Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 3 4 5 6 7 
THC za volantem,ridite radi zhuleny? ..funguji ty testy vubec? - Klikni zde pro originální téma
divnaregistrace
to bylo vlastně pro fšecky:-))) (nejsem žádnej taťka s platem vajíček na zadnim okně- abyste si nemysleli-a nechci Vám tady kázat o tom jak bezpečně jezdit) chci jenom říct.............hm seru nato:-)))) mám vás rád říká ELVIS......
ninetynine
ridit zhuleny je pohodiczqa...obczas mam pocit, zhe kdyzh jedu vypaleny, taxem taqovey klidnejshi :)
High_Land
Zhulenej jsem odridil cca. 70.000km v SKODA Octavia 1.8T WRC uprava(280 koni) bez jediny nehody, jen jsem v 100km/h sestrelil srnku u lesa. Ale ta by tam bezela i jinak. Nezhulenej jsem ridil cca. 20.000km predevsim na sluzebni cesty. Taky bez nehody.

Souhlasim s nazory ostatnich, ze je to trochu risk, ale je treba zohlednit castost huleni, fyzickou stavbu a predevsim zkusenost. Neco jinyho je, kdyz ridi clovek, kterej si zahuli 1x za mesic a ridi. A neco jinyho jsem ja-nezhulenej skoro neridim a svy reakce perfektne znam. 90% casu jezdim pomalu, v klidu, mnohem pomaleji nez kdybych byl nezhulenej. A kdyz je vyjimecne treba spechat, specham.

pan.sele: Hele, mas v klidu karu, ale prehanis....Chtel bych videt jak davas s tou svou lodi na prdel nagelovanymu typkovi v Audi RS6 - taky V6-ka, ale biturbo. Ten by Te roznes jak nic. Ale jinak-nice car.
gizmo
>divnaregistrace

Hele jenom jeden takovej dotaz: kdybys zabil cloveka a nebyl pri tom zhulenej, bylo by ti lip?? sorry za tu narazku, ale musel jsem reagovat na:
citace:
až příjde rána tak budete čumět-a nedej bože když někoho přejedeš a pak ty výčitky že si zabil člověka když si byl zhulenej .........hmmm to vám asi bude líp a dosmrti smrťoucí se toho nezbavíte (jo to bude slušnej úlet)!!!
gizmo
>hicks

jo a zda se jeste bude.....
divnaregistrace
2 gizmo: mno asi nebylo, ale aspoň bych neměl výčitky a neřikal si kdybych nebyl zhulenej tak bych stihnul zastavit.......hm...asi něco na tom bude ne?..
2 high land: 1,8T WRC 280koní??? to je ten černej kombik??? kdo ti tu úpravu dělal- příruby dělal dlouhý z m.b.? turbo je garet, nebo KKK. výfuk dělal taky dlouhý? popiš mi tu tvojí kárku trochu, protože pokud vim u nás jezdí jenom jedna korektní octávka která má takovejch kobyl a mohla najet takovejch km....
divnaregistrace
jinak fšecky audiny RS sou 4 kolky.....všechny s haldex spojkou až na S4 do roku 2002 ta měla trochu jinej difer....ale to už ej trochu jinde..
divnaregistrace
mjo nejhorší je řídit kolo zhulenej- nějakej downhilek na kole je mega mazec sem to zkoušel je to hustý sjel sem dolu a nechápal sem jaxem to moh sjet no sjel ani sem neumřel.-)
iluze
Jo, pravda je ze se to musi cloujek naucit - ze zacaatku jsem mel problem s dobrzdovanim na cervenou - spatnej odhad. Jinak je to hafo v klidu:)
maslox
ja uz se rovnou zhulenej ucil ridit:D muj autoskolak byl tag 25letej typek kterej sice nehulil/posiloval a chlastal rum´/ ale nejak mu to nevadilo... ted me to ani moc neomezuje ba naopak...obcas se akorat vystihuju a bojim se o spolujezdce :( ze jim neco udelam . mam Favorita a to je takova plechofka ze bych se picnul....
Posledni dobou jsem parkrat prehlidnul nejaky auto ale zatom poho..
Tim
pro vase ridice jsem nasel neco aby jste se ujistili jak to je>>
http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=...mi_ton&r2=krimi

Drogy zjistí policie hůř než alkohol
Řídit pod vlivem alkoholu nebo drog je podobně nebezpečné. Zatímco opilce policisté při dopravní kontrole lehce odhalí, droga v krvi řidičům mnohdy projde.

"Policie zatím nemá k dispozici žádný přístroj, který by dokázal dostatečně citlivě detekovat přítomnost drogy u řidiče," přiznává Lucie Uhlířová z policejního prezidia. "Policisté tedy nemají na rozdíl od alkoholu možnost na místě zjistit, zda je řidič pod vlivem návykové látky, tedy drogy."

I proto se v českých statistikách téměř nevyskytují dopravní nehody, které způsobili zdrogovaní řidiči. Pro srovnání: v Německu počet takových havárií dramaticky narůstá.

Jedinou možností, jak na drogy přijít, je lékařské vyšetření. Avšak to mohou policisté nařídit pouze ve výjimečných případech.

"Například je-li řidič účastníkem dopravní nehody, mají policisté oprávnění žádat po něm, aby se podrobil odběru krve či moči," upřesňuje Uhlířová.

Na test mohou policisté poslat i motoristu, který se chová hodně nápadně. Jenže: málokterý policista se k takovému kroku odhodlá, protože vyšetření je drahé. A navíc pokud se neprokáže, že řidič byl pod drogami, může se právně bránit.

Pražští policisté nyní zkoušejí přístroj na odhalování narkotik od svých německých kolegů.

"Máme jich několik. Ale zatím pro jejich používání nejsou zákonné normy. Proto jsou pouze ve zkušebním provozu," řekl před několika dny Jaroslav Michalec z dopravního inspektorátu. Zda a kdy aparáty začnou používat všichni příslušníci dopravní policie, lze se jen dohadovat.

Experti upozorňují, že drogy za volantem jsou mnohdy nebezpečnější než alkohol. Například po užití pervitinu řidič více hazarduje, navíc může lehce usnout. Heroin i marihuana vyvolávají podceňování nebezpečí na silnici a zpomalení reflexů.

MF DNES , šot, dík, usj, rak

Mozna se nekterym ulevi, ale nebudte jako muj kamarad co zastavil na stopce a cekal nemozne dlouho na zelenou nez na nej zacali troubit auta za nim kde svetla nebyly.
Dakar
Chtel bych se zeptat jak jsou na tom ostani lidicky protoze se mi dost cast stava ze kamosi zavolaj at se stavime.No my se stavime a vetsinou zhulime.Jenze nekdo musi ridit dom.Je sice pravda ze jsem neslysel o nikom pod vlivem THC aby jezdil jako krava ale myslim si ze urcite nejaky neblahy vlivy to ma ale urcite to neni tak hrozny jako alkohol ne?Ja osobne jezdim strasne pomalu ale prijde mi to fofr jako krava jen mi nekdy delaj problem zatacky bud zahybam moc brzo nebo pozde.Dost husty je jezdit nekde porad do kolecka
johnykrnda
W. Buroughs rozebírá ve své knize Feťák (sqvělé) rozebírá právě řízení auta pod vlivem marihuany. Píše, že řízení auta zhulenej prakticky není možný. Je to kvůli zkreslenýmu vnímání času, pokud člověk špatně vnímá čas, nemůže logicky ani správně odhadovat rychlost, protože rychlost= čas x dráha.
Nevím , jaký měli modely v americe ve 40.letech (nebo 50?), ale já sem zhulenej řídil, což je pikantní vzhledem k tomu, že nemám řidičák. Byla to pěkná jízda- jel jsem plynule pomalu a vychutnával sem si točení volantem atd.
hYp3r
Mno jak kdy, ale vetsinou nerad...zrovna kdyz jsme jeli na Invex tak cestou tam jsem se zastavil u kamose...dali jsme takovyho laxniho spicka a pokracovali jsme dalsich 100 km...mno a tak si jedem...uzivame si to...trosku jsem se rozhlidl po ty nasi krasny zemicce a malem to nestacil ubrzdit (zacala se delat kolona a vsichni bilkali a zpomalovali...jen my ne...)
killlsmoker
Ridit zhuleny je nejvetsi pohodicka. Ja jezdim z ruznych akci autem uplne skal a pohoda. Mne to nejak moc velke problemy nedela.... nevim jak ostanim. Znam par lidi kteri nehuli jak jedou ale to jsou vyjimky... :-)
deno
jako jezdim zmaštěnej, ale dělám to strašně nerad... myslim si že to zvládnu - to jo, ale kdyby pak byl průser (přejetá důchodkyně, děcko a pod.) , tak bych si to moc vyčítal - stát se to může komukoli v jakymkoli stavu.... tak si zase zvykám na socku - ono je to i levnější ;) ale trochu se to neslučuje s mojí sociální paranoiou...
dj dury
Hulíme a řídíme...je to fakt skvělá věc zhulit se a iezdit...vřele doporučuji!
Dude
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6456
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6509
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2173
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=3838
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=5476
;)
Taker
4 Dude:
:frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog: :frog:
Dude
Taker> tz si supperychlík - já dal odeslat a než se mi to aktualizovalo - už seš tady ty:eek:
Taker
4 Dude: naproti tomu teď mi to trvalo víc než dvě a půl hodiny. Hmm, zajímavý:slizoun:
Taker
Kura dneska to tu je nějaký pobouchaný, furt samý erory a cannoty fajndy, fuck na to.

Se divim že mi to vůbec tohle zwobrazilo:grrr: :death: :grrr:
Karmínový Král
Musim říct, že řízení ve stavu zhulení mi připadá fakt hloupý a nezodpovědný... Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda jiných.
Womitor
perboha zmazte to niekto!!!preco ti ludia najskor NEHLADAJU????
Dude to dobre vymastil :)
Dude
jo, dneska to bylo nějaký pomrdaný - nešlo to a nešlo:mutant:
Womitor> už jsem holt grower stařešina a moc si pamatuju:D:D:D
Jaban
citace:
Původní příspěvek od deno
jako jezdim zmaštěnej, ale dělám to strašně nerad... myslim si že to zvládnu - to jo, ale kdyby pak byl průser (přejetá důchodkyně, děcko a pod.) , tak bych si to moc vyčítal - stát se to může komukoli v jakymkoli stavu.... tak si zase zvykám na socku - ono je to i levnější ;) ale trochu se to neslučuje s mojí sociální paranoiou...

Jezdíš dobře kámo ale dyby si byl střízlivej tak s tebou nikam nejeduu ::)))))) lol znáš mě
kelly.com
Mno vřele doporučuji se zhulit na kashi a pak bejt na místě spolujezdce, samozřejmě podmíněno tím, že máte dobrýho šoféra, pak to je masírka jaxvině, samo sem takchy už řídil zhulenej, ale dycky pomajinku a bezpečně, aspoň myslüm, jinak to neschvaluju, ale gdyž to jináč nende???Každopádly lepčí než chlast!!!..:o))
tgm.amster
Já jezdim sice jenom něco pře půl roku, ale hulit sem začal za volantem docela brzo, měl sem taky pár chvilek kdy rozhodovaly desetiny vteřin, ale když už do auta lezu na šrot tak si na tohle musím dát bacha.
Wimpy[vp]
Já ještě neřídím,ale jel jsem teď vyhulenej autem na invex s člověkem pro kterýho neexistujou zákony.Když jsme jeli přez Olmik,byla na semaforu červená.říkam mu(řidičovy)“Šimone,je tam červená!!!!!“ on mi na to řekl“ta červená je informativní“ trochu zrychlil a jel dál..mě to donutilo zapnout si pás!!!
Běžte se mrknout sem,je to ganja kreslení,stojí to zato!!!!
http://grower.cz/forum/showthre...4027#post104027
GREEEN
ja kdyz nehulim tak si za volantem pripadam nervozni a pripada mi ze jezdim hur =)
greedy23
Naposled sem vez kamose ze sklizne (takze sem nebyl nezmasten:-) asi 120km a byla to pohoda...akorat dalnice sou takovy nudny, lepsi sou vesnice a takovy ty maly mesta (muzete na lidi rvat ze jsou dacani a tak)...jinak uz mam najezdeno nejakejch par tisicu a zmastenost me f tom nijak neomezuje
ja jezdim zhulenej skoro porad uz od autoskoly a je to uplne f klidu....jen brko pred prahou je docela psycho :O
Taker
4 frg
ty seš dobrej maník, prey: už od autoškoly :frog: , to mě fakticky dostalo...
jumi
taky jezdim pořád zhulenej de vo zvyk.uz se mi i povedlo řídit náklaďák po mlíčku.to byl nářez vřele doporučuju.vojenskou V3Sku nejede moc rychle zato pekelně rámusí a smrdí a ten interier to je lahůdka.
thepsycho
Joo pukec za volanten je v celku v poho, jen musí být ta jistota kontroly.Jednou, když bylo fakt OK počásko, taxem razil na výlet, hned při startu sme s kamo odpálili hrudku plastu, a cose nestalo, seklo se rádio a já čumím co s ním.Hned jaxem vrátil oči na silnic a vidím před sebou chladič kamiónu, taxem to hed strhnul ke krajnici a dal si malý odopčinek.Bylo to fakt těsně, ale jel sem dál a jezdím pořád,jen si dávám větší pozor a hafo mě to baví, jde o to, jen vědět, co si můžeme v tóm nádherném stavu opojení dovolit.Takže proč nepukat za volantem, když je to takový mazec??Ale chlast ne!!
ZEta
joj, zhulená řídím, V E L M I opatrně, až nápadně opatrně, ale jako spolujezdec si to ráda užívám jelikož můj přítelák umí:D... svižně adrenalinově
LuB
Ja šoférujem nahúlená veľmi rada a vlastne väčšinou jazdím nahúlená (a húlim v aute - ale nie za jazdy), ale zase nemožem byť úplne "nasračky" (keď už ani poriadne nevidím)
UdL
Taky si to za volantem užívám... Sice to není úplně ok, ale jezdím pomaleji a mnohem opatrněji. Snad nejhorší je zacouvat do garáže - to je maso i v nezhuleným stavu ("vjezd do garáže="esíčko" s kopce do celkem úzkejch vrat). Co je možná špatně - občas se přistihnu, že se rozhlížím po krajině a kochám sea spokojeně se zubim. A taky se mi už párkrát stalo, že jsem jel někde, kde už jsem projel snad miliónkrát a vůbec jsem netušil, kde jsem... Jednou jsem už chtěl zastavit - řekl jsem si, že až uvidím chodce, tak zastavím a zeptám se, kde to vlastně jsem... :-) Naštěstí nikde nebyla ani noha.
Mautinka
zkouřená jezdim, hlavně na ty vyhlídky........ale když nekdo řídí zkouřenej a já jedu s nim tak ho často okřikuju,protože od ty doby co sem bourala se fakt dost bojim rychlý jízdy..........
swen
ja osobne jezdim taky skoro furt zhulenej jak triska a takovy keci jako ze za volantem jezdit zhulenej je zabijarna,me totalne sere.ja si to davam v pohode,uz me taky parkrat staveli flojdi a v pohode,proste everybody smoking ganja-every time.:jumper:
kowonator
Jazdit zhuleny je paradicka. Hlavne v zime ked je vonku brutalna kosa. Zhuleny jazdim omnoho opatrnejsie a niekto hovori, ze aj lepsie.
Maggie
No, tak abyste se tak neradovali, jak je paradicka jezdit zhuleny, tak se podivejte na tohle: http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?r=...mi_mad&r2=krimi
jestedman
to maggie: hm super clanek, tri roky je dost, je blbej, ale nevim ta jeho reakce je takova hodne divna, to musel bejt dost high, ze nezastavil, kdyz se ritil na chodnik
je to syn policejniho namestka, za dobry chovani bude za rok venku, ale co to ustavni leceni? to je docela masakr to ten soudce je asi trochu mimo, tem psychiatrum to musi bejt jasny, ze to je ptakovina
jestedman
to maggie: hm super clanek, tri roky je dost, je blbej, ale nevim ta jeho reakce je takova hodne divna, to musel bejt dost high, ze nezastavil, kdyz se ritil na chodnik
je to syn policejniho namestka, za dobry chovani bude za rok venku, ale co to ustavni leceni? to je docela masakr to ten soudce je asi trochu mimo, tem psychiatrum to musi bejt jasny, ze to je ptakovina
Reewer
ten kluk je fakt blbec, hulim uz celkem dlouho na to, abych věděl, že je to fakt moc divný. No schválně, vy byste pod vlivem drog zabíjeli na silnici, byly biste toho v high stavu schopni? na to ať si odpoví každý sám, já ale myslím, že většina lidí, co jsou tady maj rozum a tudíž by to neudělali. musel to mít už v sobě. byla jen otázka, kdy to z něj vyjde. třeba, kdyby je nesrazil, tak by za rok někoho zabil. Myslíte že ne? nene ten to v sobě měl. ZLO. Hluboko v srdci - žal,
Miksa
No nevim.Auto zatim nemam takže to nemůžu posoudit,ale mám motorku a to je fakt v pohodě.Úplně si v tom frčím.Jak to tam řadím a to všechno. Ale jedině mimo provoz. V provozu bych se bál,že nějaký zásek a pak...
virgill
seli splest si brzdu s plynem muze podleme jenom pica (zhulena/nezhulena proste nepatri za volant) znam spousty lidi co jezdi zhuleni a jezdi dost dobre. je jasny ze argument typu pet let bez nehody neobstoji proti "co kdyby?" ale me to staci radsi pojedu s nekym komu verim ikdyz je zhulenej nez nekomu kdo je pohroma kdykoliv. ja papiry nemam zabil bych se ikdybch se (nezhulenej) snazil sebevic...
2 divnaregistrace jo mas pravdu ale:
pomaly reflexy resi pomala rychlost. je lepsi hzulenej ridic kterej to vi a jde 50 km/h a vychtnava si jizdu sere na ty co ho predjizdi (nenecha se vytocit) a proste jede v klidu nebo utahanej Koren co jede jak prase protoze je pozde a on pospicha do postele?
2 maggie ten koren ale neni hulic o kterejch mluvim ja to je hnup co lital v peri a hacku tihle lidi sou vymasleni ikdyz nejsou zhuleni. videl sem ho v TV po soudu a rekl bych ze jeho psychika byla nalomena vic dlouhodobym uzivanim tvrdejch nez tim ze predtim hulil...
ted to vypada jako kdybych byl nakej obhajce hulicu za volantem ale to nechci....

kegi
Nemyslim si, že zhulenej člověk musí jezdit pomalu, jezdim 2 roky mam najeto zhruba 35000 km a jezdim docela dost rychle i zhulenej. Záleží jak vám šlape auto. Jezdim z novým autem (octavia 1.8Turbo) A mimo město si kolem 22 hodiny troufnu na rovince 180km/h bezproblémů a to na dálnici klido přes 200, jen se člověk musí soustředit na ŘÍZENÍ AUTA, ne na nějaký píčoviny.. zatim jsem neboural. Myslí si snad někdo, že je to šílený?
greedy23
kegi: je jedno jak dlouho ridis, protoze az to povalis nekde 180 mimo dalnici a najedes do nejaky neviditelny prohlubne (takovy ty propadliny v silnici) tak uzris co je to kotelll
sileny to docela je protoze nevis co se stane...a v rychlosti nad 120km je brzdna draha docela dlouha (i kdyz mas tlumice treba z vesmiru :))...
kegi
greedy23: No jistě, ale já myslim rovinky po který jezdim několikrát do tejdne, takový co jsou kolem mého bydliště, silnice 1 třídy, okruh okolo 20km, já ty silnice znam nazpaměť. Navís zvláštní výbava, xenonové světlomety = vidim vše :) Jezdí tak i můj fotřík a pořád žije a má skoro stejný auto, a jezdí nezhulenej a bezpečně ;) . Musíš uzna, že se 180 konovým motorem nepojedu po rovince 120 to je fakt nuda !?
Myšak
no jasne jet s autem je maras a miluju to ale fotik mi moc nechce pucit auto.-(
mroz
Jo rizeni ve stavku je super. Napriklad me to mnohem vic bavi..je to vic adrenalinovy. Ale samozrejme musite opatrne. Nachapu lidi s nazorma typu ,,zhulenej muze jezdit jenom magor''. Myslim ze pod kontrolou to muzete mit vzdycky kdyz jedete dost pomalu. S chlastem bych ale neriskoval uz jenom kvuli svestkam.
Ja nevim ale zhuleny jezdim fakt vzdycky pomaleji jak uz tady nekdo psal ja ficim ostoset sem zazrany do jizdy davam bacha a kdyz mrknu na tachac tak tam je 40km/h :) Uz sem zkousel pridat ale pokud to neni fakt ctyrproudovka tak to rychleji nejde. Dostanu schizy a uz se jen vidim co se muze vsechno stat...Tak hned pribrzdim(Ikdyz je mozne ze to pusobi na kazdeho jinak. ALe at je to obyc nebo skero na me vzdy takhle)
Alkohol je svina to za volant fakt nepatri!! To zas clovek mysli ze tady muze v klidu pridat a pak jen cumi jak ho to v zatacce taha zcesty tfuj nikdy. A mam jeste zkusenost z xTc za volantem ale to uz je taky hnus. Jelikoz mam za sebou uz takovych jizd vic tak vim ze kdyz uz musim jet zkoulovany tak si beru min. jednoho sebou co mi pomuze davat bacha a pojede se mnou tam i zpet. (Ale po poslednim zazitku vim ze kdyz si vemu druheho zfrceneho tak to stoji taky zaprd. To uz pomalu lepsi jet sam, protoze takhle se spolehate na spolujezdce a nevenujete se az tak rizeni no ale on si frci na necem za oknem a je to). (Mluvim o krizovatce kdy stojim za jednim autem je zelena on odbocuje ja taky tak ze ho predjedu zleva. jedu koukam na nej ten vytresteny cumi na me ja co tak cumi cumim na nej (taky radne vytresteny O:-) a kdyz se po chvilce zas podivam na cestu zjistim ze nejedu v druhem pruhu ve smeru jizdy vlevo ale ze tam jede on a ja si to frcim za dvema plnyma carama v protismeru. No a kdyz sem zas rychle zajel tam kde sem mel a kurvoval sem ze sem rikal tomu druhemu at dava pozor tak mi rek: "ty sis toho nevsim? ja myslel ze o tom vis." A ja: "Co? No to si delas prdel. Ja jedu v protismeru a ty mi nic nereknes. A on: "No ja vidël kus dopredu nikde nic tak sem te nechal. IDIOT!!! Fakt huleni s mirou a nic jineho za volant!!!!

Mejte se a dozivotni beznehodovost preje clovek kery nikdy nic nikde do fora jeste neposlal. Ale asi zacnu protoze kokam ze sem napsal nejdelsi vec na kompu za celej muj zivot :)) A snad budu mit svuj nick Rebell Kua ale uz fakt koncim ;)
kegi
pan.sele: A co máš za káru ? A nějak jasně v autech se vyznam jen průměrně. A kolik to má koní? Ale určitě dáme, pokud nemáš nějakej šestilitr :cool:
kegi
pan.sele: Jsem z Plzeňska, a ty? Ta octavka je firemní auto, ještě by se u nás taky našela honda accord 2,0i, Já právě nevim který s těch aut je rychlejší, ono se každý chová úplně jinak, ale určitě to zkusíme. Jen jeden drobnej detail, a to zdravotní důvod co mi brání řídit, mužu až v červenci, nemůžu totiž šlapat na spojku, ale v červenci to bude dobrý na 100%. Za kolik ti to zrychlí na 100?
swen
citace:
Původní příspěvek od thc_george
Ja este vypalenej nejel a ani nepojedu, nejsem blazen.. To uz je to bezpecnejsi na pivkach.. Za prvy bych se vubec v nicem neorientoval a za druhy nez bych nekam dojel, tak bych zapomnel kam to vlastne jedu:D Ono zazitek je i prechazeni silnice...

tak ti akorat povim jednu vec:zkus to a pak neco mel,to udelas nejlip,sorry pokud je to na tebe vostry,ale uz takovej sem.:angel:
iNVADER
swen: Ty jo....ty ses fakt vostrej........az nekoho sundas pekne vysmaaatej..tak mozna pak budou vostry ty jeho pribuzni:-))
Kdyz si predstavim jak na tenhle thread prijdu nahodni navstevnici a uvidi jak tu jezdite autem vysmazeni, tak to je fakt pro huleni super reklama:-)))) JEN tak daaaaale..:-(
Sinuhet
Chtel bych vas upozornit, ze tvrzeni o tom jak jezdite zhuleni opatrne nelze akceptovat, protoze to je vas subjektivni pocit navic ve stavu kdy jste pod vlivem. Snad kazdy ridic ktery se vyboural mel par sekund pred tim, nez k tomu doslo pocit, ze jede bezpecne.

