce, respektive na strání kde je 150 000 stromků na metr čtvereční D. Vysekal jsem pár metříků porostu, dovezl zeminu..... Já se tak těšim D
Původní příspěvek od Mirex Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná
taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?
taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?
Zdarec...
automaty se sázejí pokud možno v dobu, kdy jsou nejdelší dny ... http://wall.cz/nastenka/vychod-a-zapad-slunce tam si zadej 1.1. 2012 - 31.12. 2012 a zaškrtni zobrazení grafu a bude ti jasné kdy vysadit ...
Peace....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Původní příspěvek od nastyboy Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec
Nejdelší den je přesně 21.6., od 22.6. se dny začínají opět zkracovat...
Předpěstovávám květiny na balkonu a první várka cca. 3 týdny stará pude ven tento víkend. Druhá várka o týden pozděj a třetí za dva týdny. AF vysadím do dvou týdnů ..
Původní příspěvek od nastyboy Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec
Zdarec,
co jsem kde viděl ? jen jsem mu poslal graf ať si tam zadá celý rok a uvidí, kdy jsou nejdelší dny ... nic vic, nic míň ...
Takže nevím o co gou
EDIT:
jo takhleeeeeee, myslel jsem, že normálnímu člověku docvakne, že ma vysadit tak aby to rostlo a kvetlo v těch "NEJDELŠÍCH DNECH" ... nemyslel jsem, že to někdo pochopí tak, že má dat klíčit v dobu, kdy jsou nejdelší dny
Ale jak je vidět tak asi jo
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Už mě to začíná jebat.... Kdykoliv letos vysdaim, tak poté, co se oběví 1cm roslinka, je pak následujících 10 dní hnusně. Talže zase mám teď na paparetpu 3 kytičky, který maj 7cm a stonek je tenký jak špendlík a lístečky jsou velký jak písmena na bankovních smlouvách na poslední straně dole.
No nemám smůlu?
To počasi je k hovnu,mám od začátku května venku WW,jak ji pěstoval frek a před týdnem se zastavila a je celá žlutá,oproti tomu special kush roste jak o život i v tomto počasí,čím to?
ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
Původní příspěvek od matata ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?
Čau, dej jim pár dní a uvidíš. Mrazík je pro ně šok. Ale za chvíli se vzpamatujou a porostou dál. Přeci jenom je to pořád jen plevel ) Já měl ty svoje taky veknu a všechny to přežily a to ráno byly -2C.
Původní příspěvek od Jurgiano Zdravím aké su výhody respektíve nevýhody neskorého sadenia ? plánujem to dať do zeme tak v polke júna. Stihnú dozrieť ?
kytky nekvetou podle toho kdy je vysadíš ... kytky začnou kvést až se začne krátit den ... když vysadíš později, tak kytky nemusejí dorůst do takových rozměrů jako by narostly při dřívějším vysazení ....
! PAL TO !
navíc když je vysadíš později nemusí dojet vůbec !!! mě se to stalo s Vanilla kush kdy měla být kosa na konci září začátek října a na konci října furt nic a pak přišel mrazík a bylo po kytkách,přestali vonět a nezhulovali jak měli.
Zdravím
Letos jsem sázel až 7.6.2012 (Dost pozdě).. :/ :'( Ale kytku už jsou cca 2Cm velky mám je daný v Takovím malím Foliáčku 40Cm na 40Cm. Myslíte že ješte stihnou vykvíst a v klídku dozrát ? Nebo už to vubec nemá cenu ?
Díky za všechny opovědi..
Práve co je to za semínka Nwm :/ Doslal jsem to od kámoše. Minulej rok jsem měl kytky před barákem takže jsem si je všechny přepl ve sklepe Tetka už ta tady mít nemužu protože se do vesnice nastěhovaly Romové (hodně)
mam 6 sadeniciek mesiac starych v 1,5litrovych kvetinacoch pricom planujem nechat dve samice.Nieje to feminizovane,myslite ze sa oplati pockat kym ukazu pohlavie a tak tie dve rastlinky presadit do 20litrovych nadob?...stihne to potom dorast do rozumnej velkosti?
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
mam par otazok dnes mi vyklicilo jedno semeno co som nasiel v palde ked som si kupil G a neviem ci to bol in ci out ale ucinky to malo skvor indicoidne tak po 3 pukoch akurat na lezanie stavy a chcem vediet ci s toho semena nieco vyrastie bud to mozem dat do volnej prirory ale urcito to uz nestihne vyrast fest do visky tak ci to nahodou nemam dat do kvetinacou kto to v takom case skusal sadit out ?? dajte neake vlastne skusenosti
ale tak po prve balkon nemam takze jedine v kvetinaci na dvore ale mne ide tiez aj o vynos takze aky kvetinac ? aby som to vyuzil cim viac a ked si zoberies ze niekto sadil outdoor uz v maji (kvetnu) a to je strata uz 2 mesiace tak neviem