Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj lidi, obracím se na vás s dotazem, snažil jsem se tu o tomto tématu něco najít, ale nepodařilo se... Takže k věci, JAK DLOUHO VYDRŽÍ PŘI ŽIVOTĚ PYL ZE SAMCE!? Jde o to, že mi nedopatřením opilila indoor ourodka (bohužel ne mojí vinou) a chci se zeptat, když vystříkám třeba savem a vymeju skříň a plus místnost okolo (jestli to není zbytečné třeba v případě, že pyl vydrží jen nějakou dobu), tak zda to je vůbec bude účinné nebo jestli se mám modlit a nebo ne... Díky moc za info, větší díky budou patřit zdejším GURU, takže čekám na odpověď... Zatim zdar a síla všemu zelenému!!!
Naposledy upravil boytwoface 30-11-2006 v 11:47 AM
Hmmm, tak dik futeW, jasný, sám nemám rád gramatické hrubky, ale nějak mě to nesecvaklo, polepšim se, abych neměl trestné body... )) No tak půl roku, ale spíš jestli to jde spolehlivě něčím zlikvidovat, bojim se, že tohle je docela na pytel!
Hele, zmraženej ti pyl vydrží klidně několik let...
Ale pokud to dobře chápu, tak o tohle ti nejde, ne?! Chceš se ho zbavit ze skříně?? Tak to by sis musel chvíli počkat, než by byl zcela neúčinný. Radši ji vymej a klidně vydezinfikuj, jak říkáš a mělo by to být ok...
imho. stačí skříň umejt vodou (třeba s peroxidem proti plísni)....jakmile pyl naklíčí (vyšší vlhkost) tak je v koncích a ten den hyne :dead: ....btw.nezapomen na větráky
Díky všem pánové za vaše příspěvky, také jsem slyšel názor vzít to takovou tou parní pistolí, což by bylo asi nejlepší - zaprvé vlhko, které to naklíčí a zadruhé velká teplota, která tomu dá asi taky kouř... )) Takže super, udělám co budu moct a budu se modlit.
mám jeden vcelku zásadní problém, snažil jsem se načerpat info dříve než založit téma ale odpověď jsem nenašel.
Jak a čím dostat z homeBoxu pyl? Popřípadě jak dlouho je pyl aktivní .....
Na počátku byly feminizované semena u kterých se objevil jeden nadsamec a zbytek hermáči-asi prostě všechno mělo milion semen, bohužel zjištěno to bylo pozdě až ke konci growu kdy se s tím nedalo téměř nic dělat. U druhého growu byly použity klony a výsledek byl v pálkách malé semínka. Po growu sem se snažil box nějak po stěnách otřít jarem a desinfikovat s tim že by to mohlo stačit. Nyní v třetím growu kdy jsou opět použity klony to vypadá v 25dnu bloomu, že jsou zase omrdaný viz foto. mám semínek pokrk chci si konečně vychutnat pálku bez semen.
Já room vystříkávám.
Do rozprašovače na kytky dám 30% roztok peroxidu vodíku a na tvář roušku.
Od stropu až po podlahu to pořádně vystříkám a čistou hadrou stahuju. I v zahybech. vyždímu v kýblu čistí teplé nebo vlažné vody.
Pak už jenom sundám z pacháče filtr a properu ho jenom vlažnou vodou bez chemikalii. nechám usušit a z5 na pacháč.
VYměním přítaz filtr. to je 10cm trubla a na ni natahlé 3 punčocháče. vyměním ty punčochy.
Utřu lampu, stinidlo. vrch i spodek. ventilator atd.
Potom už jenom dávat bachy na hermače a samce.
hermače zkusit zastřihovat samčí květy a nechávat samičí. popřípadě likvidovat celou kytku.
Původní příspěvek od Guara Čus, hele, možná se mýlím.. ale tohle je normální, mám to vždycky na kytkách a žádné semínka jsem tam neměl, tak nevím :/
jo normalni to co tam mas oznacene je preflowers vytvori se drive nez samotne palicky a podle nich poznas nejdrive samce/samici. jinak na pyl savo zere vsechno