Proste z logiky, z principu vyplyva, ze vy sami nemuzete byt v popisu sveho rizeni objektivni.
Onehdy sem jel s jedním kamarádem na jednu akcu. Říkali sme si, že bychom mohli zahulit. No a já mu říkám, zahulíme během cesty? Jeli sme autem a on řídil. No a von na to, že teda jo, že už o tom taky přemýšlel. Tak sme teda na příhodným místě zastavili a já se ho ještě ptám jestli teda už někdy hulil před jízdou. Von, že jo, a že je to v pohodě. No ale kamarád se zhulil asi trochu víc než na řidiča měl a cesta s ním pak pro mě byl pěkně zasraně strašidelnej zážitek. Neviděl, že odbočuje cesta atd.. Tak mu říkám, že teda pojedeme pomalu. No tak sme jeli 40 :)
Ale nutno podotknout, že já aji on sme čerství držitelé řidičáků. Takže bych to viděl tak, že hulení za volant prostě kurva nepatří, zvlášť ne začátečníkům. Chtěl bych Vás "zhulený" řidiče touto cestou poprosit, Ať zhulení autem nejezdíte, protože jak se říká: Neohrožujete jen sami sebe, ale aji ostatní, tím pádem eventuálně i mě! A já ještě nechcu umřít :(
vrrn
souhlasim s vyse uvedenym nazorem, ze ohrozujete sebe i ostatni.
Malicko zhulena ridim rada, ale jen tak lehounce, vic uz se mi to
nelibi, protoze nestiham vnimat vsechno kolem-reakce zpozdeny,
tudiz se pak hrozne bojim, aby se neco nestalo..takze ne, nerada
ridim uplne spalena...:slizoun:
thepsycho
Do fucku, si děláte prdel ne, hned tak soudit?!
Záleží, jakou má daný člověk psychiku, já když řídím, tak si už věřím, a ujíždím se hafo na taktice řízení, takže když si nevěříte, tak radši ani nepukejte za volantem. Třeba mnohem nebezpečnější je už jen úžívání fóónu během jízdy,to je nehoráznost. Ale při spráném stavu a nejlépe dobré švižné hudbičce při tom, to jde nejlíp, prostě jaxe kdo cítí....PEACE
iNVADER
Ne..ja si prdel fakt nedelam:-). Jako snazit se tady nekomu nahustit ze pri JAKKOLI pozmenenem vnimani ridis lip nez za strizliva je tak leda k smichu. Sice mas pravdu ze zalezi na psychica kazdyho, ale trava pusobi VZDY tak, ze jsi lehce dezorientovany, nemluve o tom, ze se dost casto neda presne predpokladat kam te to hodi. Nekdo tady hodil priklad problemu zhulence prejit silnice. PRESNE TAK. Dalsi argument je, ze jaksi prestavas byt "kompatibilni" s ostatnimi ridici na ty silnici, voni zhuleni nejsou a ty jedinej jo. Oni budou reagovat trosicku jinak nez ty, i kdyby sis nakrasne myslel ze ty reagujes lip, i kyz je to nesmysl, tak porad na ty ceste nejsi sam, je vas tam hodne, a troufam si rict ze drtiva vetsina je tam nezhulenejch:-).
Za dalsi, jak uz jsem psal vyse, UZ UPLNE SLYSIM ty kecy pak v parlamentu. "Mam informace ze nebezpeci marihuany neni jen v tom ......a tom...a tom......, ale NAVIC mam autenticke informace ze lide pod vlivem marihuany velmi radi sedaji za volant a jeste se s tim chlubi":-) Uzasny....Co na to rict?? Nechci tu vypdat jako nakej kazatel, myslim ze jsem fakt docela smazka:-) ale za volant ............ne. A jeste jedna vec, kdyz zavinite nejakou nehodu, a nemusi to byt ani kvuli tomu huleni, proste se to nekdy stane, to je celkem bezna vec, tak kdyz vam budou delat krevni testy na drogy a najdou tam THC, tak pocitejte s MNOHEM drsnejsim trestem nez kdybyste byli cisti. MImochodem, nechce se mi hledat, ale chtelo by to mozna nejake vyjadreni psychologa, nebo jineho odbornika jak THC ovlivnuje pozornost. Ja jsem presvedcenej, ze do kladnych cisel oproti strizlivosti to rzhodne nepujde. Jezdete si zhuleni treba nekde na poli, ale prosim neohrozujte mne a my znamy na silnicich. DIIIIKY:-)
Robie
jo tak zhulenej jezdit je největší rachot a to sem to zažil jenom párkrát za volantem....poprvý sem se zhulil když sem šel na jízdy v autoškole asi na pátou hodinu..všechny hodiny předtim sem jel jako magor, no prostě mi to nešlo, .. a teď ... jel sem úplně nádherně, učitel na mně čuměl jako kde sem se to najednou naučill hehe...no prostě pohoda:pimp:...pak už sem jezdil jenom ve starý škodárně v přírodě po stráních a tak znáte to, to je snad ještě lepší než na silnici a nikoho neohrožujete...projíždíte se přírodou, dáváte si zatáčky a tak...sem tam na nakym kopečku dáte brčko..... :pimp: pohodička :pimp:
kegi
iNVADER: Hele ale to mi jako máme přestat hulit kvůli tomu, že nemáme řídit zhulený nebo jak to děláš ty, protože mi pořád někde jezdíme, městská doprava je přeplněná, mimo městská skoro nejezdí, tedy alspoň k nám. To prostě nejde. A pochubuju že zahulíme a řidiči řekneme, že jako dneska nebude hulit, protože je to nebezpečný. Zamysli se, asi toho moc nenajezdíš.
A za rok 2004 jsme ještě nenabourali, pouze nezhulený řidiči 3x nabourali do nás.
iNVADER
kegi: JO...presne tak to myslim....ze nebudete ridit zhuleny:-) nevim co na tom je divnyho:-).......Jestli nevydrzis nehulit kdyz jezdis...pak budeme nakonec muset snad dat zapravdu typkum co tvrdi , ze marihuana vyvolava zavislost :-) Vzdycky jsem proti tomuhle nazoru tvrde bojoval, ale ty mou viru nabouravas;-)(jen vtipek:-) ) NEBLAZNETE! Nejste v mejch ocich (hulim spooooustu let) o nic lepsi nez opilec za volantem. O NIC! Muzete mit reci o tom jak je to uzasny..ridit zhulenej.......je to vas subjektivni pocit.
Ant
Mě teda osobně dost baví jezdit lehce zkouřenýho ale je jasný že nemůžeš řídit když pomalu nejsi schopnej otevřít auto ....... to my potom připadá dost dementní :( . ....... všeho s mírou :D
Dude
hele emoce stranou:) - koukněte na tenhle souhrn různejch studií - co z toho vyplývá, že to s tim pálenim za volantem nebude zas až tak horký - http://www.cannabisculture.com/articles/1775.html
koupala
Jak se tedka vysekal ten ridic autobusu (bylo mu 32) a naky lidi u toho zarvali,tak byl pry naky divny.Nemoh odpocitat penize,vydal spatne jizdenky atd.Me se tohle stava kdyz jsem vypaleny.Jestli byl zhuleny, tak to bude medialmi masakr hulicu.A negativni odezvy na huleni se jen pohrnou.Tak jsem zvedavy.
bounty_killer
LIDI, nečetl jsem thread celý a tak nevím, jak jste všichni odpověděli, ale jen chci říct, že VY, CO ŘÍDÍTE RÁDI ZHULENÍ, VY NÁM NEJVÍCE KURVÍTE VEŠKERÉ POKUSY O LEGALIZACI. Děkuji.
bounty_killer
Tak jsem si to nakonec pročetl a je mi strašně líto, že je mezi námi tolik blbců. Kdybych tu mohl rozdávat K-, padlo by jich nespočetně. Zamyslete se. Mojí kámošce zabil kluka zhulenej chlápek v káře, když ten kluk jel domů z práce. Taky se zamyslete, až budete nadávat na ty, co zabíjí pod vlivem chlastu a zamyslete se zejména ve chvíli, kdy budete obviňovat lidi okolo, že vám zkazili legalizaci :(
Ant
ale že to s tou legalizací vypadá nadějně co bounty :D :) ?!
Já souhlasím s iVADEREM a spoustou ostatních co sou proti ježdění pod vlivem THC. Uvědomte si, že je to prostě droga, která vás nějak ovlivní, už se nemůžete plně soustředit. Začínáte se soustředit na jiný věci. Jak tady psal někdo na hudbu. Skvělý, ale co když přijde nějaká krizovější situace, situace při které máš pohotově reagovat? Přece ste rozumní a dokážete si zahulení před jízdou odpustit...
Sinuhet
Ant: Hodlas legalizaci podporovat az to s ni bude vypadat nadejne? To uz nemusis.
bounty_killer
pan.sele : máš k tomu špatnej přístup, když je ti to jedno. Chceš se chlubit tím, že ti hrozí brzká smrt? Myslíš si, že jsi nesmrtelnej a můžeš ohrozit jen ty okolo tebe. Ale až jednou tvůj osmiválec trochu víc drcne a ty zblízka uvidíš střepy předního skla...
vrrn
pan.sele:zamysli se prosim..
koupala
Bounty,te pozoruju dyl,ty mas permanentne spatnou naladu nebo co.:death: :D
Ale k tomu rizeni,zpukany jsem jeste neridil,nak se na to necitim :baby: Nekomu se naopak jezdi dobre.Snad jste dost soudni na to,abyste si sami rozhodli jestli v danem stavu vyjet nebo nevyjet.Ja osobne mam po speku nekdy problem prejit pres cestu,ale kamos treba jezdi a reaguje dokonale a predpisove. Stastnou cestu.:angel:
Deda Mraz
Taky se mi zmaštěnýmu řídí příjemně, snad jen ta nepříjemná myšlenka na případnou silniční kontrolu. Sice jich proběhlo v takovém stavu už mnoho, ale je mi nepříjemná ta přetvářka, jakože nejsem vypálený a fantazie divoce rozvíjí představy nezřízené policejní šikany, no znáte to... ;)
Jinak, jak už jsem jednou napsal k tématu Kontroly THC na silnici, já bych za volant nesedl v takovém stavu, kdy už bych nemohl ani chodit :) Jo ale podstatné je, že když jsem zčazený za volantem, tak si pořád zřetelně uvědomuji potřebu zvýšené opatrnosti, takže se ze mě stane vlastně takový šedesátiletý dědula v 1.0 HTP, který dbá na dodržování maximálky ve městě (t.j. do 60 :)), ochotně nechá přejít lidi přes silnici nebo pustí někoho z vedlejší před sebe... :angel:
bounty_killer
koupala: nemám, ale tohle mě děsně rozčiluje. Pokud jezdíte někde, kde jste sami, na svým pozemku, tak se tam proboha vytřískejte jak chcete, ale proč tahat to nebezpečí mezi ostatní lidi?
bounty_killer
Nebo si kupte takový to pomalý golfový autíčko (viz. Ali G in da house), abyste nebyli tak nebezpeční. :D
ZEta
2 pan.sele
2 deda mraz

tak to je a má bejt:D
Sinuhet
Jsem pro zastreleni na miste, pokud nekdo zpusobi nehodu pod vlivem.
iNVADER
pan.sele: kolik ti je? To uz se tu omila fakt dokola....ale znova tedy: Kdyz si nekdo mysli ze ridi lip vysmazenej nez strizlivej tak je tak je mi z nej fakt................. . Argument ze smrt stejne hrozi komukoli kdykoli......to je mysleno jako joke..nebo fakt jako argument? Snad ne:-) O nocni jizdy vypalenej se pripravit nechat nemusis, muzes jezdit treba na kolotoci na pouti...maj tam moc hezky autodromy:-). A jestli jsi nebezpecnej okoli? Ze si to nemyslis? Verim ti, nikdo si to o sobe nemysli..ver mi....
Mama my pritelky dela u zachranky a vidi denne veci, o kterejch by sis nepredstavoval ze by mohly bejt aspon v hororou.
Ty si myslis ze na huleni jsi na tom za volantem lip nez na chlastu? Alkac ti bude oponovat stejnou. Taky si myslim ze trava je zazracna rostlinka, ale nejsem FANATIK. Za volant urcite neptatri..a dokud se nerozbehla tahle diskuse..tak jsem to povazoval za samozrejmost...Nerikam ze my jsme treba nejeli aute nikdy vysmazeni..ze me treba kamos ktere pali nikam vysmazenej nevezl, ale je to fakt vyjimka.....jen v nejhorsim...ale tady se to popisuje jako cilena zabava a to mne prijde nechutny...
ganjoman
k těm negativním přízpěvkům: Je pravdy že není dobré jezdit pod vlivem jakýkoliv drog ale jestli jste někdy hráli fotbálek tak musíte vědět že ty reakce jsou okamžité. Jediné čeho se bojím je ať na něco nezapomenou. Třeba vlítnou do protisměru. Jinak jestli ti lidi ví co dělají tak bych jim do toho moc nekecal. (Osobně jezdím tak nanejvýš 50ou vlakem:))
Intenso
Ja moc autem nejezdím totiž nemam ještě řidičak takže když občas od kamoše řidim auto tak jsem rad že jedu natoštak byt skuřeny ale hrozně rad faram na kole občas tak zafaram nad předním kole ve velke rychlosti že to pak dopadne špatně ale je to sranda.
vrrn
2pan.sele:taky strasne rada ridim a uzivam si to vrrrrrn:crazy:
ale jak rikas:"neziju pro nic jinyho"-tak to te teda lituju...
peace:)
Jeliman
Já rád řídím svoji motorku jawa, protože se zhulit a jít řídit je fakt super a zvlášť když ta motorka je trochu pomalejší, tak si tu jízdu tak vychutnávám.
Deda Mraz
Jeliman: neříkej, že máš péráka nebo kejvačku... Pokud jo, tak gratuluju k parádní mašině! :cool:
Ownage
Řídit zhulenej je v pohodě, akorat ja jezdim stejnou rychlosti jako strizlivej, rozhodne to na me nema ucinky ze bych musel jet 40km/h jako to tady nekdo psal.
iNVADER
Do kanalu s tim? :-)
jaydee
3 motokary nasrot... co dodat ?
grizly
je to mazec ale je to vo hubu!neco se stane a je to v prdeli!
crazyshit
Musím říct,že zhulenej jezdím docela často a zatím bez nehod.(mám 1,9 GTI a snad mi budou hvězdy nadále nakloněny-plíííííz:-) ).To je ovšem dost o haluzi...někdy to příjde,ať už jseš střízlivej,zhulenej,nebo ožralej!Každopádně alkohol za volant nepatří (bez pochyb!) a nechápu lidí co ožralí řídí.No to už je owšem jejich wěc.Nejlíp se řídí určo střízlivej,ale pokud si "přiměřeně" HIGH,taxe to dá.(to je samozřejmě diskutabilní).Každopádně na vesnici,kde neřešíš skoro žádný komplikace,provoz,neoznačený křižovatky,fízly........ (jinak naprosto chápu ty chlápky,co jezděj na "čoprech" !Skoro každej hulí(soudě dle motorkářskýho srazu)!=)holt žhavej letní den se svou motorkou)).....skéro v čisté skleněnce=luxus pro 3!

