Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už mě to začíná jebat.... Kdykoliv letos vysdaim, tak poté, co se oběví 1cm roslinka, je pak následujících 10 dní hnusně. Talže zase mám teď na paparetpu 3 kytičky, který maj 7cm a stonek je tenký jak špendlík a lístečky jsou velký jak písmena na bankovních smlouvách na poslední straně dole.
No nemám smůlu?
To počasi je k hovnu,mám od začátku května venku WW,jak ji pěstoval frek a před týdnem se zastavila a je celá žlutá,oproti tomu special kush roste jak o život i v tomto počasí,čím to?
ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
Původní příspěvek od matata ahojte ... moje řízky sem vysadil asi 4 dny před tima mrazama ...přes noc mi je děda přikrejval hliněnejma květináčema ale říkal že to jednu trošku chytlo ,prej malinko a prej už je v pohodě . ale...nemohlo ji to udělat nějaký vnitřní zranění ? co můžu očekávat ?
Čau, dej jim pár dní a uvidíš. Mrazík je pro ně šok. Ale za chvíli se vzpamatujou a porostou dál. Přeci jenom je to pořád jen plevel ) Já měl ty svoje taky veknu a všechny to přežily a to ráno byly -2C.
Původní příspěvek od Jurgiano Zdravím aké su výhody respektíve nevýhody neskorého sadenia ? plánujem to dať do zeme tak v polke júna. Stihnú dozrieť ?
kytky nekvetou podle toho kdy je vysadíš ... kytky začnou kvést až se začne krátit den ... když vysadíš později, tak kytky nemusejí dorůst do takových rozměrů jako by narostly při dřívějším vysazení ....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
navíc když je vysadíš později nemusí dojet vůbec !!! mě se to stalo s Vanilla kush kdy měla být kosa na konci září začátek října a na konci října furt nic a pak přišel mrazík a bylo po kytkách,přestali vonět a nezhulovali jak měli.
Zdravím
Letos jsem sázel až 7.6.2012 (Dost pozdě).. :/ :'( Ale kytku už jsou cca 2Cm velky mám je daný v Takovím malím Foliáčku 40Cm na 40Cm. Myslíte že ješte stihnou vykvíst a v klídku dozrát ? Nebo už to vubec nemá cenu ?
Díky za všechny opovědi..