Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Outdoor Pěstování

Stránky: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 
Pěstování na stromech I. - Klikni zde pro originální téma
wOOkie
hele mám pár otázek::
1. u nás se za 10 kaček daj koupit dost pevný a hlavně zelený pytle na odpad... má to na výšku asi metr dvaccet a objem je obrovskej.
takže... kdybch si ten vrch omotal okolo nějakýho drátu, zatavil to ( jako obruč) a pověsil to na strom tak by to asi mohlo bejt v poho, ne?

2. když bech vedle tý kytky bodl PETku s dírama v boku vrškem nahoru jako samozavlažování, šlo by to ? Jakože by se tam akorát dolila voda, a nemuselo se to vytahovat. A jestli by se ta kytka do té flašky třeba nenastěhovala a byla by z ní stromová hydra ;) Fjůůů tak to je zas nějaká moje fantazie :)

3. když by se v po vysazení nějak ochladilo, tak by se tam na tu kytku bodla seříznutá PETka a asi tak ve třetině od spodu vypalit díry na pasivní klimatizaci. Nahoře bych to asi nedělal, to by to asi nemělo smysl :)

Takže, co vy na to? Je to uskutečnitelný, nebo je to zas nějaká moje SCI-FI ;) ?
chOdec
No co se týče těch pytlů, do toho bych nešel... igelit je hrozně choulostivej materiál, to by se ti okamžitě roztrhlo.... fakt si myslím, že nějakej kýbl je lepší...

S tou flaškou se to dělá různě... každej má jiný zkušenosti... Obecně se dá říct, že je dobrý, když ta flaška není "otevřená"... To znamená, že je v ní jakejsi podtlak.. jedinej otvor je ten, kudy proudí voda a který je pod zemí. Ten podtlak docela dobře zabraňuje, aby všechna voda vytekla během pár hodin. Takhle se více méně rovnoměrně dávkuje..

A "skleníky" z PETek se používají celkem běžně, tam asi není co řešit...

Upozorňuju, že výše uvedené info je pouze subjektivního charakteru... Nechci tu dělat chytráka, takže budu rád, pokud mě někdo opraví, nebo něco upřesní.... :D
kernelerror
chOdec: neni to chytraceni.... naprosti souhlasim.... vsechno potvrzuju a doplnim jenom to, ze mas uplnou pravdu... ;)
... a s tim zavlazovanim....
jsem nahodou taky vlastnik takoveho jednoho stromu, jeste s kamosem se o to starame, a mysleli jsme ze to bude nejlepsi bez jakykoliv diry do vicka jsme udelali diry na dve hadicky a ty zapichli do substratu z kazdy strany, a cekali jsme, ze si to ta zem nasaje, ale neni to pravda... chvilku po obraceni to tece, ale pak to prestane... ;)
vyzkoumal jsem z ruznejch zdroju, ze na tohle je nejlepsi udelat do dna par der, a nacpat tam nejakou houbu na myti... cim vetsi vrstva houby, tim min voda tece.... takze je moznost regulace.... doporucuju to napred poradne ozkouset dole na zemi, a pak az to tam rvat... :D ...lezl sem asi 4x dolu.... ;)

takze stromovymu hydru zdar.... :frog:
wOOkie
>chOdec:
jo, kamoši mi taky řikali, že ten PETko-skleník je naprosto normální:D
a tu PETku na to samozavlažování sem myslel zavřenou, už sem totiž viděl, jak to vypadá (resp. nefunguje :) když je to otevřený.
A k těm pytlům musím dodat, že sem v tom tahl 50 kilo keramzitu, takže něco málo vydrží. Je to takovej ten pevnej gelit, možná to ani není igelit, ale spíš nějakej plast, nebo plastoguma, nebo něco takovýho. No, zkusím uvidím :)
chOdec
>wOOkie:
Jasně, tak v tom případě ten igelit něco vydrží... ale stejně...
Když lezeš nahoru, občas ulomíš nějakou větev, jak se tam prodíráš... Nějaký pahejly tam už jsou a když třeba bude nějak hodně foukat vítr, tak to riziko potrhání je docela velký... záleží, jak to tam upevníš... Tak dej pak vědět....
wOOkie
>chOdec: samo...
wOOkie
Jo, vymyslel sem že by se místo těch maskáčových látek apod. dal použít klaska jutovej pytel( možná ho ještě trochu sladit, barevně, nějakým hnědozeleným nástřikem:D)
Koukal sem se dost na tomhle threadu dozadu a zjistil sem že si všichni stěžujou na tu nestabilitu kytek. Stačí tu kytku až povyroste zase trošku zahrábnout. Nebo(to ještě nemám vozkoušený, ale myslím, že to funguje) nožem vždycky trochu vostrouhat štýlko, kytka potom víc začne dřevnatět.

A lidi, oživte to tu trochu, dost to tu vázne:(
wOOkie
>Time
Hned jak to pujde, tak to zkusim. Takže asi v únoru...
Jinak sem trochu pokročil, vytvořil sem si z krabice od bot (nevěřili by ste jak je těžký najít dvě stejný krabice :D) nějakou tu minipětstírnu na předpestování. Aspoň bude jasný, co je holka, a co je shefmüster :D
wOOkie
>TIME
kernelerror sadil taky v únoru a to venku pod něco co vypadalo jako akvárko. A v červnu ty kytky byly vysoký jak u mě v srpnu. Tomu říkám boost ...
BTW: dneska sem se koukal na fota Krychle a zjistil sem,že ten jutovej pytel zas tak velkej vynález není.

2 ALL> OKRADLI NĚKOMU STROM???
gordon
uz dlouhusem tu neviděl foto tak přispívám
raush
Tak jsem opět tady a mám s sebou pár foteček,jen upozorňuji,že jsou ve velkém rozlišení,takže zabírají dost paměti.snad to sem pude,
raush
tak koukám že to funguje,i když ty hezčí fotky se sem nevejdou,skusím s tím něco udělat.
raush
A jedeme dál...
raush
Ještě mám další fotky,ale jak jsem je zmenšovsal,tak mají mizernou kvalitu.Jsou to 2 skunky, v levo ak-47 a v pravo to jsem náhodou vydrolil semínko z nějakého hydroponicky pěstovaného skunku.mají přibližně 85 a 90cm,klíčit jsem je dal začátkem června a na strom dal v červenci jako 20 cm bonsaje.Není to ani jednou zastřižené.Snad jsem tam dal tu fotku,kde je vidět jak je hrnec přidrátovaný a jak mám v hrnci igelitový pytel-skoušel jsem jak dlouho to vydrží bez zalévání a po deseti dnech nezalévání jsem na nich nespozoroval žádnou vadu.
kdyby nějaký dotaz,tak se ptejte a za tu velikost sorry,raush
gordon
raush ->pěkné hlavně ta rostlinka kde máš hnátu :-)
gordon
detajlík belladony
gordon
tak nic
gordon
tady sou fotky belladony z 27.9. od té doby povyrostly
skaff
jo kámo hustej thread, díky za tip, mě by to nenapadlo, fakt hustý.
Harvest....
zkoušely jste sadit do nacucanýho topolu pokácenýho kámoši jo jenže jim to někdo čordnul mladý ....tak newim máte zkušenost:???
Harvest....
tady za to si ale zasloužíš k+ proto6e se mi to mooc líbý
Harvest....
jestli bys měl přebytečný semena koupím nebo smněnim díky
raush
Co takhle si dát pokračování?
raush
sorry za kvalitku,ale foceni na 15 m smrku , není snadný.Otrhal jsem všechny listy,tak doufám,že to trochu uspíší dozrání,už mají holki na čase.
skaff
hej lidi, mel bych tady takovej blbej dotaz, kdy se vyplati presadit kytku na strom, respektive mam ji nechat vyklicit uz na strome nebo predem v teple???
melo by to jit kdyz to hodim "nahoru" :) a dam tam igelit ne?
jo a kdy vubec ji mam dat na strom aby neumrzla chudinka (jako v kterej mesic na jare). dik za odpoved
skaff
PLEASE NEMATE NEKDO SEMINKA??? KOUPIM ZA SLUSNOU CENU. a slusnej model :) haha. a jesli budu mit v zari samy samce tak se zabiju mlickem a ani jointa si nedam :) :)
Sinuhet
Klikni si vpravo nahore na FAQ a pro pestovani plati totez co pro pestovani outdoor obecne. Akorat je tam vetsi problem se zavlazovanim.
raush
Takhle vyrostl kámošovy skunk venku,měl ho od vánoc za oknem a pod trapnou lampičkou..
raush
Omlouvám se,to nemělo přijít do tohodle threadu.Jinak u pěstování na stromě je jedno jestli zasadíš vyklíčený seed nebo 30 cm sazeničku,věechno jde a nejlepší je metoda pokusů a omylů.N'Zdárek
gordon
=>Raush Pěkné pokračování K+
gordon
Tak todle byli moje belladony vč. obr. na hoře (sklizeno) hnojka ripen v jednom 10l kýblu sem měl 2 kytitz nedoporučuju malá výška a hlavně úroda nic moc příští rok se tam pokusím instalovat 90l kruhovou vaničku pro jednu kytku uvidíme jak to dopadne každopádně se můžete příští rok těšit na foto hned jak to bude možníé!!!!!!!!!!
gordon
nejenom belladona ale i nirvana mi rostla na stromech
gordon
Tudle nirvánu mi napadla agresivní VEVERKA
raush
Tak zase něco aktualnějšího
raush
AK-47 Indoor v outdooru na stromě
raush
No NAME SKUNK-(semínko z nějaké hydrophonie)(IN v OUT.)
raush
Ještě AK-47 z vršku.Jinak máte někdo nějaký fígl,jak uspíšit dozrání,fakt by se mi to hodilo,jak je vidět na fotkách je to ještě pořád nemastné neslané a počasí je mizerné.Díks
k.o.h.o.u.t.
no na stromě to skusím příští rok *45*
skaff
ehm, hele kolik máte suchýho, tim myslim kolik ste sklidili ze stromů z kolika kytek, pochlubte se... :) :smoker:
gordon
To skaff---------tak se podívej
skaff
jooo, pěkný. haha, už se těšim na svoje...
gordon
to raush-------- nejlepší co ti poradím je to aby sis na příští rok objednal či nějak sehnal :-) semínka které dozrávají dřív např.-early models. o ak-47 sem taktéž přemíšlel ale sem rád že sem to zavrhl po tom jaké s tím sou problémy
raush
Asi máš pravdu,taky ale záleží jaký zrovna ten rok chytneš počasí a tak když jsem slyšel,že má pršet tak jsem se odhodlal k činu,AK-47 jsem v poho vytrh,ale ta druhá zaboha nešla,tak jsem musel vyndat celý obsah kýble a pak to odtrhat.jo a zkoušel jsem si objednat z nirvany a nějak to neklaplo.
raush
...a další..
raush
Na té 1 foto je záběr na AK-47,na druhé je vidět tloušťka stromu,(neobejmu ho),na 3 jak to vypadá v konečné fazi,na zemi ty otrhané listy.Nedalo mi to,protože ten skunk nádherně voní(v pravo) a dal jsem si do trouby usušit paldu,když jsem byl v půlce kukly,tak všechno začalo barevnět,pak se mi točila keša,tak jsem se rozhodl vystřízlivět na práci(zatápěl jsem) u toho jsem se smál jak kdybych snad vyhrál ve sportce,pak to začalo nějak víc najíždět,tak jsem se hodil do klidu posloucháním dramce,začaly se mi vrtět nohy a já jsem půl hodky pařil jak blázen,pak jsem nějak vykid a chodil jsem po baráku a na všechno jsem čuměl jak kbybych to nikdy neviděl.Pak až do noci jsem měl rudý prasečí očička a byl jsem dost unavenej....Tádydádydá a to je vše.Raush
lukylle
...tak iba kukam...... cele som to precital az sem na koniec, tak teda velka vdaka za inspiraciu, ktoru sa oplati vyskusat....(po tom co nam corkari zacali zbierat urodu skor ako mi), je to bomba napad...diky fsetkym co prispeli, a zdokonalili tuto ideu v skutocnost.....
rozbik
nemáte někdo semínka??? Koupím... Strašně rád pěstuju ale nehulim takže 90% úrody odevzdám a 10 si necham pro strýčka příhodu LOL Nemáte někdo??? 605419346 only SMS
lukylle
fuck rozbik....
J-Jackob
no kdyz tak koukam na ty vase kití tak si rikam ze se zacnu zajimat o stromy...:DDiky všem za inspiraci...už ted promyslim moji ekšn na jaro/leto...:-)
Setth
Tak se tak koukám na tohle téma a pomalu se rozhoduju, že do těch stromů jdu taky. Jenže to by mi nedalo zeptat se na pár věcí:

1) Koukal jsem na Nirvánu a tam jsem objevil rostlinku s názvem "Early Misty". Má s tím někdo nějaké zkušenosti?

Sice tam píšou že:

- to je outdoorovka
- převážně indica
- THC 15 - 20% - :death: jejich nejsilnější venkovní odrůda :death:
- obtížnost pěstování je nízká - vhodná pro začátečníky

ale nerad bych koupil něco, co by mi pak nezkuřovalo nebo dělalo nějaký nic moc stavy nebo by to prostě mělo jakoukoliv jinou závažnější vadu na kráse.

Možná se ptám blbě, ale nemám s nakupováním semen pražádné zkušenosti.

2) S tím souvisí další otázka. Má cenu kupovat semena už v tuto dobu nebo je lepší si radši počkat až dýl? Jde mi totiž o to, aby se mi pak nesnižovala klíčivost semen, když to budu skladovat doma do jara.

3) Dále bych byl moc rád, kdyby mi někdo vysvětlil jak to bylo myšleno s tím svazováním několika stromů k sobě (stromová zahrádka) , jak je psáno na začátku.
Myslim, že to psal Koblihostrom a pak ještě někdo ... ... ... nevzpomenu si teď kdo. Nějak si neumim představit jak to vypadá a funguje, takže kdyby se tu vyskytla nějaká dobrá duše, která by to tu popsala, bylo by to fajn :cool:

Dik
Cicmon
Setth: Neboj se toho :), myslim, ze to je dobra volba, klicivost se samozrejme snizuje, takze pokud neplanujes delat matky, tak pockej ;),,, jeste je docela dobra moznost sehnat si na jare rizky, kyti se snaz chyti, mas zarucenou samici a cena je niz nez u semen, v pripade dobrych kamaradu na nule :)
bubik
to Setth: minulý rok jsem si jí přivezl (od Nirvány) a nevyklíčilo ani jedno semínko!!!
Setth
Jo a to mě ještě napadlo. Jak je to s výnosem u těhle ranných odrůd? Neni náhodou nižší? Kytky asi nestačí tolik narůst, nebo ne?
Garion
Stromy...dobrej napad..kamos si daval letos stromy a myslim, ze to ma vyhodu proti czorkam....kdo by hledal kytky na stromech?
420kotliik
no to by me taky zajimalo a hlavne jak na ty stromy lezete ?? vylezt na takhle vysokej smrk prece nejni jen tak...
schumi
Cele jsem to tu procetl a je to super... Zkusim to urcite, ale chtel bych poradit jestli tam ma cenu davat durban pois.od nirvany? A jestli bude stacit kdyz dam seminka az tam do kyble?
THCjahoda
Čus!
420kotliik:Já jsem si teda vyhlít jeden smrk a pořádný větve rostou až tak 10m vysoko!Můj kámoš je horolezec,tak sme nějak přes první pořádnou přehodili lano,po něm nahoru (prusíkováním) a tam už lezeš jako po normálnim stromě...:)
raush
10m nad zemí je už HC,to seš do toho asi maximálně nasazenej,pač aby ti výslednej produkt za tu dřinu stál,tak to aby sis tam namontoval plechovou vanu.No teď mě tak napadlo.......to tu eště nebylo,nechce to někdo zkusit co?:+)Jinak kolegové poraďte mi prosím jak si mám objednat z nirvany,minulý rok jsem to zkoušel,objednal jsem si asi za 1200,- a nic,ani email nenapsali,tak nevim co jsem na tom zkazil.diks zdar(jen tak pro oko ak-47 zaoknovka)
schumi
Vzrust mi nevadi-nasel sem besny strom kde to bude uplne v klidu a mam to kousek od baraku. Tak ja to dam radsi naklicit, aby byla vetsi jistota.

Zahulime uvidime...
THCjahoda
raush:Mno přes to lano by to tam šlo vytáhnout..klatka (větev) to usnadňuje a když jte na to dva tak to pude...doufám :)
Kapka1
To Raus: Hele musis se tam nejdriv zaregistrovat, zadat PLATNY email i adresu. Pak si vyberes model a das koupit. Potom si vyberes jak mas zaplatit. Mam skusenosti jen s Cashem což znaméná že jim posles prachy v obálce a oni ti poslou semena ( az jim prachy dorazej ). Zvolis tedy Cash a nezapomen si zapsat adresu. Na konci objednavky ti to napise tvoje cislo, nebo ti prijde e-mailem a to cislo pripojis k penezum do obalky a posles. Az jim to dojde, tak by ti meli poslat mail o tom zem jim to doslo a meli by ti poslat semena.... Tot vse snad sem na nic nezapomel
Lubotko
Tak to je super nápad.Ja som skúšal minulí rok pestovat v kukurici ale nejaký hajzli mi to odcudzili.Mal som tam 15 lások.Tak toto skúsim.Dúfam ze to bude úspešné.Ešte raz díky
HonzaProchy123
Já na to pudu asi takhle:V klídku si najdu ted v zimě nějakej hezkej pár stromů vylezu si na ně vomrknu a du domu.Zase za čas si vyjdu do lesa třeba s kámošem jako skaut nebo sofťák(kvůli těm částem lesa kde třeba chodí dost lidi)!!Sebou vezmu pilu a nějaký prkna!!Pro tuhle příležitost bych se stal spíš tim skautem!Naložil bych to do nějaký kárky a jel bych k místu činu!Pro výmluvu dete stavět třeba krmelec!A kdyby vás náhodou někdo viděl na stromě tak tam stavíte třeba budky!Ale ve skutečnosti opravdu budu stavět na stromě takovou lávku:prostě si uříznu nebo vyhledám nějaký dva rovný kmínky nějak s nimi vylezu na strom a jedním koncem je posadím na strom na kterim sem a druhym na protější a vlastně vytvořim lávku na kterou naskládám ty prkna!Spodní větve to zakryjou a nebo tam dám nějaký sítě a propletu to větvema!!A zase někdy za čas na místo dotáhnu igelitový pytle a hadrový pytle stejný velikosti a navlíknu hadrovej přes ten igelitovej aby to potom bylo hezky zamaskovaný!!Sebou si do velký polní(batoh)A do něj dám nějakou tu zeminu aspoň abych to dva lidi měli aspoň na jeden kýbl!!Takhle postupně nanosim všechnu potřebnou zeminu!!Naplnim kýble a dotáhnu je nahoru!!Vrstvy od spoda pytle-písek(kvůli zavlažování),lehký substrát s kompostem a perlitem s pískem!!Doma výklíčim a trochu necám vyrůst v kelímku a donesu na místo kde mám nainstalovaný ty pytle zasadim ale nejdřív proleju substrát pořádně vodou a zálivkou s hnojivem!!Pak kytičky nasadim!!A první tejden budu každej den chodit kontrolovat!!Já mám dobrý místo že vždycku můžu na místo přijít úplně jinou cestou takže kdyby něco tak to nebude tak nápadný!!Zavlažování vychytám ještě tak že do půl litrový petky si naleju zálivku a udělám dvě tři dirky do víčka a nějak to vrazim do hlíny!!Taky to mám chráněný ze severozápadu vodkud dou nějvětší vichry!!Takře to bude dobře chráněný!!Vždycky při kontrole si sebou budu nosit pevnej drát a a u horního patra to vždycky někam přichytim kdyby ten výtr byl nějakej velkej!!
dokktor
máš to mega promyšlené, opravdu ti fandím, enom ale aby nepřišel vetříček jak v tatrách, jinak si myslím, že se nemáš čeho bát
Stifa
Tak toto je fakt genialny napad.Minuli rok som mal 5 krasavic a niaky hazli mi to štopli-bolo mi doplaču. tak tento rok to skusim takto? Diky GROWER
chOdec
Pánové, mám k vám jednu prosbu... plííís, buďte fakt opatrný - a pokud na nějakej strom polezete, rozhodně to nedělejte vyhulený... Nevím, kolik vám je, ale v případě, že by se komukoli z vás cokoli stalo (a to není vůbec nereálný), mohli bychom nést následky všichni na groweru, co s tím máme něco společnýho... Myslete na svoje zdrawííí, rodinku a tak... :) A v neposlední řadě i na nás, growery.. :D

