Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,jsem tu o5 s malým projektem,spíše sportovně
Původně jsem nezamýšlel jsem dát tento thread,ale z nudy se svámi podělím.
Myslím co se do hmoty týče dosáhl jsem srovnatelného výkonu s 250w HPS.Co se týče množství,tak zde je to horší.
Sluníčko Nlite 220w red
20dní na růstu
Ještě bych dodal,že box je starý a pomatuje těžké začátky ,kdy jsem neměl ještě žádné zkušenosti,po sklizni ho vyřadím.
Genetika: 6x White Satin od Mandaly,řízky z matky,která byla taky z řízků vypadá to složitě,ale není !
klimatizace:
1xSunon 150M3 který ofukuje úsporku a chladí jí.Dále v boxu 8xPC ventilátor.Zde musím konstatovat,že klimatizace je provedena velmi špatně,vzduch se mě v boxu honí furt dokola,chlazení není efektivní.
Substrát:Nějaký obyč pro pokojové rostliny, udavané ph 5.5-6.2.
Hnojiva:GHE Bloom,Micro,Gro. Na konec Ripen Dále ještě hnojím něčím co se najde B'Cuzz COCO
Koukám,že odezva na tento thread,je teda nic moc.
Sklizeno,zváženo,naváženo 60g suchého,myslím že je to dobrý výnos na úsporku. 6 kytek,60g = 10g na kytku
Musel jsem sklízet kvuli plísni o 10dnů dříve(50 den květu sklizeno)
Původní příspěvek od Midloch chtěl bych tady pozdravit nějakého vocasa, co mě sice dal k+(zato ti děkuji) s komentářem, že by se dalo udělat mnohem více)).
Tak asi tak.....dalo, ale až to dokážeš tak teprve remcej měl jsme toho něco přez 80g a to je dobrý vysledek na horizontální pěstování)
Bud rad že jsi karmu dostal vždyt je to jedno ... ta karma tve osobe nic neprida a ani zkušenostem .. Tak nač řešit takove veci .... priste ti nikdo nebude posilat nic a budeš radeji ?
Bud rad že jsi karmu dostal vždyt je to jedno ... ta karma tve osobe nic neprida a ani zkušenostem .. Tak nač řešit takove veci .... priste ti nikdo nebude posilat nic a budeš radeji ?
Ono vždycky se da udelat vice !
ahojda, souhlas, priste mu neposle nikdo nic a bude nadavat taky.