Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... a ještě jedna věc uvědomil jsem si že jsem nevypsal hnojky kterýma teď kyti krmím. Takže jsou to: Plagron Terra bloom, Plagron Grow/Bloom akcelerator a enzymy jak jinak než taky od Plagronu.
Další foto přidám o víkendu.
A hlavně pište co se vám líbí a nelíbí od toho to tu je, takže pište pište pište a taky občas smotněte brčko:-)
Co se mi na tom libi? Vsechno , hlavne ze to je dalsi grow pod usporkou , Libi se mi jak mas danou lampu a kytky, je to originalni a myslim ze to bude i efektivni az vyrostou a dostanou se i malinko vic "doleva". Tam je předpokládám lampa připevněna, z osobní zkušenosti vím, že přesně pod objímkou a v miste kde je předradnik(a ze je to docela u ty usporky kus) je světlo pěkně naprd. a ty využíváš část prostoru, kde je největší světelná intenzita a to se pocita
Jinak mi prijde docela originalni jet hlinu se umelym zavlazovanim, to se tady na groweru moc nevidí. Taky jsem si s tou myšlenkou pohrával, ale te%d už spíš přemýšlím o nějakým pasivním hydro.
Takže jsem tady s další aktualizací stavu v pěstírně. Je to trošku skok od minule ale je to aktulalní stav.Kytky jsou v pohodě (vlhkost 50%,teplota 22-25 C) ale vůbec se mi nelíbí velikost šišek. A protože chci za 14 dní sklízet a myslím si že všechno ostatní je vpohodě tak zkouším experiment s CO2 (uvidíme jestli to trochu pomůže). Jo a samozřejmě budu rád za vaše názory, jen mě moc nesolte za ty malý šišky (spíš uvitám rady jak z nich udělat větší). !!přeju hodně pohody se špekem v ruce!!
35. den 12/12
1 - 4 foto - AK 48
5 foto - tady je můj experiment s přidáváním CO2
Takže jsem tady s další aktualizací stavu v pěstírně. Je to trošku skok od minule ale je to aktulalní stav.Kytky jsou v pohodě (vlhkost 50%,teplota 22-25 C) ale vůbec se mi nelíbí velikost šišek. A protože chci za 14 dní sklízet a myslím si že všechno ostatní je vpohodě tak zkouším experiment s CO2 (uvidíme jestli to trochu pomůže). Jo a samozřejmě budu rád za vaše názory, jen mě moc nesolte za ty malý šišky (spíš uvitám rady jak z nich udělat větší). !!přeju hodně pohody se špekem v ruce!!
35. den 12/12
1 - 4 foto - AK 48
5 foto - tady je můj experiment s přidáváním CO2
Ahoj mas to pekny, ale z fotek se mi zda, ze to bude za tech 14 dni uspechany, jedna vec jsou plany a druha vysledny efekt, taky uz ve svem growu vazne zvazuju prodlouzeni doby zrani..