Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od thuglife Qwertulanus
43 stupnov?? my vysvetli ci si si nepomylil slovensko s nejakou zahranicnou krajinou .. neviem nemyslim si ze mozu byt take teploty.. s kadial si?
Tak na sluníčku to není nic extra u nás bylo dnes na slunci 46 stupňů
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Lidicky, hlavne bych sadil kytky co maji tak 25 - 30 cm. Je skoda to tam davat driv a nechavat na pospas osudu.
Ono je jedno, kdy se to zasadi, hlavne at to neumrzne (pri teplotach pod 8°C rastlina zastavuje rust).
Cim drive se to vysadi out, tim vetsi rostlina bude i vynos z ni. Stejne tak bude vetsi sance ze ji nekdo objevi...
rostlina zastavi rust az pod 5 stupnu u osmi pouze zpomaluje.... a sazet 30cm rostliny? ja sazim klidne i 7cm hned ven do hliny a jeste se mi nestalo ze by zdechly
ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!
Původní příspěvek od matata ahoj ....jak teď hlásej o víkendu ochlazení ....mám venku už řízky,myslítě že to přežijou ? popř jak je ochránit nejlíp ? ...sou tak 15 cm vysoký. díky.
2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.
Původní příspěvek od thuglife fuu ja nemam ešte ani vyklíčene .. počkám si po tomto ochladení čo bude a potom začnem zo sadením ... myslíte si že je neskoro na sadenie?? podla mna nie ale kamoš mi vravel že som to mal zasadit už dávno.. ale podla mna blbost.. lebo teraz je to počasie dost takéé... ACH keby som mal skleník všetko vyriešené!!
první část 5 měsíce už má být zasazeno a růst :-) někdo sadí konec dubna a první půlce května už to přesazuje ven
Původní příspěvek od vousac
2l pet lahev uřízni vrch a nasaď je na rostlinku dva otvůrky nahoře ať dýchá a hotovo minipařák podrží při nizkých teplotách dobře.
Mám zasazeno na horách, kde se nedostanu, tak jsem zvědav jak obstojí to ochlazení, doufám ze nenasněží, ale věřim že přízemní mrazík přežijou s přehledem.