Proč já to hulím?....VIVA LA MATURITA...
aneb přoč psát nesmyslný příspěvek???Nechápete,co?
Chápu!Právě jsem pochopil,že i nepochopitelné se dá nepochopit...
Moře učení=)moře hulení=) Jsem to wubec Já?
tgm.amster
Do tedka se mi darilo ridit celkem v klidu at sem byl na srot jak sem chtel, ale nahoda to asi chtela ze asi po 2 spekach si jedu se svoji skodnou v kolone, kdyz nekdo pred nama najednou zabrzdi:-(, brzdil sem co to slo ale i tak sem to nezastavil. Vysledek? To naboreny auto skoro nic, jenom trosku ohlej nejakej plech, to bych spravil i rucne, ale skodna rozbitej blinkr a trosku zmackly narazniky, takze i hnuty svetla atd. Pouceni? Kdybych nebyl zkourenej tak to urcite rozbiju o X vic, normalne se v kolonach strasne nudim. takhle sem ale sledoval vsechno a stihnul sem (relativne) vcas zabrzdit.
kegi
To se snad tady někdo snaží tvrdit, že nikdy nesed za volant skouřenej? Co bounty_killer? nepovídej. Já si myslim, že za součastných zákoných podmínek můžete jezdit skouřený jak chcete. Protože tady si člověk udělá řidičák v 18, pak 20let nesedne za volant, a najednou si koupí auto a začne jezdit, takový lidi, nemají potuchy o řízení a nových předpisech a přesto jezdí mezi náma (zkouřenýma) . Myslim že PAN.SELE, je zkouřenej mnohem míň nebezpečnej než nejaká 50ti letá babča s fábií. HM?:confused:
kegi
Přečtěte si na straně 7,8 co psal pan.sele, má pravdu nad ten pocit neni, sešlápnout pedál až na podlahu. Jen tak mimochodem, PAN.SELE už se těšim v létě na ten sprint, a v určitě uděláme víc akcí na srpen mi přitáhnou Opel Calibra 2.0i 4x4 6 rychlostí a 205HP papírově 6.5 z 0 na 100 rok výroby 96´, ale zatim neni na tunning, ale to přijde :D co takhle N2O Hm?
kegi
Co myslíš, do tý calibry by nitro šlo podle mě bez větších problémů, co bych na tom musel měnit? Slišel jsem že u normálního auta dusík na 2 ventili tak to přidá 100koníků, to už by ta calibra byla ale letadlo :sun: . To bych musel vyměnit asi dost věcí co?
nick
>pan.sele mb w126? Super kara. Pokazdy, kdyz nejakou vidim stat a ja jdu zrovna pesky ;) tak ji celou vomrknu :)
Ridicak vlastim od leta, ale najel sem uz dost i zhulenej, hlavne z vyhlidky :) jezdim vcelku casto a nevadi mi to. Jeste, kdyz sem mel ridicak chvili, a byl sem vcelku dost vypalenej, za volat sem se usednout bal...nakonec sem nejel. Jednou ale - vyhlidka - to proste jinak neslo. A ridilo se mi skvele. Od ty doby hulim a ridim. ...ale alkohol se za volantem proste nevede. :peace:
nick
<mother's Toyota Camry Sportswagon '89 2.0> nestezuju si :) maminka obcas ;)
Zkouřenej jezdim rád, víc si to potom užívám, ale nerad jezdim v noci, to je humáč
DJLanga
Kamoš, dostal řidicák, tak ho každej weekend uvadim do ruznejch stavu.. Vetšinou jede 20-40 a slape na brzdu se slovy: "To je rychlost jako pra.., kolik jedem??" Jednou jsme jeli v Bozaku a na přechodu jsme pustili psa->10-ti minutovej vyřep. Pak sme jeli dal.
Vjeli sme do omezene rychlosti(40), predjelo nas naky auto, tak sme jeli za nim(se stodvacítkou) sme za ním hrnuli 2kiláky-pořád 130.. Zajmavy, ale jinak jezdi hodne opatrne(Ja ne..)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma