Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 65 66 67 68 69 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1057

citace:
Původní příspěvek od SN!P3R
Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte )

Vyroste Ti z toho prales jak sviňa

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 10-05-2012 v 20:04 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
amper
Stálý Člen

Karma uživatele amper - 37% Pěstitelská

Vhkost Příspěvek č. 1058

citace:
Původní příspěvek od serius46
Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?

Samozřejmě má. Udrží to vyšší vlhkost vzduchu okolo rostliny, takže ten přechod je šetrnější a kytka se podstatně lépe vyvíjí. Obzvlášť zajímavé je to v posledních letech, kdy předjaří přechází často rovnou do léta a výkyvy jsou značné,

Old Post 10-05-2012 v 20:55 PM
amper je offline   Profil uživatele amper   Find more posts by amper   Foto galerie člena amper   Click here to Send amper a Private Message   Add amper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Qwertulanus
Stálý Člen

Karma uživatele Qwertulanus - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1059

Prý má být i v nějakých částech území i pod nulou u mě to bude i -3 tak jestli ty petky to zachránějí.

Old Post 11-05-2012 v 04:33 AM
Qwertulanus je offline   Profil uživatele Qwertulanus   Find more posts by Qwertulanus   Foto galerie člena Qwertulanus   Click here to Send Qwertulanus a Private Message   Add Qwertulanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1060

tak přízemní mrazík mě v petkách přežili minulý rok ale to jsem kolem měl ještě 4 kolíky a obalené potravinářskou folií zhruba do 3/4 metru.

Old Post 11-05-2012 v 06:48 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Qwertulanus
Stálý Člen

Karma uživatele Qwertulanus - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1061

To je dobrý nápad to ještě obalit fólii..ale nezpomalil se jim růst?

Old Post 11-05-2012 v 13:19 PM
Qwertulanus je offline   Profil uživatele Qwertulanus   Find more posts by Qwertulanus   Foto galerie člena Qwertulanus   Click here to Send Qwertulanus a Private Message   Add Qwertulanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1062

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57659
minulý rok a nic se jim nezpomalí a rostli výborně.(na prvním foto bylo vidět jak jsem tam měl na tom ještě velkou petku ale pak už to bylo velké tak šla dolů)

Old Post 11-05-2012 v 14:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1063

Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná

Old Post 14-05-2012 v 12:30 PM
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1064

citace:
Původní příspěvek od Mirex

Já sem házel ptvní 2 kytky (La Blanca) o víkendu ven... Letos chci zkusit pořádnou guirellu. Mám to v lesní školce, respektive na strání kde je 150 000 stromků na metr čtvereční D. Vysekal jsem pár metříků porostu, dovezl zeminu..... Já se tak těšim D

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 14-05-2012 v 19:31 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
payah
Stálý Člen

Karma uživatele payah - 0% PěstitelskáKarma uživatele payah - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1065

citace:
Původní příspěvek od Mirex

taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?

chilli 2012 - 170 rostlin, 22 odrůd
chilli a jiné pochutiny 2013

Old Post 14-05-2012 v 21:02 PM
payah je offline   Profil uživatele payah   Find more posts by payah   Foto galerie člena payah   Click here to Send payah a Private Message   Add payah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1066

citace:
Původní příspěvek od payah

taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?

Zdarec...

automaty se sázejí pokud možno v dobu, kdy jsou nejdelší dny ... http://wall.cz/nastenka/vychod-a-zapad-slunce tam si zadej 1.1. 2012 - 31.12. 2012 a zaškrtni zobrazení grafu a bude ti jasné kdy vysadit ...

Peace....

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 14-05-2012 v 21:12 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nastyboy
Stálý Člen

Karma uživatele nastyboy - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1067

Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec

Cesty Páňe jsou nevyspytatelné......

Old Post 15-05-2012 v 12:16 PM
nastyboy je offline   Profil uživatele nastyboy   Find more posts by nastyboy   Foto galerie člena nastyboy   Click here to Send nastyboy a Private Message   Add nastyboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1068

citace:
Původní příspěvek od nastyboy
Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec

Nejdelší den je přesně 21.6., od 22.6. se dny začínají opět zkracovat...

Old Post 15-05-2012 v 12:21 PM
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 1069

Předpěstovávám květiny na balkonu a první várka cca. 3 týdny stará pude ven tento víkend. Druhá várka o týden pozděj a třetí za dva týdny. AF vysadím do dvou týdnů ..

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 15-05-2012 v 18:13 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pongo
Stálý Člen

Karma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% PěstitelskáKarma uživatele Pongo - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 1070

citace:
Původní příspěvek od nastyboy

Zdarec,

co jsem kde viděl ? jen jsem mu poslal graf ať si tam zadá celý rok a uvidí, kdy jsou nejdelší dny ... nic vic, nic míň ...
Takže nevím o co gou

EDIT:

jo takhleeeeeee, myslel jsem, že normálnímu člověku docvakne, že ma vysadit tak aby to rostlo a kvetlo v těch "NEJDELŠÍCH DNECH" ... nemyslel jsem, že to někdo pochopí tak, že má dat klíčit v dobu, kdy jsou nejdelší dny

Ale jak je vidět tak asi jo

! PAL TO !

první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká

Tundra ve skleníku supported by Atami - sklizeno

Fruit and Critical Jack + B.Lee + MicroMachine ve skleníku supported by BioBizz - všechno kvete, něco dojíždí

FD, Shiva Skunk, The Ultimate, WR ... v lese u zajíců

Old Post 15-05-2012 v 18:18 PM
Pongo je offline   Profil uživatele Pongo   Find more posts by Pongo   Foto galerie člena Pongo   Click here to Send Pongo a Private Message   Add Pongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nastyboy
Stálý Člen

Karma uživatele nastyboy - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1071

To pongo: sory chlape blbe jsem to precetl )) jinak drzim pesti s outem.

Cesty Páňe jsou nevyspytatelné......

Old Post 15-05-2012 v 18:25 PM
nastyboy je offline   Profil uživatele nastyboy   Find more posts by nastyboy   Foto galerie člena nastyboy   Click here to Send nastyboy a Private Message   Add nastyboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Patres92
Stálý Člen

Karma uživatele Patres92 - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 1072

Chcem sa spytat či nebude neskoro ked zasadim až za dva tyždne .Dik

Old Post 15-05-2012 v 21:09 PM
Patres92 je offline   Profil uživatele Patres92   Find more posts by Patres92   Foto galerie člena Patres92   Click here to Send Patres92 a Private Message   Add Patres92 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 65 66 67 68 69 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás