Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 
Pěstování na stromech I. - Klikni zde pro originální téma
truPka
Ja jsem nic nepotiral ani to jinak neresil a kytka si valila v pohode dal aji s mravenistem primo v kyblu..ted uz kyti pekne kvete a mravenci se odstehovali sami..mozna jim vadio hnojivo nebo co ja vim
golum
Dotaz Jak moc je dobre Presazovat kyti když už kveto? Musel jsem je presadit jinak bych o ně přišel.
HCSBUBI
Konečně vidim pořádný téma.Kvůli těm podělávačům mě tohle pěstění na stromech napadlo tag před dvěma roky.Mysly že je to cool.Zajimal by mě nazor na jinyý stromy než smrky.To kvůli tomu jag na ten strom polezeš.Něco jako železa na boty,přece žebrík je nepraktickej.
plitzová
co myslíte najdou zahrádku na stromě vlese kde nikdo neprojde jenom asi 50 m odmísta a ten strom je ešte mladej a ma asi 30 m?
Kellogg
30m to je teda pekny strom :) takovy sem este nevidel,to u vas rostou sekvoje?.....ale jinak jako,jestli ma 30m,tak to asi nikdo neuvidi :)
Wagin
na strome je dobry...!!!ale potrebuje to dobrej strom...vetsinou mam problem najit strom kterej podle mich predstav...a kde to neni na vocich...a potom uz jen nakoupit potreby(nekdo uz je ma doma)(ze jo:) a dat to tam..ja osobne mam docela problem se zalejvanim,protoze tam musim blbe dojizdet:((ale vysledek byl vetsinou dobrej..(obcas se ale nejaka kyti posere:(
hasan-outdoor
Chtěl sem se zeptat? myslíte že se na strom hodí model Durban? A jeste dotaz neznáte nekdo model Wiliam Wonder? kdyztak napiste zdar
Dude
hasan - cti trochu a hledej
ad durban treba zde - http://grower.cz/forum/showthread.p...9213#post199213
ad Will Wonder \ je tady info taky - hledej...
hasan-outdoor
Dude: Prosimtě nevíš kde je ten William Wonder ja to hledám a prostě to nemůžu najiít jako,,,nebo spis by mi pomohlo nejakej odkaz treba na nejaky seedsbance...diky
Wertes
lepší než miska na dne je si pod sebe dát jeste jeden kýbl a do horního udělat díry tak aby voda do druheho skapala koupit si knoty takové co jsou ve samozavlažovacích květináčích propojit tak aby tu vodu ty knoty sály do horního kde je kytka
a ma to zásobu vody na dost dlouho nemusí se to každou chvíli doplnovat
Krychle
hasan:
http://www.marijuanagenetics.com/williamswonder.html
http://www.icmag.com/ic/search.php?searchid=2331429
egzot
zdravicko tak dnes sem si nainstaloval na smrk kybl a na doubek kvetinac co se tyce dostupnosti musim rict ze dub je numero uno se smrku sem 2 krat malem spadl vsim sem si ze nekdo tu psal ze da 2 seminka a kdyz bude 1 samec tak ho da pryc a co kdyz 2 seminka a 2 krat samec ja na stromky davam zasadne rizky no sem na letosek zvedav doufam ze bude ok ok ok pigsty
Wertes
taky bych řízky dával kdybych měl a mohl mít doma skříň abych si mohl řízky zrobit tak zůstanu u těch semen
Tomina
No na těcch stromečkach je to docela dobry napad ale to množstvi je docela malinke ale zase je to na 95% sklizene ve vlastni kapse!! :)
Kolom&n
panove jak jsem tak cetl,asi me to zlakalo a taky zasadim par rezu na strom ale mam psycho z výšek :D:D:devil::farmer::bong:no jeste uvidime ale v kazdem pripade premyslim jestli to radeji mit na zemi a mit 50%na 50%ze sklidim jaa vetsi urodu)nez ze sklidim jen ja ale oto mensi urodu na tom strome..uvidime.ale moc dobrej napad!co treba zkusit pěstovat na stromech ktery jsou u svetel z poulicnich lamp?
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od Kolom&n
co treba zkusit pěstovat na stromech ktery jsou u svetel z poulicnich lamp?

Kolomane, ty voe...ty odpočívat a spát nepotřebuješ???
Nehledě na to, že by to bylo děsně nenápadný...
Tomina
možna by byly i lepši řizečky na ty stromečky nevim poradte jestli seminko nebo řizeček??!!
JAHmaican
Tomina: Tak to dá rozum, že řizeček, nebo semínko feminizovaný.
Vytrhneš samce a co? Budeš si tam pěstovat plevel?
Pestoval zvas uz niekto na strome aj scrog??? napr ze ten strom bol nizky alebo tak neako....? Lebo ja mam vihliadnutu jednu jedlu co je celkom nizko cca 5-6m a vrch ma zrezany... :( chudak moja... a zospodu tam absolutne nevidno.... scrog preto aby rastlina neprerastla a bola tak v utajeni :)
k/-\pr
a bouřka,vítr a déšt,když je to tak vysoko,nepolámou se ti?
Jirka P.
splat - to jisteni na smrku bych zvazil, je to imo blby strom pro tree-growing - jeden rovny kmen, porad se musis jednou rukou drzet . . . chtelo by to alespon obvazat provaz kolem pasu a privazat ke kmenu . . . jenom pozor at smycka nesjede ke krku :D. 2 roky zpatky jsem ze smrku slitnul a uz na zadny nevlezu :). Naopak vhodne stromy jsou stredne velke rozvetvene listnace kde se muzes v korune pohodlne posadit, pracovat obema rukama a nepotrebujes ani jisteni. Ze zeme by samozrejme nemelo byt nic videt. Jinak prvni post za 4 roky - hustyyy :eek: ;)
Outlook
:) ja planuju taky nahodit letos na strom potom co mi to loni sklidili corky! :-/ mno, nevim nasel sem takovej fakt fesnej strom ale problem je v tom ze je pobliz posed, nevite nahodou kdy zacina lovecka sezona? jinak paradni misto sem nasel este na strese takovyho staryho baraku, tusim ze to je naka rozvodna elektriny ci co... je to tam vsude cely zarezly a po hromosvodu to pude, snad se letos podari :D
SAJFA
Taky se letos chystam dat na strom. (jako hafo lidi tady poprve a jako hafo lidi tady z toho duvodu, ze mi lidi loni sklidili ). Chtel jsem se zeptat jestli nekdo mate zkusenosti s tim vysadit nahoru do kvetinace obycejnou travu. Uvazuju tak, ze by to mohl byt docela nenarocny biologicky stinitko a zaroven by to drzelo vodu ( myslim, ze to vic zabrani odparovani, nez spotrebuje vody).
stromoclimbers
zdarec hosi tady sou nejaky stromy
stromoclimbers
.
stromoclimbers
a daldi tri fota
hasan-outdoor
zdar,,,ja jsem si na strome pripravil uz takovou ohradu na 2 kýble,,,,,uz mam asi 10 malejch kyticek a cekam a doufam ze jich hodne bude samicek,,,,zatim je mam dany na balkoně,,,,poratte mi az budou kyble na strome mam delat díry zespoda na odtejkání vody nebo i kdyz je dam nekam na zem jestli taky díry,,,,sem premejslel ze pod to i na strom udelam misky a budu to tak zalejvat spodem i vrchem,,
stromoclimbers
zdarec misky jsou dobrej nápad jak dole tak především nahoře.taky už mame kolem 60malých sazeniček a pulka z nich jde na stromi.Díry do kýblů každopádně nebo ti to větší prutrž mračen vylpavy, hlavně pokud jsou male.
gona
30 rastlín po stromoch tak to chem vidieť:)
stromoclimbers
zdarec groweri tak sme pokorili dalsi strom
stromoclimbers
ale psycho sli sme na nas prvni strom a padesat metru od naseho stromu nejaky chlapek stavel nejaky kamenny hromady{mohyly}nevite nekdo co to znamena?ale sli sme na dalsi strom pak sme se tam vratili a byl klid ale nestesti jedna kyti nam umrela uz zbyly jen dve v kyblu.
stromoclimbers >
chystá se vás rozsekat sekerou a rozvesit po stromech v okoli mohyl
stromoclimbers
hm dik za napad ale mas dost bujnou fantazii
JAHmaican
stromoclimbers: to není zrovna nejlepší nápad zakrývat kyti zeleonu petkou. Mění ti to spektrum slunečních paprsků...
stromoclimbers
neboj nic ty petky jim zas nejak rapidne neublizí po tech par týdnů co v nich budou snazime se ted vymyslet dokonaly zavlazovaci system tak uvitame i ostatni napady.Taky nas napadla jeste jedna vec co se týká sazeni na stromech-rozhodli jsme se pro mensi investici do horolezecké vybavy a udelame system nekolika stromu propojený lanovou dráhou s kladkou to bude nařez jezdit od stromu ke stromu a nesplhat porad jak vocas, ale to bude až další sezonu pac je to financne narocný(5000-6000Kč).Snažíme se dosahnout v pestovaní na stromech maximální pohody a učinnosti takze se hodí napady vas vsech stromoplazu.diky
chOdec
stromoclimbers: No já bych celkem nesouhlasil - podle mě není problém vyměnit zelenou petku za bezbarvou. Zkrz ten zelenej plast skutečně moc světla nepronikne, nemluvě o spektru..
Kytky zelený spektrum odráží (nepřijímají) - proto jsou zelený.. :)
hasan-outdoor
Chci se zeptat uz mam kyticky tak 7cm vysoky s prvnim patrem,,,,,a pres noc je davam domu a pres den na balkon,,,,,,ale prijde mi ze mam strasne uzky stonky,,,,bojim se kdyz to dam za chvili uplne vem, ze se mi to zlomi, myslite zer sé to spravy a zacne to robusnet?
onrejblesk
tak k ni pichni nejaky tycky a privaz nebo apson podepri tu kytku.. a nech ji nekde na vetru ona zesili..:).. neb na ni doma poustej vetracek..
hasan-outdoor
Potřeboval bych vědět ještě kdy mam začít hnojit při kolikátým patru,,nebo v jakým období přibližně a čím..... asi koupím Wuxal Super zatim stací to?
Pan Ker
Když si to tady tak pročítám, tak jsem dospěl k jednomu zásadnímu závěru-treegrowing je napiču:D! Ne vážně, zajímalo by mě, kdo byl se svými výpěstky na stomech opravdu spokojen-myslim především výnos?? Podle mě je tenhle způsob daleko náročnější než pěstovat v zemi a vložená práce se nevrátí. Jestli není lepší si na jaře vyrazit na procházku, najít pořádně zašité místo, pěkně si ho zůrodnit, zasadit a pak už jen chodit zalívat a dívat se jak kytky přerůstají přes hlavu;a ne se jak opice sápat, kdesi v korunách stromů, abych pak na podzim celej rozdrásanej od větví sklidil na 10 špeků;)...

PS:Jsem ochoten vše odvolat, pokud mi někdo podá nezvratný důkaz-např. vlastní, něčím podloženou(nejlépe fotkami), zkušenost, že pěstování na stromech se opravdu vyplatí...
perfecto
Pan Ker: mňa to naopak veľmi inšpirovalo,pestujem síce na strome prvým rokom,ale zatiaľ ma to veľmi baví,rastlinkám sa zatiaľ darí podľa očakávaní a náročnejšie to nie je určite ak máš dobrý systém alebo si zavoláš na začiatku na pomoc blížneho svojho tak je to aj celkom sranda,samozrejme to nie je na nejake makrohospodárstvo ale to najcennejšie čo tohto roku mám som rozdelil medzi strom a balkon,
o výnose ti poviem až na jeseň no thread pripravujem už v blizkom čase
ona
Pan Ker:
protoze bydlim v takovem celkem kikanove, mela sem kytule loni radsi na strome a spokojenost maximalni. nejvetsi pruda je najit vhodny strom. mela sem dub, relativne nizkej, ale pro pestovani skvele rostlej. vetve tvorili jakoby ochranu zvenku a doprostred stacilo posadit kbelik a ani sem nemusela fikat zadny prebytecny vetve, slunka na kytky slo dost. vynos podobnej, jako od stejnych kytek na zemi. a ty mi pestila jedna znama, zahradnice, ktera jim snad i zpivala.
az najdu a dodam fotky, tak odvolas :)
perfecto
jj ale aj hľadanie stromu sa dá porovnať s hľadaním fleku na zemi,ja pestujem na borovici, ktorá ma zhruba od dvoch metrov konáre krásne nahustene,dole si len opriem bike z ktorého sa vyhupnem a potom si v pohodičke leziem ako po rebríku,ešte sa mi nestalo aby som zabalancoval
na obrázku si hovie Early misty, po troch týždňoch od zaklíčenia semien, po týždni vytrvalých dažďov a zem je vlhka nie premočena-t.z. zavlažovanie funguje správne,len som zistil že do kvetináča,ktorý je o poschodie vyššie a orientovaný na západ prší oveľa viac,budem mu musieť prirobiť viac drenážnych dier
keksik
perfecto:po dvou tydnech celkem pekne :) na strome jsem to nikdy nezkousel,snad pristi rok...
perfecto
akosi sa vám nechce prispievať do tejto témy.. halooo treegroweri nejake info z tohtoročnej stromovačky :-)
ja sem pridám aspoň nejake update foto,kytičky sa konecne začínajú na strome pekne košatiť, sú dosť vytiahnuté,dlhodobé horúčavy sa nám tohto roku zatiaľ vyhýbajú,nijak som ich nezastrihoval , len experimentujem s ohýbaním,na fotke to nie je vidieť je to celkom masaker poskakovať tam s foťákom
musím však skonštatovať,že z odrody Early misty som sklamaný, a je asi jedno od ktorej seedbanky ste semienka objednali,síce klíčivosť 100% ,ale jednu mi skolil mráz,dve mi napadol hmyz,ostatné rastú do výšky a sú málo košaté-úplny opak toho o čo sa asi genetici snažili :-(
bobesh02
Zdravím všechny fandy pěstování na stromech. Dneska sem se byl podívat na jednom stromě a něco jsem nafotil, vše je jedna kytka a myslím že to bude docela mazec!!! Co na to říkáte???
bobesh02
tak tady sou ty slibované fotky teda doufám že je sem dostanu!!!
truPka
Tak jsem se šel dneska podívat jak se daří na stromech kytkám a čekal mě docela hustej šok.Vylezl jsem na strom na kterym mám dva kýble, v každym jednu kytku..jednu kyti sem zalil a tak jsem si v klidu koukal jaký se jim začínají dělat paličky a pak jsem začal lít vodu ke druhý kytce a najednou z kýble vyskočily dvě malý myšky(fakt nevím co to bylo, vypadalo to jako malej křeček kterýho jsem dřív měl :) )..jedna hned zdrhla někam po větvi a druhá se přede mnou schovala mezi ty kýble,větve a kmen stomu :) ..sem málem spadl ze stromu jak jsem se lek..Už jsem si dřív všiml v tom kýblu že je na straně taková díra do hlíny, ale myslel jsem si že to asi udělala voda..jak je ten kýbl trochu nakřivo, tak vždycky voda steče na tu stranu tak jsem myslel že tam vyplavila takovou díru...ale fakt mě nenapadlo že si tam udělaly noru nějaký myši :D
perfecto
tak ja tiež nejake update fotos, zo siedmych su už iba päť( minus dva samce):
perfecto
nie je to veľmi dobrá kvalita, fotím iba VGA foťákom z mobilu
dve rastlinky majú dobrú štruktúru :-) ostatné len priemer, celkovo však odrodu early misty odporúčať nemôžem a to early je tam fakt asi len z haluze :-DD
js666
prečo tu niesu ziadne prispevky? to nikto nepestuje na strome? ved je to haluz...
js666
SPLAT-praveze nestači....
Edgaros
Tak já sem hodim moji stromovku . Sorry za kvalitu foceno telefonem v desetimetrové výšce.
RASTA s.r.o
to INFECTION > Jo taky si kolikrat rikam...neni to navykove,ale kurva nekdy bych i zabijel kdyz neni xD Jinak s temi stromy,ja sice sadim doma,ale kamos to uz taky dava na stromy pac mu hodne sekaji myslivci.Bydlime na vesnici a je tu hodne lesu-tudiz i myslivcu.Normalne ty kybly obarvi nejakou tmave zelenou barvou a nejak to omota listim nebo vetvickama,ale to uz jsem tady nekde slysel.To ja jen tak,abys vedel ze to fakt funguje ;)

ze SLYSEL :) uz toho mam taky plne bryle...

Dude wrote: POUZIVEJ EDIT PRISPEVKU, KDYZ CHCES POUZE PRIPSAT JEDNU VETU!!!
BBVlada
tak mrkejte mladý:)

http://grower.cz/forum/showthread....2546#post602546
js666
tak konečne prikladám aj ja nejaké to foto...
js666
a ešte...na first treegrower je to pekne, či?
js666
ešte podotknem že je to hnojené Top maxom od BioBizzu
perfecto
js666 - máš to fakt pekné, teda aspoň v porovnaní so mnou, napíš lepšie info ( odroda, zavlažovanie, v akej je to výške atď...)
js666
perfecto
odrodu neviem ale su to semiačka z lampovic...výška priblizne 25m, sfajčeny sa tam da vyšplhat ale naliaty, nene, podotknem ze som tam posledne dva tyzdne kazdy den, proste som sa zaľubil...kazdy den davam 1,5l vody s top maxom,a ešte sa snim dost rozpravam :)
Seti
zdar lidi mam to tady hafo procetly a je to mazec asi to na pristi rok taky rozjedu :-) jinak mam jeste i par dotazu... jak velky ( vysoky ) vam ty kytky vyrostou a taky v jakym kyblu ( prece jen v 5L kybliku nevyroste 2 metrova kyticka :-) ) vic me zatim snad nenapada zbytek jsem se tady docetl vse jak v tomto tak v jinejch threadech. PEACE
bobesh02
Zdravim growery a growerky chci se s vámi podělit o jednu kyti co my letos vyrostla na stromě tak kukejte. Doufám že to pude bo nevim jak sou ty fotky velký.
bobesh02
§
bobesh02
§§
bobesh02
§§§
lysina
Taky sem si minulej rok vyhlid peknej strom..a kdyz sem se k nemu vratil s malou kytičkou v květinači tak sem narazil na sršne co meli v tom stromu hnizdo a tak sem si to pestovani na strome hodne rychle rozmyslel..
Softly
Já tenhle rok chci dát tak 1 nebo 2 kytky na strom, ale mám strach z vejšek, což je celkem průser, ale už mám vyhlídnutej nějakej menší listnáč. A snad na jaře nebude tak hustej, aby tam prošlo nějaký světlo..
bonkwodny
zdravim pestovatelov na stromoch.chcem sa spytat,ci by bolo mozne pestovat vo vreciach na zemiaky.ci to nahodou korenovy system neroztrha,ak uz niekto skusal
ak to tu je,tak sa ospravedlnujem aleprehrabavat sa mi to vazne nechce

inak spiluju(kaceji)sa stromy,ktore maju dve biele bodky,jedna vo vyske prs a druha pri zemi(aby si to mohol lesnik po spileni okontrolovat)takze tam nesadte!
cus wodniku...
a ake vrecia na zemiaky mas namysli, lebo co ja viem, tak je viacero druhov... ale ten najcastejsi (vizera to ako neake umele vlakno) si myslim, ze korene neposkodia... sak skus uvidime :)
Rastiquez_
NO zajimavé pěstovat na stromech.... jednou uz me čorky podělali ale strom jako misto se mi fakt nezda normalni no ale slo by to nejak vychytat . A bacha na datle :D
Ganja-L
mno podle prizpevku vsech musim uznat ze teoreticky vzato by to mohlo byt vcelku dobre, ale ja bych do toho nikdy asi nesel... prijde mi to jako zbytecne kdyz mame tolik peknych mist na ktere nikd nechodi a priroda se nam o to dalo by se rict postara.... tzv. treegrowing proto zhledavam jako zatim neee moc dokoumany
Green General
takze cital som tu o pestovani na stromoch,ale nikto ziadne foto nenahodil...a kedze som mal odrezky ,cas a chut tak som sa do toho pustil...
Green General
cele to rozhodnutie ze to skusime a premakame do detailov nas napadlo jeden pekny vecer....:smoker: :leaf:
(to su majkove poukladane tic tac :)

k dyspozici som mal vlastny odrezok bella dony trocha oslabeny bo ho napadli prašive svilušky....starsia foto tu bol este fit v plnej krase.
Green General
takze ako prve sme si nachystali veci aby to slo lebo rozmyslat az v lese co nam treba je dost pozde...vedro s navrtanymi dierami,viazací drot,klince ,roxor, pilka atd..viac ma nenapada...strom sme nasli fajnovy spílili sme mu vrcholec tym nam vznikol podstavec o priemere cca 20cm
Green General
takze toto je nas strom odpilili sme mu vrchole a tym si vytvorili podstavec široky cca 2Ocm na 25L vedro
Green General
bol to dost adrenalin abyste vydeli ako je to vysoko tu je odfoteny majko...bo on sa bal ist hore :D

-vedro je prichytene najme klincami o strom cez predvrtane dierky ale aj drotmy cez dieri na odtok prebytočnej vody...a roxorom-hlavna nosna tyc pre rastlinku...
Green General
takto vypada finalna podoba stepenia smreka s marihuanow

-to okolo nej je kryt bo vysla zo skrine a este bola aj napadnuta skurvenymi sviluškami takze v oslabeni....je to proti priamemu vetru slnku daždu atd...
Green General
foto z dialky nevidno to az tak snazili sme sa to aj primaskovat.....

takze píste co vy nato...dik za slovo
Homer Jay
Co si to tomu stromu provedl?:injured: Takhle učapnout vršek...(je to pokus o FIM?:D)
A to vtom květníku je opravdu mech??? ještě řekni že máš tu hlínu z pod toho stromu. Jestli se pletu tak mech nahraď nějakou textilii nebo folií.
Jinak spoustu zdaru se stromky, já osobně obdivuju tyhle šílence(mám strach z výšek)
DEVIATIO
ty thready o pesteni na stromech tu jsou, a tusim ze i hadka jestli nicit strom kvuli jednolete kytce,doufam ze tam budes sazet kazdej rok kdyz uz si ho fiknul takhle...

nicmene dal sis s tim peknou praci...

po tech prvnich dvou fotkach jsem se te chtel zeptat proc se sazi na strom? no prece kvuli tomu aby to corky nenasli,no a tamto je jak pest na oko! ale na tech poslednich ,celkem rozmazanych fotkach, uz to vypada zes to zamaskoval...

spolubydla chce taky letos odzkouset stromy,,, tak jsem zvedavej ,-)

DEVi
gona
hambi sa to co si urobil tomu stromu sa ti vypomsti,,, tu mas fotku mojej ice 2 roky stare odrezal som 3 vety z toho stromu,,, staci najst co najlepsi strom a co najmenej mu ublizit ti si to kompletne posral....http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=133166
acheron
neda sa mi neopytat....teraz to je relativne neviditelne ale co ak uz podrastie predsa na ufiknutom strome sa nejaka 1.5m vysoka rastlina celkom vinima by som povedal ...
Green General
-co sa tyka odpíleneho vrcholca :rejp: ...v našom prípade to berieme tak ze učel svetí prostriedky vyzera to mozno trocha drsne ale dali sme tam taku hmotu aby nevyschol ,uvidime co to da ale urcite tam nesadime iba tento rok....bonsaj vo večšom- určite niesme nicitelia prírody...unas sa stromy pília bežne niesom z prahy.

-..ked aj bude trcat rastlina to nevadi nechodí tam vela ludi a este menej takych co by ich to zaujimalo...prinajhorsom sundame aj spodne konare a budem hore chodi po lane...
-.
.
.
virgill
Nic proti ekologii ale tohle je forum o tom jak lidi paleji kilowaty ve skrini. nejakejch uryzlejch pet vetvi proti tomu neznamena nic. na zelenou stopu to porad vychazi hur na sodik rekl bych .....
avonex
jak ti fikne blesk do toho vedra budes mat po growe
Dudman
No myslím si že si to moc neporiešil...hodiť to hneď na vrch a ešte takýmto brutálnym spôsobom je blbosť...pestuješ na strome preto aby ti to čorky nenašli, to znamená že to nemá byť vidieť. Ty si to tam hodil skôr ako nejakú trofej aby všetci videli ako vyzerá travka...ešte rúžový kýbel tam chýba...

Ale na druhej strane klobúk dole...dal si si s tým veľa práce to je vidieť. Už len to že si tam vyliezol, to by som asi nedal :D
Neviem čo by som ti k tomu poradil, skús to nejako lepšie zamaskovať...to čo navrhol Mr.Palice je v celku dobrý nápad, aby si z toho spravil v podstate špičku stromu...nič lepšie ma ani nenapadá. Hoď okolo ešte nejaké vetvy poprípade nech to vyzerá prirodzenejšie...

Každopádne veľa šťastia ;)
Slick-ace
Teda ty seš dobrej kaskadér, chudák strom :( , však počkej, matka příroda ti to vrátí :jerk:
DEVIATIO
ja ti to rikal ze te sezerou za to cos tomu stromu udelal:-D
Cannabidol
Lidi lidi kedysi som myslel ze pest. na stromoj je strasne narocne na zavlahu..A aj je no po mojom napade je to realnejsie .Pozrite prispevky v nizsej teme heureeeeeeeeeeeeeeeka treti obrazok by sa dal pouzit na to vemte jed pestovaniu zdar
Green General
Mr.Palice...JJ už sa chytil a vypada to ze sa snaži vyrast aspon
ako smrekovy vrcholec , som sa bal ze skape bo bol
napadnuty nejakov chorobou..

Kopeček....ta sietka je fakt dobra ako origo nato vyrobena na mlade slabsie rastliny nema chybu...ale už sa znej tiska von uvidite ked nahodim nove foto ale neviem kedy to bude bo som si znova rozjebal fotak...:baseball:

...a k extrem lezeniu stym nemame v parte problem az na majka co je na tej foto bo vysiel na prvy konar a už chcel volat požiarnikov...:punk:

...hej ludia sa zobudte ..tomu stromu odrezanie vobec neubližilo pučí ako mlady smrecok je krasny hovoríte ako by sme ho spílilí celí a narobili z neho triesky....:smash:
Jablko
Co to tu píšete? Ježiši ja bych udělal to též! Ufiknul jeden strom co to proboha je? Společnosti obchodujicí se dřevem vykacejí celé lesy! A nikoho to moc nepobouří a tady se dela rachot kvuli enjakemu stromečku:rocket:! Myslim že to neni brutalni zasah do přírody, a když je ješte v souboji kytka tak dostává zelenou! :jumper:

NEchci se tady hadat a nereagujte na mojí kulturní vložku!:D
BBVlada
Ciao...ryhlej dotaz....20L kýbl, 2 kytky....myslíte že bude lepší udělat vpůli kýble přepážku aby se nemíchaly kořenový systémy obou kytek nebo je to jedno? Co myslíte a proč?
mirosk
citace:
Původní příspěvek od BBVlada
Ciao...ryhlej dotaz....20L kýbl, 2 kytky....myslíte že bude lepší udělat vpůli kýble přepážku aby se nemíchaly kořenový systémy obou kytek nebo je to jedno? Co myslíte a proč?

No ak by si išiel klony, čiže by si nemusel trhať samca, čo znamená že by ti po ňom nezostal žiadny koreňový systém (nezačne hnyť) a tak by sa to aj dalo, ale radšej rozdeliť asi na tú polku...
Krakohor
:-) tak to je brutus pěst. Bych se asi bál aby mi to někdo nevykrad, nebo aby se mi tam neuhnízdil čáp. Rozhodně by mě nebavilo na takovej strom lízt kvůly jedný kytce. Chybama se člověk učí. pěstu zdar
chOdec
Ten smrk roste hodne dlouho. Tohle je fakt brutál - a jestli účel světí prostředky, pak jsem zvědav, jakými prostředky se ti tohle chování vrátí.. :rolleyes: k- dávám zřídkakdy, ale tohle je fakt hnus..
xpapousek
Chodec: Coze??? Takovej "zastipek" Lidi ja vas nechapu, dyt to vubec nic neni....ses si vedomej co je spicka toho stromu oproti stope co zanecha prumernej clovek za den? Nic
Stoned_r41d3r
Smrk roste rychle.
Divoženka
Smrček, jak je vidno z fotky, byl nejspíš výstavek - což je jedinec, který se ponechává ne tak nadarmo) Za 1) třebaže má kvalitní genetické dispozice tzn, že jeho semena jsou využita pro další založení porostu. Ten by však byl barevně označen, proto důvodem ponechání tohoto výstavku bude nejspíš 2) plánovaná obnova plochy, na které se nachází. Tzn., jistý lesník vytěžil porost, a jak nám legislativa stanovuje, je nucen jej obnovit. Možná se rozhodl pro přirozenou obnovu - ponechal výstavek, který vytvoří plošný nálet. (Na ploše se vytvoří pokryv budoucího lesa, dojde k nasemenění a v dalším produkčním období se vytvoří jakostní sortimenty). Než byl předcházející porost smýcen, byl vybrán ( z víc důvodů) tento smrk, který měl obnovu zajistit. Nejspíš tam není jedinej takovej strom :) Plán však není znám. Mohl tam být ponechám třeba jen z estetických důvodu, krajinně ekologických, z důvodu ochrany přírody.. Berme to tak, že Green general provedl jisté pěstební opatření :) Faktem je ,že jeho úděl sejmutí nastane (stromu) Škoda jenom, že sis nevybral nějakýho mrzáka. Hlavně to bije do očí, a ať lesník, nebo myslivec ? bude mít zlost. Takže hodně zdaru k tvému pěstu, obdiv,že sis vybral takovou kládu a snad ti to nesejmou dřív než ten strom :) Dál bych chtěla podotkout, že souhlasím s virgillem a . . . ano, smrk je rychlorostouci drevina.
__ když už jsme u toho stínání vršků, vadí mi kokoti, kteří na Vánoce, když už kradou :) neuměj uříznou stromek ani u země a sejmou ho v půli !
Green General
Takze ..k ludom co tocia stale to same ohladom vrcholceka smreka sa uz nebudem vyjadrovat....:flick:

. . ..Posielam nove foto pre tych ktorych zaujima Belladonka2)

..a nevidiet to az tak velmo,si myslim ze v tom lese sa to stratí 1)
zilot
No ja si velmy pochvalujem na pest. na stropmoch, onedlho pripojim aj fotozee. Je to skor pestovanie hlavne preto na strome aby bola poda vhodna a na zemi by uroda bola znicina divinou.....

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma