Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak som si nahodil grower a kaspersky mi hodil spravu o trojanovy tak neviem ci je tu fakt nejaky alebo si ho len pomylil s growerskym programom chatbox?
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
no kaspersky mam uz dlho a dlho chodim na grower a nikdy nic nehlasilo, no pravidelne ho updatujem tak asi po poslednom update zacal ten chat povazovat za trojan
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
Původní příspěvek od Locus OT: Na avast pozor. Byval ok, je sice i zdarma a porad je lepsi nez AVG, ale porad toho docela dost propusti. Dnes je optimum NOD32, Norton Internet Security a Kaspersky (pokud vam nevadi ta hromada hlasek co vyhazuje)
u jinýho softu se mi to nepříčí, ale antivir nechci mít v cracklé verzi...
zatim nemám problema
doporučuju čas od času projet komp utilitkou "highjack this" od teamu NOD32
To že kaspersky hází trojana může být i protože ve scriptu může být operace která standardně pracuje s oknem nebo cookies bo čím vším možným a on to považuje za vir.
Někdy se to stává i pokud máte nainstalovaných víc antivirů a jeden najde databázi virů z toho druhého a považuje ji za vir. (klíčová slova na vyhledávání, kus strojáku bo něco takovýho) to já jen tak mimochodem
Pod os windows
Špička imho je:
Kaspersky, Nod32, F-secure
V kombinaci se Spybotem (btw Ad-Aware jsem dřív používal, ale na spybota nemá) + nějakým firewalem + nepoužíváním internet exploreru je pc relativně bezpečný. Zbejvá jen lidskej faktor a občásný díry v os.
citace:
Původní příspěvek od mirkoff
u jinýho softu se mi to nepříčí, ale antivir nechci mít v cracklé verzi.
Na nod žádnej crack nepotřebuješ, stačí registrykey
je to následek nových praktik americké DEAi a české protidrogové centrály...
tyto společnosti používají antivirové programy ke stopování IP adres připojujíc se ke sledovaným serverům....
je to velmi jednoduché, stačí vygenerovat příslušnou virovou sekvenci, zařadit ji do antivirové aktualizace ...a je to....