Vono spadnout z dvaceti metrů fakt není prdel... :(

Závěrem bych rád zdůraznil, že vás v žádném případě nenabádám k jakékoli nelegální činnosti, ani k činnosti s ní související - lezení na stromy.. :D
chOdec
Scorch: jasně, že to v konečným důsledku neovlivním, spíš jsem jen měl takovou potřebu vznéstu tuhle prosbičku... měl bych pak černý svědomí... :)

TIME: Já jsem to spíš směřoval na "nováčky"... u zasloužilých tree-growerů samozřejmě předpokládám dostatek zkušeností... :D
A spolejhat se na to, že se pak kdokoli v šoku z toho, co se mu stalo a na nátlak rodičů apod. ani slovem nezmíní o groweru se mi nějak nechce... :confused:
gordon
všecko co dozraje dřív než v 10 měsíci (beru to podle toho co tam píšou a podle zkušeností keteré sem nabral při pěstování toho co sem si koupil) neboli november až december je pozdě pro CZ outstrom
jinak sem se už málem 3x rozmázl při budování stromů 1x z toho sem se na poslední chvíli chytil větve (okamžitě sem si zapálil)
OPATRNĚ
na stromech mi vyrostlo a vykvetlo to co vidíš na mých foto na zhruba straně 37
ganja-pěstitel
No ja sem se minuly rok pokousel o stromy (bohuzel neuspesne), a s kytkama furt lomcoval vitr, to sem ale vyresil privazanim, takze se zadna nezlomila ale ten vitr zpusoboval takove skarede pokroucene listy a tim padem pomaly rust :mad: takze z toho nakonec nic nebylo, ale to bylo zpusobene spis moji lenosti a v obdobi velkeho sucha mi kytky uschly, tak sem se chtel zeptat jestli nikomu z vas nedelal vitr podobne problemy a popripade jak to vyresit?
Fermer
nevim jestli je to dobrej napad to tady publikovat(co kdybych byl corka-jako ze nejsem-a precet si to tady tak jenom chodim a cumim na stomy...) Jinak napad je to dobrej asi to taky zkusim...
Fermer
Hele vymyslel sem jednu vychytavku vohledne pestovani na stromech,jenze se to neda popsat,we windowsu v malovani sem to nakreslil ale nevim jak to sem mam dostat..Za radu dik
adraj007
Fermer:dej pripojit foto nad napisem rychle odpovedet

Jinak je to super tema taky asi zkusim jeden kyblik na ziskani zkusenosti
Vysadim nejakej no-name skunk to bude rachot ale jeste popremejslim
a najdu nejakej hodne zarostlej strom uz od spodu abych nemusel tak trpet pri lezeni neco nizouckyho

cim si clovek neprojde to nebude umet poradne
tzn.zkus vse. Zdravim.
hopeless
Palec

taky se letos chystám na stromy, nemám sice moc kvalitní seeds, ale pár kbelíků stejně vysadím do korun, tak snad to vyjde - tenhle thread hodně pomohl
LeTman
citace:
Původní příspěvek od Fermer
nevim jestli je to dobrej napad to tady publikovat(co kdybych byl corka-jako ze nejsem-a precet si to tady tak jenom chodim a cumim na stomy...) Jinak napad je to dobrej asi to taky zkusim...

no jestli jsi to uz nekdy zkousel - cucet jen do korun stromu,kdyz si udelas vychazku lesem - tak urcite dobre vis, ze je to mozny vydrzet jen kratkou dobu, protoze te hned za chvili zacne ukrutne bolet zakrkem...

...klidne to zkus. Pestovani na stromech je po indooru a nekdy vlastni zahradce nejbezpecnejsi zpusob farmareni.... :bandit:
fire.ent
prosim dejte sem nejakou fotku at fsichni vi jak na to oosobne chci tenhle rok sadit taky na strome a fotky by to chtelo:bandit: :bandit:
Janxu
me by zajimaly ty image co nakreslil farmer zase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
peace
sonner
Zdravím všetkých stromolezcov.
Vam teda poviem ze je to super nápad na stromoch.Uz celé dni citam toto forum,naberam informacie a dnes som bol pripevnit prvy kybel.Minuly rok som pestoval v sklenniku,ale teraz to nepojde lebo fotrovci su zasadne proti.
Ako tak pozeram v cechach je to narodny sport:D
Drzim vsetkym palce a prajem co najmenej padov.
cus
2sonner:
Za Pivo se už stydíme a tak nový národní sport je pěstování. :)

Peace forever
sonner
Stym pivom neviem,jasi dam radsej jedneho páva:pimp:
ale toto sa musi nechat...
Vsak potom hadam pridam aj nejake foto,chapete pochvalit sa treba:frog:
wOOkie
2 all : chystám se letos konečně sadit na stromy. Nastudovaný to tu mám jak je rok dlouhej. Chci se jenom zeptat, jestli se nějak nedaj sehnat ty kýble aj jinde. Vím, že se daj sehnat od Primalexu, nebo od marmelád v pekárnác, nebo v Tescu atd. ale jestli někdo vykoumal něco lepšího, bych ocenil radu. Dík moc.
gordon
TO wOOkie:-- Baumax. obi, neboli černé stavební kýble (na míchání malty,barvy,...) sou pevné černé a dostupné jako např-10L, 12L (25 Kč), 20L, 65 L, 90L pak jsou dál už jen bečky na vodu od 150 DO 500L čau a sílu
wOOkie
Total respect gordon, tak rychlou odpověd sem fakt nečekal. Hned zítra vyrazím na nákupy :D
wOOkie
kua, zítra sou vlastně velikonoce :(
LeTman
bacha na ty vetsi kybliky, protoze treba takovej 90 litrovej macek se az na vrchol stromku taha opravdu blbe :-)
Me stacilo, kdyz sme s kamosem tahali obyc 12L. Napoprvy jsme to vysipali metr nad zemi a vsechny peclive zasazeny seminka se rozbehly po lesni zemine a bylo to. Jeste ze sme meli par nahradnich, ze kterych ale bohuzel vzesel jen jeden - vsem velice prijemny - samec.
chOdec
LeTman: přesně tak, mám zkušenost s 40l a byla to fakt brutalitka.. :D
gordon
TO chodec jak brutalita dostal sem strach letos skouším jednu 65L kruhovou vaničku tak jestli víš co s toho vyroste nebo někdo jiný tak mi to řekněte dokud je čas a dokud ještě žiju
chOdec
gordon:
Já mám na mysli ten přesun a instalaci tak hustejch kýblů... ;)
Jinak čím víc zeminy pro kořeny, tím líp - aspoň si to myslím...
gordon
aha já su blbý jinak nejednoduší je: jeden na hoře spustí lano ten dole přiváže ten nahoře přitáhne umístí ........ nebo mám pokračovat
gordon
jinak info ze světa čím se bude hnojit tento rok
onrejblesk
jo lidi tak sem si precetl vsech 646prispevku docelka brutal a rozhodl sem se do tohp taky prasknou takze sem si udelal zatim pet kyblu ud primalexu a tak 1 nabarvil na zeleno a na nezaschlou barvu sem nalepil listy 3 sem nabarvil na hnedo a jak barva stejkavala tak to delalo neco jako kuru(docela husty) no a jeden sem obalil kurou a bripevnil dratem ale je to takovy nestabilni no nic takze ten jeden zelenej sem si umystil na peknej 20m smrk prvnich 5-10 metru sou vetvicky tak mrnavy ze em byl rad ze sem se udrzel pak zacinaji silny vetve kybl se dal tak 2-4m pod spci a musel sem uriznou 3 vetve(sorry ale pak sem 8l kyblem plnym vody zalil skolku za odmenu) a posadil mezi vetve kybl kterej pricvazal dratem slunce ta pera od rana do vecera nejhorsi blo tahat kybl plnej zeminy nahoru a pak sem tam tepr dal 2 sazenicky newym co je to za model jo a jeste k tomu stromu vite jak sou ty cerny lesy (vzrostly stromy ze skolek) tak do tech to sazim nenji moznmy to tam nalezt(doufam)

a jeste sem chtel podotknul k tem pokaceni stromu kdyz na svym stromu najdete cervenou tecku nemusite se hned strilet tak na ni bud udelate zelenou skvrnu(sprej se da koupit je to takovej jakoby svitici) a nebo to proste treba spachtly odloubnete i s kurou a bud to tak nechate a nebo kdo ma i ten cervenj sprej tak ho udelate na jinym strome
that"s all and I"m quit
Kapka1
Ja už dneska zasadil 2 řízky Orange Bud na strom. Je to takový malý, asi 10ti metrový smrček na který se dobře leze a svítí na nej slunko skoro celý den. Doufám že to poroste. CUS
LeTman
Uz pisete, ze davate kytí na stromy,ale já se ještě ve zprávách o počasí dovídám, že se teplota v noci a ráno pohybuje i okolo 0 i míň!! Nechci zbytecne strasit, ale ta moznost umrznuti vasich milacku tu porad jeste je. Radsi pockat do kvetna a na lepsi teploty...
onrejblesk
jo lidi tak ja uz mam dohromady 6kyti na strome zatim jenom 2 na 10l kybl ale nakonec tam bude jen jedna jo a jeden kybl je nevyuzitej priptavenej pouze d ne zasadit takze strom 20m docela psycho nahore mam jeden kdybl zasazeno pred 14dnema dalsi 15m strom ten je v pohode tam ma taky jeden kybl a v tom 2 kyto sazeno vcera takze v nedeli a nakonec 25-30m strom to bylo hodne psycho pskrabanejj jak swine nez sem vylezl nahoru taky nahore to fici ja mel skoro zavrat ac ji nemyvam a tam mam 2kyble ale veslli by se i tri a v tom jednom mam 2kyti a v tom druhym jenom hlinu a tam zasadim pristi tejden tot vse
DIXXX
Kluci musim řict fakt dobry projel sem tu teměř všechny vzkazy a klobouk dolu....
Vypada to že do toho pěstění na stromě du taky........
Tak ať je letos dobrá sklizeň.... peace
Hepi
no tak sem si taky zkousel vylizt na strom, a zjistil sem ze mam strach z vejsek.... lezl jsem ale na borovici a ta ma kazdou vetev jinde takze sem vlastne lez dokola kolem kmenu a asi po 4-5 metrech sem se bal ze nedosahnu na vetev nebo se podemnou neco zlomi a slezl sem. chci nekde splasit zebrik a vylizt si na jeden peknej smrk, to uz snad bude o necem jinym
luckyBOB
vrele doporucuji lidem co se boji vysek pestovat na strome...:D
dyk
vipadá že je to v ....... dneska mrzlo a kitti co mám doma na balkonku vipadala ze je k.o a stromovky budou asi natom stejně no uvidime a jak jste natom vy co jste už sadili?DYK
wOOkie
neboj, přízemní mrazíky prej na stromech nefachaj, takže asi kýblovka-klidovka :)
Rozmyslal som nad tym ze ci v lese neni moc velka zima v noci teraz na jar mozno aj hej co??? a neopadava to ihlicie ktorym mame prikryt kyble??? Chcem vediet od akej velkosti mozem dat rastlinku hore?
BBVlada
Zdarek, ja letos jdu taky do stromu...mam 2 stromy, na kazdy 2kyble....Půda bude : úrodná lesní černozem s upraveným pH,písek,substrát pto kaktusy a suklety....kyble budou 12litovy a pestovat budu Early Misty,Durban Poison a jeden dobrej noname Skunk:-)

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma