Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nekteri tady uz mate volebni pravo a tak bych rad s Carlosovym svolenim dal vedet, ze jistej Robert Veverka - sef Legalizace.cz - kandiduje za Piratskou stranu do Poslanecke snemovny CR.
Ja osobne, jakozto zastance uplne legalizace konopi a vsech jeho produktu budu urcite volit Piraty a budu krouzkouvat Roberta Veverku. Vice info najdete na http://www.robertveverka.cz/ .
Chapu, ze pro nekoho muze byt osemetny volit tak malou stranu, ktera ma maly sance dostat se tam a navic ma velmi uzkej zaber toho, co pak muze(=umi) delat. Jenze prave to je podle me to, co tahle republika potrebuje. Velky strany maj vetsinou jen velky tluchuby a kecalisty, zatimco lidi se znalostma nekterych oblasti tam strasne chybi. Jen se podivejte v jakym stavu je elektronicka komunikace s uradama ( a kolik uz nas to stalo penez). A taky se podivejte, jak strasne dopadl zakon o konopi, vzdyt je to pomalu horsi, nez driv bez nej!!! Proto chci do vlady dostat nekoho, kdo se klidne bude venovat jen tehle oblasti, ale bude to delat poradne a odborne.
Volby jsou jiz ted - 25-26.10, takze pokud vam neni lhostejno kdo se tam dostane a bude nam vladnout, resp makat. pro nas a realizovat co chceme, jdete a volte!!!
K volbám určitě půjdu ale budu volit jinou stranu. Bohužel je náš stát v tuhle chvíli v takový situaci, že legalizace by byla super, ale jsou tu mnohem větší a závažnější problémy, který je potřeba řešit. A myslím si, že piráti nejsou tou nejlepší volbou, kdo by je mohl změnit.
taky budu volit malou stranu ale piraty ne jsou to asi v poho typci.
nimene program je bidnej, samozrejmne se nekomu muze libit.
uz nemusime prece volit mensi zlo na to ja seru, at se volilo jak volilo tak nas ty kundy jenom ojebavali.
kazdopadne preji piratum hafo volebnich hlasu a treba se tam sejdou i z tou malou stranou co budu volit ja
řekl bych, že tudy cesta nevede... v něm se ozve: „Čau vole, nechceš kandidovat do sněmovny?“
„Halóó, kdo volá?“ ptám se s údivem, „co je to za blbý vtipy?“
„No nazdar, tady Ivan Bartoš z Pirátů.
A to je podle tebe solventí kandidát? To pak může kandidovat každej tajtrdlík a ve finále nic nezmění! Rozhodně né tenhle.
Původní příspěvek od Black Sheep řekl bych, že tudy cesta nevede... v něm se ozve: „Čau vole, nechceš kandidovat do sněmovny?“
„Halóó, kdo volá?“ ptám se s údivem, „co je to za blbý vtipy?“
„No nazdar, tady Ivan Bartoš z Pirátů.
A to je podle tebe solventí kandidát? To pak může kandidovat každej tajtrdlík a ve finále nic nezmění! Rozhodně né tenhle.
No a jak si myslis, ze spolu telefonujou ostatni politici? Vzdyt uz to kolikrat bylo na verejnosti - mluvi jako normalni lidi, ne jako v debatach v televizi. Tomuhle bych vubec nevenoval pozornost.
Původní příspěvek od bublaspiel Co mě se týče nijak po celkové legalizaci netoužím ..současný stav je idealní
To uz se probiralo mockrat..jestli je pro tebe idealni, ze k tobe muze prijit jakejkoliv fizl a rict, ze ma podezreni, ze u sebe mas travu, na zaklade toho te prohledat a kdyz neco nedejboze najde, tak ti to sebrat a dat pokutu az 15Kkc...jestli ti prijde idealni, ze lecebny konopi pro lidi co nemaj o pestovani ani paru a asi se na to nikdy nezmuzou, je v podstate nedostupny a oni tak berou nekdy az desitky ruznych nefunkcnich leciv, ktery platime my vsichni...jestli ti prijde idealni mit ve state cernej trh s travou, na kterym se napakovavaji vietnamsky velkopestirny (nejen) misto legalnich a kontrolovanych pestiren, co prispejou danema do statniho rozpocktu....tak prosim. Pak pro tebe legalizace opravdu neni ta spravna volba.
r-man: koukám, že ty si to představuješ tak, že tu vznikne ,,malý holandsko ,, co? Řekl bych ,že prd ba naopak bude k mání pouze šajze , který bude pěstovat Babiš támhle někde ve skleníku a ještě k tomu draho, žádný soukromničení nebude aby sis pěstoval pro svůj vlastní užitek a černej trh bude furt stejně trestanej možná ještě hůř...... jinak tohle tu už taky bylo viz. strana zelených a nic moc z toho nevzešlo, takže můj názor na to je že je to jedna velká < >. Možná bys měl někdy vytáhnout rypák z boxu, aby ti to nelezlo tak na palici. A ještě k té komunikaci, ano,oběvilo se takové chování na veřejnosti jíž několikrát, o tom žádná ale dává se to tam aby ses mohl pousmát a říct s,i to je ale primitiv...
Přijde mi trochu děsivý volit někoho, kdo je o 2 třídy větší zhulka než já ještě k tomu za Stranu-Internetově-Bolševickou, trochu nechápu, proč je to v zákoně a právu...
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Přijde mi trochu děsivý volit někoho, kdo je o 2 třídy větší zhulka než já
To jsi někde slyšel, nebo ho znáš ? Taky nemusíš volit přímo něj, on není jediný kandidát.
jinak zdravím
Nedávno jsem se o to začal zajímat díky předmětu na škole, takže bych tu chtěl nastínit můj skromný názor. Sice piráty neznám osobně, ale po shlédnutí nějakých duelů, proslovů a hlavně reklamní kampani, kterou měli asi nejrozumnější bych se za ně přimluvil. Jedna byla úplně jednoduchá bez jakýchkoliv pozlátek, a ta druhá byla aspoň přirozená, kde vystupovali lidé jako lidé se svými názory a ne jako mluvící loutky viz třeba SPOZ a teď nevím ještě kdo, ale bylo to strašně směšně nahrané.
Jak je asi jasné, nemají šanci vyhrát, ale mohl by to být dobrý začátek jejich kariéry. Přece jenom se jeví jako nová mladá strana s ideály a odhodláním konečně něco dělat a ne jenom kecat a slibovat před, a během voleb.
Sice mě na legalizaci, a ACTA tolik nezáleží, jako na tom aby ceny a daně nestoupaly, ale mají ještě čas se vytříbit. K té legalizaci, byl bych pro aby to bylo legální na léčebné účely. Jinak ne, protože to přeci jenom není zcela bezpečné a každý by hulit neměl a také to není životu důležité, stejně by tu existoval černý trh, takže by se nic nezměnilo, s tím že by potřební lidé neměli strach pěstovat. Ty ACTA jsem nijak moc nestudoval, ale pokud vím jde tam i o kontrolu osobních údajů, sledování atp.. a to taky není zrovna ok.
Takže abych to shrnul, na mě působí jako chytří vystudovaní lidé, kteří by mohli mít šanci to ( nás ) někam dotáhnout.
PS: Největší zlo se mi zdá prozatím BABIŠ a jeho strana Ano,bude líp. ( GMO a vůbec jeho minulost, zazobanost kecy kecy kecy... )
Původní příspěvek od yabasta taky budu volit malou stranu ale piraty ne jsou to asi v poho typci.
nimene program je bidnej, samozrejmne se nekomu muze libit.
uz nemusime prece volit mensi zlo na to ja seru, at se volilo jak volilo tak nas ty kundy jenom ojebavali.
kazdopadne preji piratum hafo volebnich hlasu a treba se tam sejdou i z tou malou stranou co budu volit ja
souhlasim je potřeba to rozředit
QUOTE]Původní příspěvek od Highskór
PS: Největší zlo se mi zdá prozatím BABIŠ a jeho strana Ano,bude líp. [/QUOTE]
Já osobně Pirátům hlas dám, mr.Veverku ale rozhodně nezakroužkuju. Jinak jsem pro úplnou legalizaci, ale to je asi spíš jen sen. Už jen kvůli mezinárodním smlouvám, které máme uzavřené a zřejmě by je nebylo dobré porušit.