Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Práve co je to za semínka Nwm :/ Doslal jsem to od kámoše. Minulej rok jsem měl kytky před barákem takže jsem si je všechny přepl ve sklepe Tetka už ta tady mít nemužu protože se do vesnice nastěhovaly Romové (hodně)
mam 6 sadeniciek mesiac starych v 1,5litrovych kvetinacoch pricom planujem nechat dve samice.Nieje to feminizovane,myslite ze sa oplati pockat kym ukazu pohlavie a tak tie dve rastlinky presadit do 20litrovych nadob?...stihne to potom dorast do rozumnej velkosti?
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
mam par otazok dnes mi vyklicilo jedno semeno co som nasiel v palde ked som si kupil G a neviem ci to bol in ci out ale ucinky to malo skvor indicoidne tak po 3 pukoch akurat na lezanie stavy a chcem vediet ci s toho semena nieco vyrastie bud to mozem dat do volnej prirory ale urcito to uz nestihne vyrast fest do visky tak ci to nahodou nemam dat do kvetinacou kto to v takom case skusal sadit out ?? dajte neake vlastne skusenosti
ale tak po prve balkon nemam takze jedine v kvetinaci na dvore ale mne ide tiez aj o vynos takze aky kvetinac ? aby som to vyuzil cim viac a ked si zoberies ze niekto sadil outdoor uz v maji (kvetnu) a to je strata uz 2 mesiace tak neviem
no tak uvidis co ti z toho vzejde,může se taky stát že ti vyroste samec a budeš mít prd....hoď to na dvorek do nějakýho kcětináče/kýble hoď tam substrát a pohnojto 1-2 za tejden podle potřeby
Dej to primo do zeme, na kvetinac se vybodni.pokop, provzdusni hlinu a zasad. Vynos v kvetinaci je vzdycky mensi a ty potrebujes, aby ti to behem mesice a pul narostlo co nejvic.