Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 64 65 66 67 68 »

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
sWei
Stálý Člen

Karma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% PěstitelskáKarma uživatele sWei - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 1041

citace:
Původní příspěvek od thuglife
Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?

Tak na sluníčku to není nic extra u nás bylo dnes na slunci 46 stupňů

Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.

Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016

Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)

Old Post 02-05-2012 v 22:43 PM
sWei je offline   Profil uživatele sWei   Find more posts by sWei   Foto galerie člena sWei   Click here to Send sWei a Private Message   Add sWei to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Qwertulanus
Stálý Člen

Karma uživatele Qwertulanus - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1042

Já jsem to nepsal ze sem ze slovenska.......to psal uniquee!!

Old Post 03-05-2012 v 05:46 AM
Qwertulanus je offline   Profil uživatele Qwertulanus   Find more posts by Qwertulanus   Foto galerie člena Qwertulanus   Click here to Send Qwertulanus a Private Message   Add Qwertulanus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowGuru.cz
Nový Člen

Karma uživatele GrowGuru.cz - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 1043

Lidicky, hlavne bych sadil kytky co maji tak 25 - 30 cm. Je skoda to tam davat driv a nechavat na pospas osudu.
Ono je jedno, kdy se to zasadi, hlavne at to neumrzne (pri teplotach pod 8°C rastlina zastavuje rust).

Cim drive se to vysadi out, tim vetsi rostlina bude i vynos z ni. Stejne tak bude vetsi sance ze ji nekdo objevi...

Myslim ze i dnes je celkem prima den...

Jak se o rostliny staráš, tak se ti odmění.

Old Post 03-05-2012 v 09:11 AM
GrowGuru.cz je offline   Profil uživatele GrowGuru.cz   Find more posts by GrowGuru.cz   Foto galerie člena GrowGuru.cz   Click here to Send GrowGuru.cz a Private Message   Add GrowGuru.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowGuru.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MORZIK
Stálý Člen

Karma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1044

rostlina zastavi rust az pod 5 stupnu u osmi pouze zpomaluje.... a sazet 30cm rostliny? ja sazim klidne i 7cm hned ven do hliny a jeste se mi nestalo ze by zdechly

Old Post 03-05-2012 v 09:16 AM
MORZIK je offline   Profil uživatele MORZIK   Find more posts by MORZIK   Foto galerie člena MORZIK   Click here to Send MORZIK a Private Message   Add MORZIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowGuru.cz
Nový Člen

Karma uživatele GrowGuru.cz - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 1045

myslel jsem to tak, ze 30cm kytku ti zadny zajic, slimak ani jiny skudce nesezere kompletne

Jak se o rostliny staráš, tak se ti odmění.

Old Post 03-05-2012 v 09:26 AM
GrowGuru.cz je offline   Profil uživatele GrowGuru.cz   Find more posts by GrowGuru.cz   Foto galerie člena GrowGuru.cz   Click here to Send GrowGuru.cz a Private Message   Add GrowGuru.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowGuru.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MORZIK
Stálý Člen

Karma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% PěstitelskáKarma uživatele MORZIK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1046

zapomel si na srnky tem je jedno jak je vysoka !!!! nic ve zlym je to boj pestovat v polich

Old Post 03-05-2012 v 09:34 AM
MORZIK je offline   Profil uživatele MORZIK   Find more posts by MORZIK   Foto galerie člena MORZIK   Click here to Send MORZIK a Private Message   Add MORZIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1047

v pohodě přesazuji po 14 dnech od okamžiku kdy vylezou z hlíny a pohoda(caa10cm) ještě se mi nestalo že by exla. :-)

Old Post 03-05-2012 v 09:45 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matata
Stálý Člen

Karma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% PěstitelskáKarma uživatele matata - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 1048

ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.

Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?

Old Post 09-05-2012 v 10:26 AM
matata je offline   Profil uživatele matata   Find more posts by matata   Foto galerie člena matata   Click here to Send matata a Private Message   Add matata to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thuglife
Stálý Člen

Karma uživatele thuglife - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 1049

fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!

Old Post 09-05-2012 v 14:35 PM
thuglife je offline   Profil uživatele thuglife   Find more posts by thuglife   Foto galerie člena thuglife   Click here to Send thuglife a Private Message   Add thuglife to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1050

citace:
Původní příspěvek od matata
ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.

2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.

Old Post 09-05-2012 v 15:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1051

citace:
Původní příspěvek od thuglife
fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!

první část 5 měsíce už má být zasazeno a růst :-) někdo sadí konec dubna a první půlce května už to přesazuje ven

Old Post 09-05-2012 v 15:41 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1052

citace:
Původní příspěvek od vousac

2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.

Nebo uříznout spodek a vyšroubovat víčko

Old Post 09-05-2012 v 15:42 PM
nastyboy
Stálý Člen

Karma uživatele nastyboy - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 1053

Mám zasazeno na horách, kde se nedostanu, tak jsem zvědav jak obstojí to ochlazení, doufám ze nenasněží, ale věřim že přízemní mrazík přežijou s přehledem.

Cesty Páňe jsou nevyspytatelné......

Old Post 10-05-2012 v 07:55 AM
nastyboy je offline   Profil uživatele nastyboy   Find more posts by nastyboy   Foto galerie člena nastyboy   Click here to Send nastyboy a Private Message   Add nastyboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
serius46
Stálý Člen

Karma uživatele serius46 - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 1054

Má to i nějaký jiny význam ty uřízlí petky než termoregulace?

Old Post 10-05-2012 v 18:26 PM
serius46 je offline   Profil uživatele serius46   Find more posts by serius46   Foto galerie člena serius46   Click here to Send serius46 a Private Message   Add serius46 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1055

Má cenu dávat seeds do země až koncem května ? (Pařník) Bude z toho něco ?
SN!P3R (ASi už to tu bylo tak mě pls nekamenujte )

Old Post 10-05-2012 v 18:26 PM
brujeria
Stálý Člen

Karma uživatele brujeria - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 1056

V pohodě to vůbec neřeš ve foliovníku ti to možná eště přeroste!

Old Post 10-05-2012 v 18:33 PM
brujeria je offline   Profil uživatele brujeria   Find more posts by brujeria   Foto galerie člena brujeria   Click here to Send brujeria a Private Message   Add brujeria to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 64 65 66 67 68 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás