Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar groweři a growerky....
Jak už jsem předesílal v minulem threadu že se vrátim zpět tak se tak stalo! A už jsem tady se zeleným potěšením!
Setup zůstává stejný jako minule.
Hnojivo jsem zatím nezdělal takže zůstávám u Hesi!
Květníky mají 6,5l a je v nich cocopress+agroperlit!
Slunko doplněno o 400W metalhalogenku+na květ 400W sodík.
Osazenstvo 7xGWS+ 1xMisty
Holky byly původně všechny GWS ale jedna to nějak nerozdejchala! Takže byla přidána Misty všichni poznáte, je zatim malá, ale statečně dohání ostatní.
Růst probíhal celkem v klidu žádný velký problém nebyl až na pár sviluší který byli včas podchycený!
První foto je ze dne kdy byly zasazeny!
Druhá je 18tý den růstu(už s misty). Fota žádná kvalita foceno mobilem v průběhu týdne dodám aktuální fotozz!
nejsou ňaký moc žlutý brachu?měříš jim pH?a ta vlhkost 20% v bude asi hlavní důvod, že jsou v 18. dnu růstu pořád takhle malý...nemyslíš že by to chtělo větší!?
If you don´t like rock´n´roll you are not my friend!
czest kámo, žlůtý jsou páč nebyl phytamin jinak teď už vypadaj daleko líp! Bez PHmetru bych asi ani nezkoušel pěstovat, takže samozřejmě že měřím a reguluju PH. Ten teplo-vlhkoměr měří špatně pral jsem tam celou dobu vlhkost co to šlo a hodnoty se neměnily prostě pořád 20%.
..
kanabi to se mne neak nezda s tim vlhko merem.. na ty 2. fotce to vypada celkove dost suse, skus ho dat treba do koupelny az se budes koupat a uvidis. jiank nemyslim, ze zrovna nepostrikani phytakem by "udelalo takle zluty kytky"
doufam ze se ti spravej a bude to neco jako minulej round kterej se ti moc poved
Tak to já zas nemyslel že by to mělo být jen phytákem (ale určitě by jim prospěl) je tam trochu podceněná ventilace, v minulém kole byly taky na začátku žlutý pak se spravily uvidíme co předvedou tentokráte...
Ten vlhkoměr byl už nějakej jetej když jsem ho kupoval z Gshopu když si zmáčknul in\out tak to tam skákalo sem, tam uplně nesmyslný hodnoty nějak mu nevěřim.....
to je docela na kokot kdyz ti prodaj skoro za sedum cent nakou pouzitou mrdku, bych vymenil baterky a pak bych jim ho vratil, vis jak. drzim pesti a tohle pak smazu. s.
Phytaminem to rozhodně neni. Spíš nedostatek dusíku. Jedu teď taky kokos s perlitem a chtělo to celkem hodně nahnojit než se pořádně zazelenali. Minulý kolo jsi měl hodně luxusní, tak přeji ať to teď dopadne minimálně tak dobře
Nazdárek ve spolek!
Tak jsem tady s aktuálníma fotkama, jsou focený dneska 13tý den na květu!
Holky nám už pomalu začínají ukazovat kvítky, zazelenaly se a při vstupu do místnosti se skříňí je cítit taková čertsvá skunková vůně!
K jídlu dostávaj 50ml hesi bloom+2kapky supervitu počítam že co nevidět jim přidám PKčko..
Vlhkost stále 20% díky nefunkčnímu vlhkoměru netušim kolik tam tak je?
Teplota kolem 25°C v noci pak kolem 19°C
Takže pokračujeme dále.... holky jsou momentálně 23den na květu Misty už pěkně dohnala GWSka! Záléváme střídavě teď dostaly holky tři dny jen čistou vodu s upraveným PH!
Odedneška dostávaj zase parádní MENU k jídlu 50ml hesi bloom+3ml PK+2kapky SuperVitu to vše na 10L odstáté vody!
PH sraženo na 6,0
Teplota v noci 20°C ve dne +-27°C
Na fotkách je celé osazenstvo! sólo->Misty! a pak nějaký to GWS...
Zdar pánové a dámy!
Takže přepínal jsem když nejvyšší holka měla 28cm a většina ostatních měla 25cm! Vzhledem k tomu, že moje první kolo jsem přepínal na 20cm a vyletěly na 50cm, jsem počítal že pojedou tak na 60cm! Počítal jsem s tim,ale zatím se tak neděje.... sice už se začaly roztahovat do stran,ale furt to není ono....uvidíme na konci že?
to .l. Kdybych měl prostor tak věř, že bych jich tam nedal jen 8, ale třeba těch tvejch zmiňovanejch 15 určitě by byla efektivita o 100% lepší! Musim se spokojit s prostorem který mám k dispozici......
to atcq: je mi líto kámo ani nevim od jakýho řízkaře tu Misty mám, takže s bankou ti nepomůžu! Jinak když jsem tam tu Misty dával tak jsem nepočítal že takhle povalí samotnýho mě to překvapilo a už se tešim až bude hotová a ochutnám jí...