Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty tablety sou moc dobrý, já už je používám dlouho a nemam si na co stěžovat a sou i docela levný(cca 50,-/30ks) zatim se mi v tom chytli všechny řízky.Doporučuju
Je to skvělá vychytávka. Dáš do toho semínko, zaleješ, ono se to nafoukne. Rašelina je kyselá a měla by zajistit optimální podmínky. Klíčivost v tom mám mnohem lepší než na papíře. Používám to i na jiná semínka.
Můžu jen vřele doporučit. S řízkama jsem to ještě nezkošel, ale je to super nápad.
jiffy pouzivam asi rok a jsem s nima docela spokojenej...zkousel jsem jak seminka tak rizky. vse klaplo skoro se 100% uspesnosti. s tou plisni je to horsi, pac dobre sajou a dlouho drzej vlhkost...clovek se musi dost krotit se zalejvanim - ale da se to vychytat. na rizkovani bych doporucoval neco jinyho... pokud nemuzete sehnat RW zkuste jako ja experimentovat s fluorexem... uspesnost opet mezi 90-100%