Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Zasazené semínka nevyrostly???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Dotaz Zasazené semínka nevyrostly??? Příspěvek č. 1

Zasadil jsem do substrátu 3 semínka. Každé bylo jiné odrudy, tuším fialka, hindu kush a skunk. Zasadil jsem je asi 1cm do hlíny špičkou nahoru a normálně pod zářivkou zalíval asi týden. Pořád nic neroste. Je to normální? Není lepší semínka nejdříve naklíčit, aby měli klíčky 1cm a pak do substrátu?

Kdo chce moc, nemá nic... - megalomanství.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

Super HPS 600W - 5x Chronic, 4x White Rhino - sklizeno
Bubbler - HPS 150W/Super HPS 600W - 4x Chronic - sklizeno

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Naposledy upravil grosancho 11-11-2006 v 10:26 AM

Old Post 11-11-2006 v 10:20 AM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

Zkus na ně ZLEHKA kouknout. Jestli se nic neděje, tak je vyndej, dej na hoďku do VLAŽNÉ vody. Potom dej do hrnku na dno 5 vrstev toaleťáku, navlhčit, na ně semínka a přikrýt zase vrstvou toaleťáku. Hrnek dej na větrání monitoru nebo někam do tepla (28-32 C). Semínka by měly být ve tmě.

Já jednoznačně nakličuju, až má semínko 1-1,5cm, dám do substrátu, tak aby semínko lehce koukalo ven. Pak na něj přihrnuju substrát.

Není to nic těžkýho. Hodně zdaru.

Old Post 11-11-2006 v 10:30 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Karma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% PěstitelskáKarma uživatele grosancho - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

jj to je pravda no, já jsem před tím taky zkoušel klíčit, měl jsem parádní klíčky asi 1,5 cm a zasadil jsem je do země. Asi ze 4 semínek vyrostlo jenom jedno, ostatní klíčky znihly protože jsem to pravděpodobně přelil. Zkusím to nejdřív hodit do té vody a pak do země, ale vyzkouším obě metody.

- - - 1,5 square meters - 6 hundred Watts - 9 plants - FIRECRACKER - Nutriend Film Technique - sklizeno - - -

„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici."
Bob Marley

Old Post 11-11-2006 v 12:01 PM
grosancho je offline   Profil uživatele grosancho   Find more posts by grosancho   Foto galerie člena grosancho   Click here to Send grosancho a Private Message   Add grosancho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jozef
Stálý Člen

Karma uživatele jozef - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

ja mel podobny problem ale ted mam rizky a je to ok

Old Post 11-11-2006 v 18:12 PM
jozef je offline   Profil uživatele jozef   Find more posts by jozef   Foto galerie člena jozef   Click here to Send jozef a Private Message   Add jozef to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

můžeš zkusit něco z toho

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 11-11-2006 v 21:02 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Joint-SR
Stálý Člen

Karma uživatele Joint-SR - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Nevim ci ste uz vyriesili problem ale tak mne raz kamos poradil dat semiacka do nejakej nadoby s vodou poharu alebo takeho niecoho a nechad zaklicit vzdy to fungovalo a teraz ked davam klicit vzdy len priamo do vody ziadna vata toaletny papier ani spongie .... a potom to strcim normalne 0,5-1cm pod zem a vzdy to vyrastie

Old Post 12-11-2006 v 10:23 AM
Joint-SR je offline   Profil uživatele Joint-SR   Find more posts by Joint-SR   Foto galerie člena Joint-SR   Click here to Send Joint-SR a Private Message   Add Joint-SR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grosancho
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

Souhlasím s tebou Joint-SR, je to pravděpodobně nejlepší už jsem to vyzkoušel! ;-)

Bob Marley

Old Post 12-11-2006 v 12:02 PM
slunicko
Stálý Člen

Karma uživatele slunicko - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ono dobre je normalne navlhcit hlinu uz tam kde chcy aby mi kytky rostly dat tam semínka a parkrat to prohrabnout rukou tak aby seminka nebyla nahoře a ony vyklíčej....

Old Post 26-11-2006 v 12:57 PM
slunicko je offline   Profil uživatele slunicko   Find more posts by slunicko   Foto galerie člena slunicko   Click here to Send slunicko a Private Message   Add slunicko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás