Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím,
dnes jsem dostal již podruhé 4 TB body za údajné OT v zahradnickém bazaru, konkrétně za tento příspěvek. IMHO se nejedná o OT, jelikož jsem jen projevil svůj názor ke kvalitě řezů v inzerátu s klony, tudíž jaképak OT Navíc
citace:
Původní příspěvek od Hlava .....no pekny....
Jinak mi nevadi kdyz Wokap nebo Sciurus upozornej na nejakou podivnost aspon se rozproudi diskuze od toho sme diskuzni forum
Hlavasimatkar
v tomto threadu, není to stejný inzerát, ve kterém jsem dostal ony TB, ale je to inzerát se stejnou tematikou a se stejnojmenným zakladatele, takže co to ten Carlos dělá za haluze První TB za OT jsem dostal za podobnou tematiku, takže v podstatě jen za to, že jsem vyjádřil svůj názor! Trochu v tom vidím Carlosovu zaujatost vůči mé osobě!Nebo je tu snad více lidí, kteří dostali TB za OT ve stejném threadu jako já??? Myslím, že nikoliv!
Sciurus
protoze ti tak prijde vzdycky, je jedno od jakeho moda je dostanes.
Mne taky prisly, ale s nulovou hodnotou, naprosto opravnene za moc velky podpis
Původní příspěvek od Hu-Ya
Na druhou stranu nema smysl tam psat ze jsou treba nahovno,pac je tam bazar tak by se kazdej sam mel rozhodnout do ceho chce investovat cas a penize.A kdyz zajem nema,nemusi odpovidat
Asi vse,doufam ze to nebude za TB
PeacE
Respektuji Tě, ale na druhou stranu se jedná o diskusní fórum a Off Topic-em se rozumí příspěvek mimo téma, takže mnou projevený názor ohledně kvality řízků v threadu s prodejem řízků je Off Topic?Zajímavé!
Ano, dozajista máš pravdu v jedné věci, a to v té, že Tě/nás nikdo k odkoupení nenutí, ale co třeba nový člen bez zkušeností, ten je celkem na ráně, jelikož z něj číší neznalost a takový klon mu i přijde v pořádku ! Jednoduše jsem chtěl informovat méně zkušené, že se nejedná prespektivní nabídku a že by si tím dozajista přivodili i zbytečné starosti, jelikož méně vitální klon má mnohem větší problémy s rozjezdem, což je u nováčku celekm podstatný problém !
První TB za OT v bazaru jsem dostal za identickou tematiku, ale mávl jsem nad tím rukou a rozhodl jsem se, že již nebudu hasit to, co mě nepálí!Bohužel mi to při pohledu na onen bídný klon nedalo, a taky to tak dopadlo...
Původní příspěvek od praxer Sciurus
protoze ti tak prijde vzdycky, je jedno od jakeho moda je dostanes.
Mne taky prisly, ale s nulovou hodnotou, naprosto opravnene za moc velky podpis
Z dosavadní zkušenosti Ti mohu říci, že tomu tak není ! Vždy, když jsem dostal nějaké varování/TB, nešlo to jen přes Carlose, ale vždy to bylo přímo od nějakého MOD/ADM, který mi to varování udělil
Bylo to za off topic. Bazar je jen o nabidce a poptavce, jen tak zustane prehledny. U inzeratu v bazaru je jakakoliv diskuse naprosto OT a nezalezi na tom jestli "jen informujes o stavu rizku". Da se rozumne diskutovat pokud napr. potrebujete doplnujici info k inzeratu, ale v tomto konkretnim tematu jste IMHO predvedli klasicky Flamewar.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Bazar je jen o nabidce a poptavce..veru Carlos má pravdu ..aj ked sa zdá , že niekedy do neho zarýpem...ale ide čiste o obchod ..a je to bazár ...cena klonov je taká za akú ste ju ochotný kúpiť ...kto z Vás ide za predavačkou v obchode , že cena tovaru nie je úmerná kvalite ?..j
Původní příspěvek od jjaman Bazar je jen o nabidce a poptavce..veru Carlos má pravdu ..aj ked sa zdá , že niekedy do neho zarýpem...ale ide čiste o obchod ..a je to bazár ...cena klonov je taká za akú ste ju ochotný kúpiť ...kto z Vás ide za predavačkou v obchode , že cena tovaru nie je úmerná kvalite ?..j
Já jsem se nezmínil o ceně, zmínil jsem se pouze o kvalitě, jelikož vím, jak by správný klon měl vypadat!
Navíc nevitální odřezek je opravdu v podstatě k úplnému ho*nu
Kvalita je důležitější než-li cena a kdo si to neuvědomuje, je hlupák! A takto to funguje i s normálními věcmi
Btw v bazaru jsou tím pádem OT skoro všechny příspěvky, takže by mě opravdu zajímalo, jestli jsou postihováni i ostatní viníci, jelikož za včerejší den udělil Carlos pouze TB mně a želvíkovi, což je divné, jelikož hary je mezi mnou a zmiňovaným želvíkem, a podle toho, co tu napsal Carlos, vytvořil taktéž OT a TB nedostal
To by musely fungovat striktní pravidla... jenže tohle je diskuzní fórum, takže je všechno diskutabilní
EDIT: Stejně jako tento příspěvek.
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
imho. zbývá spoléhat se tedy na karmakostky? nechtělo by to tedy karmu také v bazaru?
...mi pak přijde, že by pak měli smysl trýdy řazené jako tento http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=28043
v tomto případě bys teda asi sciriusi tb nedostal