Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tímto bych Vám chtěl ukázat jak na tom jsem s mýma kytičkama, které mám ve skleníku. Po neúspěšné minulé sezoně, kdy jsem sklidil pouze jednu malou kytku a to ještě noname semeno jsem nasadil dvě kytky z řezů.. Datum výsadby prvním týdnem v dubnu...bylo relativně dost teplo tak jsem to tam šupnul.
MODELY > SHIT & BUBBLE GUM
Protože jsem chtěl, aby mi to jelo fest, tak jsem pod dvě kytičky dovezl cca troje plné kolca odleželého koňského hnoja (odleželý byl fakt dost dlouho, tak 5 let určitě).
Zalévám to odleželou vodou normálka ze studny...
Ze začátku jsem je na noc dosti kropil vodou aby měly vlhkost..
Postupem času mi kolega donesl nějaké hnojky: Phyt-amin a Alga Bloom vod Plagronu. (čímž mu děkuju)
Zatím dávám pouze postřik (phytamin) a to 1x za 4 dny!
Ve skleníku je fakt dost horko, teda když svítí ta koule nahoře
Přes noc se teplota pohybuje okolo 10 až 15 °C a přes den když zapomenu otevřít skleník tak až přes 40, ale snažím se to regulovat tak na těch 30 až 35 °C.
Kytky jsem zastříhával metodou FIM, což se docela povedlo, z toho SHITU je krásný keřík, BG mi ze začátku nechtěl moc jet, ale vzpamatoval se a krásně poskočil.
Snad jsem tak na úvod řekl vše, na co jsem si vzpomněl Jo asi jen to, že mi začlo nakvétat, ale myslím si, že se to nakvítání pozastaví a bude to jen růst....
LET'S GROW
1. foto > SHIT - měl za sebou cca 17 dní po nasazení
2. foto > BUBBLE GUM - taky 17 dní
3. foto > SHIT - 4 týdny
4. foto > BUBBLE GUM - 4 týdny
5. foto > shit - 4 týdny (patra)
1. foto > SHIT - 6 týdnů
2. foto > BG - 6 týdnů
3. foto > SHIT z vrchu
4. foto > BG z vrchu
Kytky docela rychle rostou, tak se snažím ohýbat co to jde, pár stonků jsem zlomil, některé omylem, některé ne. Na ohýbání používám buď halfmoony nebo provázek a tyč položenou na hlíně
Kdyby vám něco nebylo jasné, tak šupito presto se ptejte
nevím,co si pod slovem efektivně představuješ ,ale budeš to mít krušný!
já bych se toho nebál a zakročil bych jednou a rázně,zkus nadělat náký řízky,polámej to,zohýbej to,uvaž to,zastřihni,ustřihni jak se ti to bude líbit ... každý si nemůže dovolit oddělat horní okna,ale je lepší zakročit určitě ted,než ti to začne kvést ...
jinak ale pěkná práce,budu sledovat .. K+
hojas,...na výsadbu do skleníku je čas až do konce června,já osobně dávám prokořeněné řezy z jogurtových kelímků první týden v červenci a stejně kytky udělají 2 metry...nadělej z nich kopu řezů, vyryj je a dej místo nich až ty zakořeněné řezy! a tyto kytky hoď (až se vzpamatují s přesazení v 10 lit kýblu) do kukurky nebo někam do přírody...nic efektivnějšího mě nenapadá...držím palce!
P.S. tímto tempem je máš za 3-4 týdny po strop a Shit dozrává v druhé půlce října, to máš další 4 měsíce před sebou!