Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pěstuju proto, abych měl co kouřit - nekouřím proto, abych mohl pěstovat... tzn. mám radši kouření, přece jenom nadšení z růstu a vůně kytky se tomu nevyrovná...
Ja mam radsi pestovani,,mam rad pestovani rostlinek proste a kdyz je z nich huleni tim lepe.. i kdybych mel tolik penez ze bych moh od dealera koupit kolik ganji bych chtel tak bych pestoval.
U me pestovani vede. Ale chce to vychytat,kdyz se clovek u toho porad rozciluje tak to neni ono
začal jsem pěstit, abych měl vlastní huli a moc mě to chytlo - teď se těšim, až bude po sklizni nejenom kvůli zelenýmu, ale hlavně až rozjedu další várku a budu moc vylepšovat a vyhrávat si s tim
so, mam fakt rád obojí, ale začal jsem pěstovat marihuanu a ne třeba rajčata, takže kouření
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2 Realist > jj presne tak...mlada rika, ze se ty kytce venuju skoro vic jak ji... :c)
Ale neni nad to prijit z prace a jit se podivat jak se ji dari...
Zatim jsem nemel zadnej problem, takze jsem naprosto spokojenej...
A i kdyz nejakej bude tak preci problemy jsou od toho aby se resili... :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Než jsem objevil Grower, tak sem taky pěstoval, ale "něco" tomu chybělo. Sklidil sem 20g a stačilo nám to ve dvou skoro na rok. V pátek a v sobotu špeka - prostě v klidu. Dneska zhulíme za rok kilo - pravda je, že už ne ve dvou - hulíme denně x špeků.
možná mě baví víc hrabat se v hlíně, než se válet kamennej na gaučí a mumlat hovadiny. Kdybych musel přestat hulit, třeba ze zdrav. důvodů, tak budu pěstit dál. Jinak kladnej vztah ke všemu co roste a ke všemu, co se pak dá sežrat
Hele, tak teď můžu hlasovat i já. Kdo počká ten se dočká.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."