Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moc teplo v boxe, Vysoká teplota ve skříni : Problémy SEM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Autor
Téma 
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Registrován: Feb 2010
Příspěvků: 543 

Příspěvek č. 113

pic, typek to mel udelany na termostat a kdyz teplota v boxu klesla pod urcitou hranici tak se fen sepnul a bylo to...zkus vic hledat tady na G...treba na to narazis...

Old Post 30-07-2010 v 17:13 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 114

Zdar Vážení
Řešim menší problém,postavil jsem si novej box,(130x80x180),dle mě je to fešák,ale až na tu teplotu. Už jsem ho rozjel takže momentálně svítim 18/6 a teď o co jde..... Hřeje mi tam 400w a teplota se vyšplhá maximálně na 31° vim že by tam nemělo být více jak 30° a ideálně tak 25-27,ale zajímá mě jestli tenhle rozdíl může mít nějaký větší vliv.. Časem si tam ještě dokoupim cooltube,ale už teď mě to vše vyšlo cca na 15kolíků (vim že mezi tim by se nějaká tisícovka za cooltube ztratila,ale měl jsem už z minula stinidlo s hornim odtahem,myslel jsem že bude stačit) Takže se už musim krotit.. A jak řikam už mam rozsvíceno,tak mě zajímá jestli jim to neublíží a já nebudu svítit jen tak zbůhdarma..

Old Post 22-08-2010 v 20:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 116  

Příspěvek č. 115

George:
30° nbo 31° už nevidím takový problém, určitě vlhči ať tam nemáš na růst 35%. Zkusil jsi převrátit den a noc? Napíšu o tom do příštího příspěvku.

Old Post 22-08-2010 v 20:38 PM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 116  

Příspěvek č. 116

Ta já mám stan na půdě a tedy hustý podmínky, dnes venku 31°C, doma 29°C, na půdě 35°C, no kolik mohlo být v boxu když se tam svítí....
...bylo tam rovných 30°C, ale jen díky tomu že jsem nastavil kytkám nově noc od pravého poledne do šesti večer, tj v největším náporu se uvnitř nesvítí. Včera ještě to tak nebylo a měl jsem v boxu 34°C a to je hnus a to tam mám jen 250W světlo.
O tom posunutí noci už tu někdo psal, funguje to a neni problém ráno a večer když se uvnotř svítí tak pracovat v boxu.
No než jsem to spustil tak jsem doma neměl nikdy víc než 24°C ale když teď z baráku tahám vzduch do pěstírny, tak konec komfortu ach jo....
Zdar zatím
No a to vlhčení to samo taky funguje, teď večer je ve stanu 27°C a skoro 70% vlhkost, tak snad to poroste potom co to včera málem pošlo....¨Zatim zdar.

Old Post 22-08-2010 v 20:46 PM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 117

MK72:
Jo jo to už mě napadlo nastavit to přes noc,jenže to mam dá se říct skoro v ložnici,sice to žádnej velkej kravál neni,ale asi by to rušilo.. No nicméně mi asi nic jiného nezbyde..
Vlhčim jak blázen,ale vytáhnu to maximálka na tech 70%,to je ale max. takže běžně je tam kolem 60%.
Mužu ještě nastavit odtah na vyšší stupeň(je to ale už rachot) což mi trochu vyřeší teplotu,ale zas mi to bere tu potřebnou vlhkost.
Odtah boxu mam 160m3 což myslim postačí,ale napadlo mě ještě vložit silnější větrák jen do odtahu lampy,ten by byl pořád slabší než odtah boxu takže by tolik vlhkosti neodváděl..
Dík a zatim

Old Post 23-08-2010 v 12:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 116  

Příspěvek č. 118

George:
No já tolik zkušeností nemám tak ti víc neporadím, ale vlhkost 60% mi přijde v pohodě. Co se týká odtahu tak zkusit to můžeš, ale možná že dneska je poslední teplej den a je po problému.
MK

Old Post 23-08-2010 v 12:37 PM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 119

Takže jsem vysokou teplotu vyřešil následovně,vzal jsem tri pet flašky 1,5l napustil vodou a dal zmrznout. Dal do boxu a drží to na 27-28°. Vydrží to zmrzlé celkem dlouho 7 až 8 hodin,takže to jen po osmi hodinách vyměnim,rozmrzlé dam zase do mrazáku a jede to dál. Sice to neni přepychové řešení,ale funguje.

Old Post 28-08-2010 v 21:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 116  

Příspěvek č. 120

Takže velice dobrý nápad kam jsi je umístil?

Old Post 29-08-2010 v 07:01 AM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 121

citace:
Původní příspěvek od MK72
Takže velice dobrý nápad kam jsi je umístil?


Láhve jsem rozmístil různě po boxu radši kousek dál od květináčů a dal pod ně misky,nebo je mužeš ještě dát do nádob s ledovou vodou.
Mam to jako dočasné řešení(než se trochu ochladí,nebo než koupim CT)

Old Post 29-08-2010 v 11:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MK72
Stálý Člen

Karma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% PěstitelskáKarma uživatele MK72 - 46% Pěstitelská

Registrován: May 2010
Příspěvků: 116  

Příspěvek č. 122

No jako emergency řešení je to dobrý bo je to jednoduchý, dělal jsem si tak kdysi pití na práci ven, fakt to vydrží celej den než to roztaje a celou dobu to tedy nějaký malý teplo odebírá, krát počet lahví a něco to tedy dá. No mě už současný ochlazení stačí už problémy nemám.

Old Post 29-08-2010 v 16:09 PM
MK72 je offline   Profil uživatele MK72   Find more posts by MK72   Foto galerie člena MK72   Click here to Send MK72 a Private Message   Add MK72 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Registrován: Feb 2010
Příspěvků: 668  

Příspěvek č. 123

Heat shield , na těch stránkách je komplet info, něco je i tady a tady . Cool tube si kup bez toho skla, jesti je to nezbytný, ale možná bys to uchladil i pod wingem..

Old Post 07-09-2010 v 21:25 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warlock*
Stálý Člen

Karma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 175  

Příspěvek č. 124

Cus, chtel bych se zeptat jestli se nemuze neco stat kdyz jsem to nejak dneska prehnal s teplotou (40°C) a s vlhkosti (30%) u seminek 3 vykliceny a ostatni nevykliceny!!!??? Nebyl jsem celej den doma ??? :/ :'( Thanks....

Old Post 20-09-2010 v 22:08 PM
Warlock* je offline   Profil uživatele Warlock*   Find more posts by Warlock*   Foto galerie člena Warlock*   Click here to Send Warlock* a Private Message   Add Warlock* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 125

čest george24: 160m3 mi přijde na 400w strašně málo já mám 650m3 (používám dvě 400 ) momentálně jedu jen jednu a větrák na cca 30 +procent a cajk. A jestli jsem to pochopil tak nejdeš na plnejch 160m3 ale máš to stáhlý, takže problém je tenhle nejspíš. Kup pořádnej větrák a zjistíš že dělá menší kravál než ta 160, vždycky ho můžeš nějak odhlučnit. Na rady jako heatshield na 4kuli se vykašli to je nesmysl a stejně to teplo se neztratí ale v tom boxu bude, stejnej nesmysl jako cooltube bez skla to je pak jen objímka v luftě. nejspíš bi ti pomohlo stínidlo s odtahem například něco takovýho: http://www.my-garden.cz/index.php?m...9b782fb5bb5d3a3 ale stejně je lepší to vyřešit pořádně aby jsi je pak na květu zbytečně neupek.

Old Post 20-09-2010 v 23:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host


Registrován: N/A
Příspěvků: Žádné 

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od masterblaster
čest george24: 160m3 mi přijde na 400w strašně málo já mám 650m3 (používám dvě 400 ) momentálně jedu jen jednu a větrák na cca 30 +procent a cajk. A jestli jsem to pochopil tak nejdeš na plnejch 160m3 ale máš to stáhlý, takže problém je tenhle nejspíš. Kup pořádnej větrák a zjistíš že dělá menší kravál než ta 160, vždycky ho můžeš nějak odhlučnit. Na rady jako heatshield na 4kuli se vykašli to je nesmysl a stejně to teplo se neztratí ale v tom boxu bude, stejnej nesmysl jako cooltube bez skla to je pak jen objímka v luftě. nejspíš bi ti pomohlo stínidlo s odtahem například něco takovýho: http://www.my-garden.cz/index.php?m...9b782fb5bb5d3a3 ale stejně je lepší to vyřešit pořádně aby jsi je pak na květu zbytečně neupek.


čest i tobě
Tak jsem to vyřešil,pořídil jsem tam cooltube a teplota je přesně jak jsem chtěl. Odtah CT jsem ještě trochu přisolil. Odtah boxu jedu na plnejch 160 a zatim to fakt stačí,ale pro jistotu už mam bokem ufo,co nevidět ho tam nacpu. O CT bez skla jsem tady taky někde četl,ale máš recht je to nesmysl. Kdyžtak mrkni jak jsem to vyřešil http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=52258

Old Post 21-09-2010 v 00:01 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hlava
Mad Head

Karma uživatele Hlava - 80% Pěstitelská

Registrován: May 2001
Příspěvků: 3229  

Příspěvek č. 127

citace:
Původní příspěvek od Warlock*
Cus, chtel bych se zeptat jestli se nemuze neco stat kdyz jsem to nejak dneska prehnal s teplotou (40°C) a s vlhkosti (30%) u seminek 3 vykliceny a ostatni nevykliceny!!!??? Nebyl jsem celej den doma ??? :/ :'( Thanks....


Jestli to neuschlo tak se to probere , dej vědet , cau Hlava

Old Post 21-09-2010 v 00:14 AM
Hlava je offline   Profil uživatele Hlava   Find more posts by Hlava   Foto galerie člena Hlava   Click here to Send Hlava a Private Message   Add Hlava to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hlava! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Warlock*
Stálý Člen

Karma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% PěstitelskáKarma uživatele Warlock* - 96% Pěstitelská

Registrován: May 2008
Příspěvků: 175  

Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od Hlava


Jestli to neuschlo tak se to probere , dej vědet , cau Hlava


Cus, jedna kyti se z toho neprobrala... tak zbyva 7

Old Post 25-09-2010 v 05:54 AM
Warlock* je offline   Profil uživatele Warlock*   Find more posts by Warlock*   Foto galerie člena Warlock*   Click here to Send Warlock* a Private Message   Add Warlock* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:
 


Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.

Design, Custom Scripts & DB Optimization by carlos
Page generated in 0.6978750 seconds with 23 queries.
Magazín - Growshop Rozcestník - Suvenýry - Sponzoring - Archív