Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zde jsem našel seznam videí ohledně pěstování INDOOR step by step od High Times, Mike G. od začátku do konce plus plno užitečných rad - a hlavně je to video, žádné texty, ale pěkně prakticky vizuálně . Snad to někomu pomůže. Podle mě velmi pěkný tutorial s krásně vysvětlenými principy BIO i HYDRO. Peace.
V dalším díle je zaměřeno na hydroponii, domácí výrobu hashe a bezpečnost pěstování. V těchto videích je tak komplexně probraná problematika growu s profi vysvětlením a doporučeními. Špičkově je popsáná bezpečnost!
EDIT Tak ten Jorge Cervantes - ultimate grow by mel byt tady Hlava
Mr. Green: I Grow chronic
Komplet step by step stavba hydro(EBB&FLOW) INDOOR matkárny a květárny (430w HPS), není to tak profi jako předešlé, ale rozhodně stojí za shlédnutí.
Growing Weed (BIO)
Přestavba roomu na growroom + technické info o podmínkách pro celé období growu. Pěkné a věcné video o stavbě a pěstování od začátku až do konce.
Seemorebuds Marijuana 15lbs in 80 days (hydro)
Zajímavý a přehledný profi hydro setup, název mluví za vše, cenné paranoidní rady na začátku (v dobrém), První díl stojí za shlédnutí! Díky 2-6 klasika, pěkné informace o průběhu změny PPM a PH během růstu.
dávám K+ ...hodně skvělý treaD, fakt skvělý, tedle skolní rok pujdu k maturitě, a ja to tvrdim doma a všem že na pestovani si procvičim fakt spoustu potřebnych věcí př.: chemie - hnojiva, fotosnytéza... fyzyka -lampy, elektrika... biologie ani nemluvě..... matematika- počítání(gramy, waty...).................. a ted i ta angličtina.... SE JEŠTĚ UVIDÍ u tý matury jaká to bude rosekávka :-)))))))))
Tak přidal jsem další videa Growing Dutch a STONED Guide to growing Cannabis. Teď to bude snad většina grow tutoriálů, které jdou sehnat na netu, ENJOY! A dík Vám za káčka.
Jo a mimochodem - na tom předposlední posledním videu od STONED GUIDE jdou krásně vidět SVILUŠKY - pro ty z vás, kteří je nedokážou rozpoznat.
Tady by mělo být asi nějaké moudro...
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
Tak přidávám poslední editaci , řekl jsem si, že by stálo za to linknout video o Scottu Blakeyi a jeho breeding housu . Tak ENJOY a uzijte si nalinkovaná videa!
...ale není
VIDEO TUTORIALY: Kompletní INDOOR videoprůvodci - bio, hydro, stavba a bezpečnost pěstování
Pro ty z vás, kteří by se na tyto videotutoriály rádi dívali z pohodlí domova bez připojení k netu, nebo jim prostě rychlost připojení nedovolí čekat na stream kvůli jednomu podívání sem je uložil na free úložiště uloz.to.
Ahoj opravil jsem linky na komplet Ready set grow volume 2, a I grow chronic - na youtube to jak jsem zjistil radi mazou, pokud bude neco z odkazu mrtve, nevahejte a dejte vedet.
Ten SEEMOREBUDS bohuzel zmizel uplne, ale Cervantesuv uplny navod na DVD mam stahnuty v originalnim videu (cca 700MB) - takze pokud bude dalsi pozitivni odezva, tak se pokusim to nejak nenapadne nahrat nekde na online uloziste a nalinkovat taky.
Diky enjoy
...ale není
Hoj chtel bych prispet trochou do mlyna timto odkazem http://www.drugs-forum.co.uk/growfa...ic%20Topics.htm
jelikoz je to GrowFAQ a je v anglictine tak to prihazuji sem ale kdyz sem otevrel thread tak me zaskocilo tohle: VIDEO TUTORIALY tak sem to nechtel sem davat ale zase blbost zakladat novy thread tak je to tady tak doufam ze autor threadu se nebude zlobit PEACE
Já už mám dlouho jak jedničku tak i dvojku. České titulky nejspíš neexistují ale i tak jsem pochopil o čem mluví .
Ale takových grow videjí znám víc, většinou je to všechno na YouTube.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
...no tak sem to spojil dohromady , ale kdyz nebude nejakej link fungovat tak si dejte do http://www.google.cz/ nazev filmu vetsinou se to nekde vali na jůtubu , caz Hlava :rasta: