Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny. Co jste použili a kde jste to sehnali jako mřížku na SCROG? Případně jak jste jí vyrobili
Dneska jsem procházel obi a baumax jestli bych něco vhodnýho třeba nenašel a naprosto bez úspěchu.
Našel jsem tady na foru akorát udělaný z jutovýho provázku natahanýho v rámu, což je docela pěkný ale nějak se mi do toho nechce..
Takže máte nějakej tip? Děkuji za odpovědi
Původní příspěvek od Huskyboy No to jsem myslel jaký pletivo atd, nebo nějakou mříž pro pnoucí se rostliny atd já nevim . Zajímá mě právě kdo to jak vyřešil, pro inspiraci
Většina těch lidí, který se rozhodnou pěstovat pomocí ScrOG si síť vypletou.
citace:
Původní příspěvek od Huskyboy ale nějak se mi do toho nechce..
Je docela smutný, že tě tvoje lenost dovedla k tomu jak to obejít.
Sakra vždyť takle tomu growingu berete veškerý kouzlo, není nad to si to pěkně zkuchtit, vydrbat se na tom a pak si užívat toho krásnýho pocitu po dobře odvedený práci a ještě když uvidíš jak ti v tom kytky krásně rostou, nemluvím jen o takovéto síti, ale o čemkoliv co growing skýtá, stavba skříně, zapojení lampy, apod.
Sorry, že takle rejpu, ale nedalo mi to, přijde mi to trochu jako slabota, radši si to užívej a zamakej na tom ať se kytky mají a ten grow stojí za to ne?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
nejlepší je si to vyplíct nějákým provázkem pletivo nedoporučuju je to vopich z toho pak dostat kytku pokud jí chceš sušit v celku provázek přešmikneš a kytka je venku.jo a ty oka 4x4 jsou asi nej
Já osobně mám mřížky dvě :-) jednu z pletiva ale když přijde čas kosy tak kytku stříháš po částech neb ji zkrze pletivo jinak nedostaneš ven a druhou a ta je mnohem good vyplítanou. Dnes či zítra mi konečně dojde nový foťák a tak vše nafotím a bude to vidět na mém thredu s názvem SCROG N.Y.C.D 250 W :-)
Já bych pod 600W udělal oka 5x5cm protože 600W už dělá docela velký tlustý palice, tak ať maj v tom očku místo.
Čim míň watů tim menší díry.
Pod 400W 4x4cm.
pod 250W 3x3cm, nebo to pletivo na králíkárnu.
Ale fakt doporučuju na míru a vyplést. Nejlepší je vlasec... Nestíní a drží parádně dá se dobře šponovat.
Pamatujte, že čim menší očka, tim líp se ohýbá pod výplet, ale chce to taky místo na paldy. :-)
Jinak na fotce je 400W a oka 5x5cm a stačily by fakt ty 4x4cm. Výplet vlascem 0,25mm. 1 metr čtvereční.
Děkuju, tak ted konečně vim jak to kdo dělá..
Vypletu si mřížku z vlasce, když nad tim přemejšlim tak je to dost jednoduchý a je to za chvíly hotový
Zedy>Poprvý na zkoušku pěstuju in, už jsem na tom nechal spoustu hodin práce,shánění materiálu, lamp a kravin okolo, ale baví mě to a mam z toho radost.. Nemam zkušenosti, nevim jak se co dělá, nevěděl jsem že mřížky se většinou vyplejtaj. To že se mi do toho nechce jsem nemyslel že se mi to nechce dělat, ale že je to fórový a bude to stát zaprd(ted už vim že je to blbost). Třeba jsem vůbec nepřemejšlel o tom že když tam dám pevný pletivo tak se to pak bude blbě tahat ven, to mě prostě nenapadlo. Ted už to vim.
Původně jsem to chtěl vypěstovat jen tak jako Sea of green ale začlo to houstnout a paličky si začly navzájem vadit, tak jsem myslel že tam dám něco(pletivo,cokoliv), co je běžně k dostání a do toho je pěkně vyskládám aby měla každá svuj prostůrek. Ted už vim že příští rundu chci pěstovat jako ScrOG a síťku si pěkně připravim
Jinak ještě jednou děkuji za odpovědi, i velikosti ok jsou pro mě velice přínosné..
určitě je nejlepši si rám vyrobit sam (už jen pro ten "pocit") ja osobně bych nevolil pletivo jelikož kytky pak pujdou blbě vystřihat..... takže lepši provazek mam 350W a oka 3,5cm a dostatečně to stači.....
Ahoj,nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady,je tohle v pořádku na scrog? je to normální železná mříž,velikost ok 4cm jak je všude doporučováno..díky