Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych se s Vámi podělit o můj indoor ve skříni, 150 W.
6 květináčů, 3 x Afgankush, 3 x AK 47, 1 x no name (údajně je to něco hodně v pohodě, bohužel název odrůdy neznám). Fotky dodám nejdéle zítra ráno !
Calzone: Skříň je dost malá, 60 cm (hloubka), 50 cm (šířka), 150 cm (výška), výbojka je LUCALOX 150 W LU150/T, ventilátor je Vent 100S jeden na přívod vzduchu a druhý na odtah vzduchu. Zvhlčovačka je značky Professor. Vlhkost přes den je od 40 - 60 %, teplota od 22 - 28 °C, v noci od 50 - 70 %, teplota od 16 - 20 °C. Substrát klasický na pokojové květiny, hnojky od Plagronu na růst a později budu přidávat na květ. Pravidelně ještě kytky zvlhčuju ostřikovačem.
Za chvíli dodám ty fotky !
1. foto: Celkový pohled do skříně, vlevo 2x Afgan kush, vpravo zepředu Afghan kush, No name, AK 47.
2. foto: No name (detail)
3. foto: Afghan kush (detail)
Naposledy upravil Laborec425 04-03-2008 v 08:49 AM
1. foto: Celkový pohled do skříně, vlevo jsem ještě přidal 2x do jednoho květináče AK 47 a vzadu vlevo 2x Afghan kush. Vpravo zepředu 1x Afghan kush, 1x No name, 1x AK 47.
2. foto: to stejný akorát bližší pohled
3. foto: No name (detail)
Zdar! Co takhle napsat nějaký info o tom co jim dáváš jíst? Jak dlouho už ti rostou? Jak jsou vysoký? A kdy se chystáš přepnout? Jak upravuješ Ph? Je toho spousta co by se dalo napsat.....
Tak hnojím je Plagronem Grow, Afghan kush je na 25. dnu od zasazení vyklíčených semínek, No name a AK 47 jsou na 39. dnu a poslední dvě AK 47, které jsem tam dal jenom pro zabrání místa ve skříni jsou na 12. dnu. Kdy budu přepínat zatím nevím, klidně mi můžete poradit . Výšku napíšu až k fotkám z dneška (05. 03. 2008), které za chvíli doplním.
1. foto: Afghan kush, 25. den, 26 cm
2. foto: Afghan kush, 25. den, 30 cm
3. foto: Celkový pohled do skříně po úklidu, vlevo vpředu 2x AK 47, 12. den, 9 cm a 10 cm.
Dneska asi přepnu na květ a zítra dodám nějaké fotky. Ještě bych se chtěl zeptat na jeden problém. V pátek jsem koupil větrák na ofuk kytiček a včera jsem zjistil, že některé z nich mají spíš ty spodnější listy úplně uschlé. Je to tím větrákem? Předem díky za odpověď .