Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja budu mít K2 a California orange...no zatím to mám v terárku, ale a víkendu se snad vybičuju udělat nějak skřín(skřín už vlastně mám, ale akorát ji vybavit:-)
Zdarec DoDoSlave, vítám tě zde, předem ti chci popřát hodně štěstí do tvého druhého kola. Měl bych pár otázek.
Jaký objem mají ty květináče a máš v plánu přesazovat? Na tvůj prostor bych doporučil větší. Pojedeš bush nebo jinou metodu? Zvládá to ten jeden PC větráček na odtah? Jinak se mi moc nezdá ten keramzit na vrchu květináče. Většinou se dává na dno aby lépe mohla odtékat přebytečná voda. Já bych měl strach že by mi tam vodu spíš držel a květináče nestihly dostatečně prosychat.
to hellfire: diky ;-) a ted k odpovedim :-)
1) tyhle ty kvetinace jsou maly...budu presazovat do vetsich:-)
2)mno vidim to bud na SoG nebo SCroG :-)
3)mno mam aktivni i pritah ...jsou to PC vetrack 9,2X9,2 cm a
jedou na nejmensi vykon momentalne..takze stihaj v poho:-)
4) keramzit na kvetinacich mam jen tak :-) a ve spod je
samozdrejme taky:-)
5) pekny PC-CASE
pekna holka ...ať se ti tak daří nadále, :_) dneska v noci jsem delal skrinku .... akorat musim sehnat jeste nekdy vjetraky ale tech 400W vypadá nádherne :-)
Zdravim po par dnech Kytkam se dari krasne.... Hnojil jsem zatim 2x a trosku jsem je zdratoval protoze v ted odjizdim na par dni pryc tak nechci aby mi prerostly
jinak vlhkost a teplota:::den-70%-90% vlhkost a 23 az 25 C
noc-60% vlhkost a 17- 22 C :-)
Diky ... Vim ze 150W by byla lepsi.. ale bohuzel
no money-no funny a kdybych uz ubgradoval tak bych tam nacpal rovnou 250W ale musel bych koupit asi lepsi vetrani .. mozna i CT