Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze realizoval som taky maly pokus.
V podstate ide o to dodavat male davky vyzivz priamo na korene je to nieco ako hydro ale vhodne skor na zem.Realizoval som to takto.
1.na dno kvetinaca som dal sietku s pomarancou ktora vytrcala az von
2.nasypal zem zasadil.
3.ked boly rastlinky cca 10 dni vonku som ich opatrne vytiahol a obstrekol nizkym koncentratom
4.takto som to aplikoval cca tyzden kazdy druhy den
a musim powedat vysledok perfektni cca 50% rast + ide vsak o to ze korienky musia byt uz dostatocne huste aby sa zem nerosipala a tiez je nelogicke takto trapit velku rastlinu je to vhodne len na urcite obdobie ako stimul a tiez len pre male kvetinace tot sio.......
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
hydrohlina! ty wole, tak tohle tady este nebylo. V cem vidis vyhody tohoto zpusobu oproti ciste hline, nebo cistemu hydru? IMHO je s tim zbytecny vopruz.
Podle nazvu threadu jsem spis cekal ze budes jehlou aplikovat roztok primo do rostliny. (cimz nechci naznacovat abys to zkusil )
tak počkej, jde o injekci do kořenů nebo postřik na kořeny? obojí je nesmysl, ale zajímalo by mě, jak jsi to myslel..
imho nemá cenu takhle stresovat kytky vůbec !!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
IMHO. ať je to jak chce....tak existuje něco jako EC (elektrická vodivost)....a když tato hodnota je příliš vysoká...ať již použitím koncentrátu hnojiv či stylem dávkování ....tak následkem jsou popálené kořeny či celá kytíz ...
....ale třeba je vše jinak....
aha už to trochu chápu.
On dá do květináče nějakou sítku.Nějak si to tam uchyti , pak nasype substrat a zasadi.a za deset dni namicha nejaky hnojky do rozprasovace? , vytahne tu kytku za sitku a postrika koreny.no a takhle jednou za dva dny po tyden.