Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od SN!P3R Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte )
Původní příspěvek od serius46 Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?
Samozřejmě má. Udrží to vyšší vlhkost vzduchu okolo rostliny, takže ten přechod je šetrnější a kytka se podstatně lépe vyvíjí. Obzvlášť zajímavé je to v posledních letech, kdy předjaří přechází často rovnou do léta a výkyvy jsou značné,
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=57659
minulý rok a nic se jim nezpomalí a rostli výborně.(na prvním foto bylo vidět jak jsem tam měl na tom ještě velkou petku ale pak už to bylo velké tak šla dolů)
Původní příspěvek od Mirex Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná
Já sem házel ptvní 2 kytky (La Blanca) o víkendu ven... Letos chci zkusit pořádnou guirellu. Mám to v lesní školce, respektive na strání kde je 150 000 stromků na metr čtvereční D. Vysekal jsem pár metříků porostu, dovezl zeminu..... Já se tak těšim D
Původní příspěvek od Mirex Tak v Pátek se chystám to vyházet ven, konečně to začíná
taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?
taky to tak vidím, řezy mám venku už od minulýho týdne, a semenáče do víkendu ve skleníku, pak taky půjdou do terénu. A kdy mám podle vás vyset automaty?
Zdarec...
automaty se sázejí pokud možno v dobu, kdy jsou nejdelší dny ... http://wall.cz/nastenka/vychod-a-zapad-slunce tam si zadej 1.1. 2012 - 31.12. 2012 a zaškrtni zobrazení grafu a bude ti jasné kdy vysadit ...
Peace....
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
Původní příspěvek od nastyboy Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec
Nejdelší den je přesně 21.6., od 22.6. se dny začínají opět zkracovat...
Předpěstovávám květiny na balkonu a první várka cca. 3 týdny stará pude ven tento víkend. Druhá várka o týden pozděj a třetí za dva týdny. AF vysadím do dvou týdnů ..
Původní příspěvek od nastyboy Pro Pongo. Nevim kde jsi to videl, ale nejdelsi den je mezi 6-7 mesicem,i podle tveho grafu, automat bych sadil na prelomu kvetna a cervna. Zdarec
Zdarec,
co jsem kde viděl ? jen jsem mu poslal graf ať si tam zadá celý rok a uvidí, kdy jsou nejdelší dny ... nic vic, nic míň ...
Takže nevím o co gou
EDIT:
jo takhleeeeeee, myslel jsem, že normálnímu člověku docvakne, že ma vysadit tak aby to rostlo a kvetlo v těch "NEJDELŠÍCH DNECH" ... nemyslel jsem, že to někdo pochopí tak, že má dat klíčit v dobu, kdy jsou nejdelší dny
Ale jak je vidět tak asi jo
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká