Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Preprava klonu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
spector
Stálý Člen

Karma uživatele spector - 64% Pěstitelská

Dotaz Preprava klonu Příspěvek č. 1

Zdravim, tentokrat jsem hledal jak ve faqu, tak i normalnim hledanim, ale odpoved jsem nikde nenasel. Pritom vim, ze nekde na groweru je, jen nemuzu najit ten topic, kde jsem to cetl; tudiz se predem omlouvam za tenhle dotaz

Nuze k veci: Jak prepravovat klony?

Potrebuju prepravit 5 klonu asi 7 hodin autobusem, a to pokud mozno bez poskozeni

Cili, jak zajistit, ze neuschnou, nezhnijou, budou mit dost vzduchu atp...

Prosim o brzkou odpoved. Diky predem

I. Indoor: 70W Sodik - Chronic X AS/TP/WSI/WSS ... Sklizeno (19g)
Jsem nula a jsem na to hrdej.

Old Post 14-06-2009 v 17:54 PM
spector je offline   Profil uživatele spector   Find more posts by spector   Foto galerie člena spector   Click here to Send spector a Private Message   Add spector to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Nieco na ten styl: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17683

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 14-06-2009 v 18:04 PM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

chjooo zas neumim hledat... priste zkusim i slovensky hledat... tak dekuju moc

Old Post 14-06-2009 v 18:09 PM
spector je offline   Profil uživatele spector   Find more posts by spector   Foto galerie člena spector   Click here to Send spector a Private Message   Add spector to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

No víš co já udělal, normálně jsem rozpůlil pet lahev, pak jsem tu vrchní část o něco zkrátil a ty kraje jsem rozřezal na proužky aby se to dalo dát dohromady. Ten spodek jsem naplnil perlitem a zasípal jsem do toho klony v rokwoolu. Ten vršek jsem zasunul do té spodní čásni a kolem dokola jsem to zalepil těsnící gumou nebo izolačkou. A protože to bylo i z vrškem tak jsem to mohl i pokropit a kytičkám tam bylo dobře. Kámoš se proto nestavil a přežilo to noc a myslím že by to tam i rostlo.
Ono by to chtělo asi foto ale snad si to dokážeš představit.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 14-06-2009 v 18:47 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
spector
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

dik za napad, taky jsem to chtel narvat do petlahve, ale to bych musel mit plnej bagl petflasek a to je prilis velky, takze pouziju tu rolickovou techniku z odkazu...

dokonce nepouziju rolicky od toaletaku, ale takovej kartonovej tubus co mi v nem prisel plakat. uz jsem si byl i koupit jiffytablety, takze je to v pohode. uvidime jak to vyjde vsecko.

Old Post 14-06-2009 v 19:53 PM
j0llyj0k3r
Stálý Člen

Karma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% PěstitelskáKarma uživatele j0llyj0k3r - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

je to plevel a z vlastni zkusenosti je v podstate uplne jedno v cem je prepravis, dulezity je nepolamat koreny lezouci z RW, v PETce jak popisujete klony uz nekolikrat prezily i nekolik dni uplne bez problemu, kdyz si je nekdo nevyzvednul.. ale osobne uz jsem vezl rizek i v kapse v igelitovym pytliku a i zabalenej jen tak do papiru s listkama "slisovanyma" k sobe mno a jak vesele si dneska rostou, takze pred transportem zvlhcit RW a davat bacha na koreny, ostatni je fuck.. te pic..

Bushy Greenhouse 2009 AK-47, White Russian, Durban Poison
Bushy Dream 2010 Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..

Old Post 14-06-2009 v 22:13 PM
j0llyj0k3r je offline   Profil uživatele j0llyj0k3r   Find more posts by j0llyj0k3r   Foto galerie člena j0llyj0k3r   Click here to Send j0llyj0k3r a Private Message   Add j0llyj0k3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele j0llyj0k3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

spector: zrovinka jsem to měl na monitoru http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=219416

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 14-06-2009 v 22:19 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Hyde: To je zbytečné složité se mi zdá.
Kurňa škoda že jsem to nevyfotil jak jsem to udělal já.

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Old Post 14-06-2009 v 23:01 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 9

Mnoo kazdej rozumnej matkar vam to zabali tak, aby se tomu pri transportu nic nestalo. Tzn: sadbovac na koreny, nejakou krabicku, kde budou klony v pytliku a mit mokry kostky.. takhle ti mali prcci prezijou aji 24 hodin v cajku, pri preprave..

Jinak musim souhlasit tady s panackem j0llyj0k3r
( muhehe on vi:-))) )
Je to plevel.. ale zase odsad pocad.

Old Post 15-06-2009 v 17:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

citace:
Původní příspěvek od Mr.MEN
Hyde: To je zbytečné složité se mi zdá.
Kurňa škoda že jsem to nevyfotil jak jsem to udělal já.

Tak tedy jinak: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=17683
příbuzné téma: http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=2

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Naposledy upravil Hyde 18-06-2009 v 17:13 PM

Old Post 18-06-2009 v 17:00 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:27 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás