Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Firma Plagron jako thread tu sice je,ale zabývá se spíše hnojivi a né přímo TOP activatorem,je tam snad jedna dvě zmínky od Hlavy,ale jinak nic,proto se vás tážy milí groweři,kteří používáte ten TOP activator,jestli se to opravdu vyplatí a jak jsou změny znatelné,protože chci pro moje rostliny (a pro mě jakbysmet ) opravdu jen to nejlepší a pokud to dokáže, to co o tom píšou,tak ho beru...děkuji za odpovědi
foto Kleckashop
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Ja ho pouzivam uz jednu sklizen a urcite ho nevypustim ani pristi sklizen. Je vhodnej jak v hline tak i v hydru. Navic ti staci v pohode 250 ml pokud nepestujes nejak komercne, ma davkovani 1 ml/l a to po dobu poslednich 4-6ti tydnu podle toho jak ten model dlouho kvete. Z kytky to fakt dostane o dost vic a kdyz se ti to povede tak je to temer k nerozeznani od poctiveho holandu. Co jsem se bavil s clovekem z growshopu (coz samozrejme neni az zas tak objektivni strana, ale i tak) tak rikal ze cesi jsou ve spotrebe tohodle hnojiva na druhem miste hned za holandskem. Ja osobne tech penez vubec nelituji.
FS mam taky ale to je uplně něco jinýho.....to čistí rostlinu ale tohle by mělo nakopnout květ a zvýšit podíl cukrů což by se mělo promítnout především na chuti...
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Co se týče aktivtivátorů tak z výše uvedeným zkušenosti nemám, ale teď zažívám zkušenost s Cropmaxem od plagronu a musim říct, že to už pojedu asi pokaždý páč to co to s těma kytkama dělá je opravdu až nepřirozený ...... Neuvěřitelné větvení a to ani nemusim zatříhávat(ale stejně zatříhávám ). Hlavně po nehodě co se s mýma kytí stala se docela dost rychle uzdravujou. Rozdíl byl vidět v rozsahu dvou dnů ...... takže co dodat, nezbývá než jen doporučit. Přesvěčte se samy. Pro lidi pěstujícím metodou scrog je hodně prospěšná věc.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Lidi já si pořád nejsem jistý v přípravě té zálivky z Green Sensation. Letos to chci prubnout taky, už to mám doma. Žádné EC (elektro cosi ) měřit asi nebudu, tož jak to nezávadně naředit, když budu na květ používat Alga Bloom ? Napřed naředit z vodou oboje zvlášť a pak slít dohromady nebo jak to je ? Díkes
DJ BISKUP: Normalne vezmes 1litr vody upravis pH hodis tam 4ml Alga Bloomu a 1ml green sensation a mas zalivku a timhle zalivas ob den - dejme tomu kazdy sudy den. A kazdy lichy vezmes vodu, upravis pH a nalejes tam pouze Greensensation stejnym davkovanim. GS pouzivej pouze poslednich 4-6 tydnu pres flushingem podle doby kvetenstvi tvyho modelu a pouzivej ho kazdy den. Alga Bloom by se mel pouzivat jednou za tyden 4ml/l ja ho cca po jednom tydnu kvetu davkoval 4ml/l ob den a po dvou tydnech sem pridal i GS. Kytky nejevili priznaky prehnojeni a na ucinku jim to stopro neubralo
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Nerada to rikam, ale skoro bych to dala na rozbor do laboratore. Snazim se zjistit asi dva roky co v te senzace je. Muj odhad bude melas, p.k., a mozna nejake cytokyni ci tak. Voni moc sladce, skusil nekdy nekdo trochu ochutnat, melas tam asi bude. Chci si delat kombo doma misto toho gs, napred budu skouset davat pulku slecnam jen melas a pk misto gs a druhe polovine samozrejme gs.
Ale dokud nezjistim co v green sensation je, tak ho vrele doporucuje, protoze funguje, a zrovna si du nejaky koupit <jee dodam plug> na borivojku.
možná bych to mohl zkusit zjistit u nás v laborkách,uvidíme co na to naše profesorka ing. Sochorová snad to projde....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
GS jsem pouzival na trech growech a dost jsem si jej chvalil. Ted jsem jej po ctvrte nenasadil a vysledky jsou naprosto stejne jako s GS. Jinak od Plagronu nedam dopustit na Phytamin a Cropmax - obzvlaste Cropmax dela s kytkou divy co se vetveni tyce.
Původní příspěvek od u4eea Nerada to rikam, ale skoro bych to dala na rozbor do laboratore. Snazim se zjistit asi dva roky co v te senzace je. Muj odhad bude melas, p.k., a mozna nejake cytokyni ci tak. Voni moc sladce, skusil nekdy nekdo trochu ochutnat, melas tam asi bude. Chci si delat kombo doma misto toho gs, napred budu skouset davat pulku slecnam jen melas a pk misto gs a druhe polovine samozrejme gs.
Ale dokud nezjistim co v green sensation je, tak ho vrele doporucuje, protoze funguje, a zrovna si du nejaky koupit <jee dodam plug> na borivojku.
Zdarec musim ti dát za pravdu používám Green sensation cca 5 sérii a můžu říct že se mi váha vypěstované sušiny zvedla cca 25% cpž je asi o 180G jinak drahý je to jako prase jednou se mi stalo že jsem dokupoval víc hnojiv najednou a mám ve zvyku si zahulit než jdu do shopu no a jak jsem byl vyndanej tak sem spletl balení a na místo 250ml GR sen. sem si řekl o 500 lm a děsně mi bylo divný proč je ten nákup dražší o 700 než jsem zvyklej na vše jsem přišel až dona ......
Můj záver je asi takovej že Green Sensation už navždy patří mezi moje základní hnojiva , jen doporučuju .
Hodně úspěchů přeji .
Původní příspěvek od Macek001 GS jsem pouzival na trech growech a dost jsem si jej chvalil. Ted jsem jej po ctvrte nenasadil a vysledky jsou naprosto stejne jako s GS. Jinak od Plagronu nedam dopustit na Phytamin a Cropmax - obzvlaste Cropmax dela s kytkou divy co se vetveni tyce.
Nic proti kolego ale Cropmax je určen jako postřik výhradně v růstu (podpora dělení buněk a růst buničiny atd ) nikoli k podpoře květu ........tudíš si myslím že tvejm holkám prospělo asi úplně něco jinýho čeho sis možná ani nevšiml .
zajimalo by me co se muze stat kdyz se GS nasadí treba 8 tydnu pred koncem kvetu.mam kytky kvetouci 12 tydnu (23 dni na kvetu), tak ze bych to tam zacal lejt treba tech 8 tydnu pred koncem.JEstli by treba nebyl nasledek, ze kytka by zacla driv uzravat a vynos by byl nizsi.
co myslite, ze by se stalo kdybych daval treba 3ml na 1l?Proc zrovna 1ml? proc ne 1,5 nebo 0,5? nabo naky rozmezi. U alga bloom udavaji 4ml/1l 1x týdně a já dával venkovce 15ml/l obden.Někdo tady řikal, že koupil něco od AH kde byla origo etiketa prelepena ceskou a na tej ceskej byla udavana polovicni koncentrace.
Omylem se mi totiz dostal do skrine Shaman, tak ze bych na nem vyzkousel nadmerny pouzivani GS.Sice drahej test, ale zajima me to.Treba dojdu k zaveru, ze vic ristlina proste nedokaze vstrebat a ze treba ten 1ml/l je stejnej jako 4 a je to vyhazovani penez.Uvidíme.