Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
tusim ze uz tady podobne tema asi je ale hledani nefunguje zrovna dobre.... takze
Znate nejake dobre obchody s konopnym oblecenim nebo mate nejakou oblibenou znacku? Docetl sem se ze by konopne obleceni melo mit delsi zivotnost a lepsi termoizolacni vlastnosti...
kulich z 50% konopnej? To patri skoro do threadu o nouzovkach
A jinak abych nebyl uplne OT, tak jsem si asi pred 10ti rokama v Belgii za tezky prachy koupil konopny pyzamo ... manzelka v nem dodneska spi a porad vypada jako funglovka (jak pyzamo, tak manzelka )
www.Konopne.cz Myslím že dokonce má tady na G reklama tato stránka. Mají tam kupu věcí.
Jinak mám z konopí batoh od Grateful Hemp. Jak už psal Mara69 dobrá značka.
EDIT:
citace:
Původní příspěvek od Caputo
Jo, z konopí nemám nic, snad jen pouzdro na mobil...
To je spíš špatně, nemyslíš si? To musíš napravit.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
[i]
A jinak abych nebyl uplne OT, tak jsem si asi pred 10ti rokama v Belgii za tezky prachy koupil konopny pyzamo ... manzelka v nem dodneska spi a porad vypada jako funglovka (jak pyzamo, tak manzelka ) [/B]
Jsi vůl
Jo, z konopí nemám nic, snad jen pouzdro na mobil...a šrajtofli...
Původní příspěvek od KaB kulich z 50% konopnej? To patri skoro do threadu o nouzovkach
A jinak abych nebyl uplne OT, tak jsem si asi pred 10ti rokama v Belgii za tezky prachy koupil konopny pyzamo ... manzelka v nem dodneska spi a porad vypada jako funglovka (jak pyzamo, tak manzelka )
no ani bych neřekl - nejsem si jist, jestli neměl procent náhodou 55, což je stejně jako výrobky THTC a o 5% míň než výrobky od Grateful Hemp
nevíte, kde by se dala koupit aspoň většina toho, co maj v katalogu? to co sem na netu našel nebyl ani jeden výrobek, kterej se mi líbí a kterej bych si chtěl koupit..
Já nakupuju výrobky z konopí na www.urban-shop.cz :-) Maj přehledný výběr a spoustu barevnejch kombinací....Většinou ty věci jsou 50% konopí a 50% bavlna, ale maj i věci, který jsou 100% z konopí...Ten obchod mě našla ségra, která je do toho totalka.....