Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
CAUTE VSETCI GROWER!!!!
Inspiroval som sa growerom, vela som cital fora,kupil si spravne semienka a zacal som pestovat,ako sa to vyvinie budete poznavat casom....
Mimochodom kupil som widow skunk od eastseeds za par euro a ked mi pridu budem vas informovat o vyvine mojho pestovatelstva..........
Pridu asi tak do tyzdna tak dovtedy cau!
Pomahajte mi a drzte mi palce prosim.....Diki moc!!!
No ty jo jsem zvědav co ti z toho vyleze. Měl ses spíš řídit podle seeds banky než podle peněz. Geny jsou snad nejhlavnější.
Špatné seeds ti může zkazit celý rok.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Bude to rast vonku na zahrade, a nieco tiez na balkone,keby to nahodou ukradli.
Semeno este nedoslo, tak cakam. Neskor budem potrebovat rady kedy to dat zaklicit. KEd to pride za nejaky tyzden uz to mozem dat klicit ci je este skoro?A hnojivo chcem pouzivat organicke.Slepicaky,hnoj,koprivu a taketo veci je to vhodne ci radsej nieco z obchodu ako PLAGRONnapr...?
Tak semena stale nedorazili, ale cital som jedno forum chlapika co pestuje na oknach, je to nenarocne a jednoduche.A da sa to robit po cely rok....
Poradte mi je to dobry sposob???
Zdravim te,jsi docela odvaznej to davat tak brzo naklicit kdyz to jak pises hodlas pestovat na balkonu a venku. Nebojis se to ho ze ti to nedostatkem svetla v rannem stadiu rustu zacne nakvetat. Tak hodne zdaru at se ti dari.