Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sweet Purple - parádní model na sport. člověk po něm není otupělý, ale naopak SP působí jako doping. parádně se mi po něm hraje velký fotbal, sálovka a hlavně stolní fotbálek, ten je na SP opravdu sqělý. rychlé reakce, předvídání co udělá spoluhráč, ale i soupeř (kam vystřelí, přihraje). na turnajích ve fotbálku jsem na SP dosahoval nejlepších výsledků (a nejenom já).
zkus Orange... Říká se, že má mírně tripové účinky... a můžu říct, že ty oranžový trojúhelníčky vzájemně se proplétající v zářivě brčálově zeleném podkladu mi přišly vážně úlet... ale je to už dýl, tenkrát to byly moje osmnáctiny a bylo do toho trochu alkoholu... ... ale jak říkám, docela úlet...
Byl to asi nejoriginálnější zážitek, jakej jsem kdy po hulení zažil
A pak taky ta již zmíněná Belladonna .... Energoška největší ( v malý míře... ) Ve většim to docela rozseká Ale to je individuální
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
jj, ktej BD - při většim množství je to pro mě nej umrtvovák...
Buddha - takovej veselejší model, víc ho vydržim - dýl funguju, dokážu celkem rozumě komunikovat
ale jak je psáno - je to děsně individual...záleží na set a settingu...
Durban, Durban Poison - mam moc rad. Mam po nem pocit, ze jsem spis vystrizlivel, nez se vyhulil. Pracovni model, po kterym jde delat vsechno. Skvelej nadhled nad svetem. Neumrtvuje, naopak probere a drzi dlouho pekne vysoko.
No,já si myslím,že záleží víc na náladě a na době,kterou ste před zhulkou nehulily.|Když bych měsíc nehulil tak by mi přišel asi každej model dost dobrej a možná i halucinogení
no ja myslim ze tak zalezi na tom kdo to kouri, jestli neco kouril pred tim, jestli pil, jestli to je kurak cigaret, v jakym je psychickym rozpolozeni, jestli treba nema kramy, zmena chemie v mozku, proste jinej roztok. a vim ze sem si dal jednou v Arnhemu speka JH a byl to silene extravagntni ulet, ze sem mel moc energie, chtel sem skakat po autech, vsim hazet, vsechny sledovat a rozebirat skladat.
no a druhej den sem si to dal, to samy, jako prvniho speka a mel sem haluze jaxvine, vlastne ani nevim jestli to co si pamatuju, bylo to co se stalo. (tak to teda samozrejme nikdy neni, ale jestli to bylo aspon nejak takhle popsatelny). ten barman byl beloch a mel na cele bilej obdelnik cerny kuze nasitej velkejma stehama a barmanka mela jedno voko skleneny, paxe kouknu na speka a zjistil sem ze sme si kazdej dali dva prdy a spek zhasnul, taxme ho zapalili a zacal se mi prohejbat pohled, tak tripove. pak sem se uzavrel do akvarka. (vsechno vidis vsechno slysis, kdyz se te nekdo na cokoli zepta, tak nemuzes odpovedet, zdase jako bys mluvil a mel vypnutej zvuk), taxme tu druhou pulku schovali a dali ji nekdy, ale to uz asi nebylo vono, protoze si to nepamatuju.
tak asi tak
07-05-2004 v 22:40 PM
Chronik Nový Člen
Nejlepsí model kterej jste kdy meli a jeho ucinky.
Bylo nás devet na jednu malou zilku ale ty ucinky byly bombový vsech devet lidi melo hotovo.ale ty nejspickovejsi modely muzou mit jenom lepsi lidi nemyslite?
Nejlepší model co jsem měl byla asi White Widow, bylo to v Asterdamu a poté co jsem s kámošem nuceně dokouřil fajfku (prostě mě spadla z ruky :-°) Pak se kámoš svalil do stanu a dělal tam podivný věci (asi něco viděl ;-°) NO já jsem s pomocí Alláhovou (Bůh by mě asi nepodržel :-°) seděl a najednou z moře (? kde se vzalo tu se vzalo) vylezl obrovskej ježek a odešel k záchodkům. Pak jsem raději zalezl do stanu a usnul. No a druhej den jsme se asi v 10:00 probudily, úplně na kaši, tak že vylézt ze stanu představovalo docela problém a to ani nemluvím o přípravě snídaně ;-°)