Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim Growery a prosím o radu.
Jedu hydro systém ebb&flow pod 400w. Jako pěstební substrát jsem použil keramzit. Bohužel se my dostali do systému smutnice a já je nemohu zahubit.
Zkoušel jsem dělat průplachy vodou a hypermanganem. I v silné koncentraci že voda byla skoro černá. Vždy 30 minut, a potom proplachnout čistou vodou. Potom jsem dal vodu a peroxidvodíku v ve dvou násobné komcentraci (10ml\10l). Jsou tam stále. viz foto.
Protože ty larvy plavou vyndal jsem většinu keramzitu a vytvořil plenkový filtr. Silonka má velké oka. Co jsou na povrchu ty odchytim. Ale potřebuju je zlikvydovat na vždy. Díky jejich existenci my žloutnou listy. viz. foto. Prosim o radu co stím dělat. Kytky jsou 31 dnů na květu. odrůda Jock Horror od nirvany. Dík za radu.
soulQuake - Díky za určení škůdce.
Ale nejde my do hlavy proč my žloutnou listy. Na poslední fotce mám vyfocený grow a tam 4 kytky. 3 kytkám žloutnou listy (ty pod lampou) a ta jediná na kraji je nádherná a zdravá. Na tý pěstuju semena.
neni mozny, ze by se tam nedostalo svetlo k tem listum?
jinak zas tak hrozne ty kytky nevypadaj
jinak urcenim skudce bych to nenazyval, spis jenom urcenim
mozna bych jeste dodal, ze tyhlety tvoreckove se budou zivit organickou vrstvickou, ktera se utvorila na povrchu horniho keramzitu a bude tvorena prevazne zivimi mikroorganismy, takze by to mohl vyresit peroxid v rozumne koncentraci ... vyskyt chvostoskoku by to melo omezit
Bad boys, bad boys,
Whatcha gonna do,
Whatcha gonna do when they come for you?