Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prosim o pomoc vlitnul mi do skleniku spacek,samozrejme mi zlomil celou velkou vetev.je jeste zcasti srostla ale lezi na zemi.
co s tim,zatim jsem ji podvazal provazkem,ale nevim nevim.diky vsem
hele ja bych se o tu vetev nebal,letos sem musel takhle zlamat celou kytku a dala to v pohode.nejak sikovne bych ji prvazal aby byla rovne a uvidis ze to da
mě tak napadlo, že bys to mohl potřít stimulaxem, já když odstřihnu nějakej ten list, tak ho tam jen tak preventivně natřu.
Jestli to bude mít nějakej efekt nevim, každopádně místo kde to vždy potřu, tak neztmavne, ale pomalu se zahojí
mohlo by to fungovat jako zpevňující náplast místo strupu.
větev neřeš, přivaž k ni na čas kus špejle jako dlahu a nech ji bejt, pokud si do toho už moc nešťoural, sroste sama..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
já měl stejnej problém akorát u 3m kytky kde sem ji už musel přivázat kvuli viditelnosti z ulice,tak sem ji zavázal na špičce,přitáhl a rup 30cm pod vrcholkem to prasklo,tak sem k tomu dal špejli a stahnul provázkem. Po 14 dnech to kytí ukočírovala a udělala tam koleno jak prase ,takže si myslim,že jí to zas tak moc nevadí pic