Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau groweři,
Moc prosím někoho ochotného, jestli by byl tak laskav a byl by schopen mi poradit co nejříve, protože moje kytka ma na mále. Už jsem zde před pár dny přidával fotky mojí kytky, která byla zřejmě přelitá. Nechal jsem ji 4 dny bez vody, dokud se veškerá přebytečná voda nedostala pryč. Teď, když píchnu do hlíny, tak je o mnoho sušší ale zase né úplně suchá, řekl bych, že v normálnu. Každopadně, zdá se že kytka pomalu chcípá a já stále nevím proč. Dolní patro listu už úplně uschlo, prostřední začíná usychat od kraju listů a pomalu se to objevuje i na vrchním patře. Budu mnohokrát vděčný, když mi někdo rychle a správně poradí. Díky moc!
Původní příspěvek od kentus_ ani hlína by neměla být předhnojená
To bys měl vědět, jak ti má pak někdo pomoci, když nepodáš potřebné informace.
Nepochop mě zle. Nereju do tebe, jen si myslím, že přesný popis problému by značně pomohl určit diagnózu.
To bys měl vědět, jak ti má pak někdo pomoci, když nepodáš potřebné informace.
Nepochop mě zle. Nereju do tebe, jen si myslím, že přesný popis problému by značně pomohl určit diagnózu.